România mondenă: 4 vedete care au încercat să-şi refacă viaţa în Dubai şi n-au reuşit

6 Aprilie 2015
Românii au avut, în ultimii ani, potrivit unor studii, ca destinaţie de vacanţă preferată, Dubaiul, iar unele vedete chiar au mers mai departe de atât şi s-au mutat în celebrul oraş.

Ramona Gabor s-a dus în SUA, după sora ei

Surorile Gabor au părăsit, în urmă cu câţiva ani, România, Monica plecând în SUA, pentru a fi alături de iubitul ei chinez Mr. Pink, în timp ce Ramona s-a mutat în Dubai, unde s-a iubit, după spusele ei, cu un bărbat foarte bogat.

Recent, Ramona a plecat din Dubai, deoarece lucrurile nu mai mergeau aşa cum îşi dorea ea şi s-a mutat în Statele Unite, la sora ei.

Rodica Miron a plecat de la „Răi da' Buni“ direct în Dubai

La începutul anului trecut, asistenta TV Rodica Miron a plecat de la emisiunea „Răi da' Buni“ şi s-a mutat în Dubai, unde a spus că studiază la o şcoală de televiziune.

Din păcate pentru ea, presa tabloidă a aflat că totul a fost o minciună şi că ea este clientă falsă în cluburile din Dubai, primind sume frumoase de bani pentru acest lucru, în unele seri plecând acasă chiar şi cu 1.000 de dolari.

În vara lui 2014, ea s-a întors în România şi s-a iubit cu băiatul lui Vasile Turcu, după care a decis să plece în Statele Unite, deoarece în Dubai nu mai primea mulţi bani pentru munca pe care o presta.

Larisa Drăgulescu s-a întors în România

Anul trecut, Larisa Drăgulescu anunţa că părăseşte definitiv România pentru a duce o viaţă de lux la arabi. Fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu îşi lăsase copiii la părinţi şi îşi căuta de muncă în străinătate.

Larisa s-a iubit şi cu un arab, însă s-a întors până la urmă în România, deoarece lucrurile nu au ieşit chiar aşa cum au visat ea.

Oana Zăvoranu vorbeşte din străinătate despre mama ei

Spre sfârşitul lunii martie, Oana Zăvoranu a anunţat că pleacă din România, destinaţia ei fiind Dubai. „În oricare parte a lumii aş fi trăit, jur, aş fi fost venerată şi respectată pentru frumuseţe sau talent ori inteligenţă. Abia aştept să plec la Monaco sau Dubai şi, sigur, în America, ţara visurilor mele“, a spus Oana Zăvoranu.

Ea a postat pe internet mai multe fotografii din ţările arabe, însă este foarte posibil să o vedem în România cât mai curând, deoarece îşi atacă foarte des mama prin intermediul paginii personale de Facebook, iar un loc de muncă nu şi-a găsit încă în străinătate.