România mondenă: 4 vedete care au probleme cu banii. Ce au făcut?

30 Iunie 2014
În lumea mondenă, nu totul este roz. Cu toate că în faţa camerelor de filmat vor să arate lumii întregi că o duc bine, vedetele au şi unele probleme, precum datoriile către bănci.

Dan Diaconescu, datorie de aproape 4 milioane de euro

Cu toate că îi place să se laude că are bani şi că o duce bine, Dan Diaconescu are datorii foarte mari. Potrivit celor de la WOWbiz, cel care a înfiinţat televiziunea OTV are o datorie de 3,7 milioane de euro la bancă.

Pentru a mai scăpa de datorii, Diaconescu a început să-şi mai vândă din imobile, pe o singură vilă reuşind să primească un milion de euro.

Vârciu, conturile blocate din cauza unei datorii la întreţinere

Relaţia pe care Liviu Vârciu a avut-o cu Adelina Pestriţu îl bântuie în continuare pe prezentatorul de la Kanal D. Pe lângă faptul că a declarat în nenumărate rânduri că Adelina rămâne marea iubire a vieţii lui, acum Vârciu are şi conturile blocate din cauza întreţinerii apartamentului în care a locuit cu frumoasa brunetă.

El a fost dat în judecată de asociaţia de proprietari a blocului în care a locuit cu Adelina, vedeta pierzând procesul.

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. În temeiul art. 665 alin. 4 din Codul de procedură civilă, încuviinţarea executării silite produce efecte pe tot teritoriul ţării şi se extinde şi asupra titlurilor executorii care se vor emite de executorul judecătoresc în cadrul procedurii de executare silită încuviinţate. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 6 iunie 2014“, se arată în decizia magistraţilor Judecătoriei Sectorului 4.

Liviu Vârciu nu îşi face însă griji şi spune că totul se va rezolva. „Nu am nici o datorie, o să contest acest lucru, nu am ştiut de acest proces. Este vorba însă de un vecin bolnav psihic, procesoman, care a avut probleme nu numai cu mine. Nu doar pe mine m-a dat în judecată, ci «a executat» aproape jumătate din bloc“, a spus vedeta Kanal D.

Teo a rămas cu „goluri uriaşe“

În luna mai a acestui an, Teo Trandafir a mărturisit că bugetul ei a avut de suferit din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut în ultima perioadă de timp.

„Nu am bani. Am traversat o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar, care mi-a lăsat nişte goluri uriaşe pe care acum trebuie să le acopăr. Va trebui să muncesc cel puţin încă doi ani ca să pot să-mi asigur ce nu am plătit în trecut, asigurări şi alte lucruri pe care trebuia să le achit, şi să pot respira din nou“, a spus Teo.

Corina Dănilă, datorie de peste 450.000 de franci elveţieni

Corina Dănilă şi fostul ei partener, Norris Măgeanu, au avut, anul trecut, probleme cu executorii judecătoreşti, din cauza unei datorii mai vechi în valoare de 458.952,39 de franci elveţieni.

Din cauza acestei datorii, casa din Chiajna a Corinei a fost scoasă deja de trei ori la licitaţie, dar nimeni nu a vrut să cumpere imobilul, chiar dacă preţul a fost la jumătate faţă de cât este datoria. Deoarece au văzut că nu pot vinde casa, executorii au decis să cadă, pentru moment, la pace cu fosta vedetă TV, însă procedura de executare silită se poate relua oricând.