România mondenă: 4 vedete aflate în faliment. Cum au ajuns în această postură?

16 Aprilie 2015
În România, vedetele apar peste noapte, iar dacă pe moment câştigă mulţi bani de la televiziuni, apoi dispar încet-încet sau ajung la faliment.

Octavian Strunilă şi-a pierdut casa

Potrivit jurnaliştilor de la WOWbiz, Octavian Strunilă a luat de la bancă, în urmă cu mai mulţi ani, un împrumut de 75.000 de euro, pentru a-şi cumpăra un apartament în zona Vitan din Capitală. Din păcate pentru actor, el nu a reuşit să-şi achite ratele, a fost executat silit şi a pierdut apartamentul.

Octavian Strunilă s-a mutat, împreună cu soţia lui şi cu cei doi copii ai lor, cu chirie, însă are datorii la întreţinere de aproximativ 10.000 de lei. Actorul ar fi ajuns în această ipostază deoarece nu mai are contracte cu nicio televiziune şi nu mai are de unde câştiga bani.

Burlacul Andrei Andrei a rămas fără banii de la Antena 1

Cea mai recentă ediţie a show-ului "Burlacul", de la Antena 1, a fost cea mai controversată, iar Andrei Andrei nu a ales nicio concurentă pentru a-i deveni iubită. După terminarea emisiunii, manechinul a fost acuzat de mai multe concurente că el juca doar un rol şi era foarte distant.

Din câte se pare, acum Andrei Andrei nu mai are bani, ajungând la fundul sacului. "Andrei locuieşte acum în Bucureşti, cu chirie, într-un apartament, alături de alţi doi băieţi. Stă foarte prost cu banii, el sperând ca prin participarea la acea emisiune să intre iar în atenţia tuturor. Însă, după 'Burlacul', imaginea lui e chiar mai proastă. Acum regretă că a fost la acel show, deşi banii primiţi, 15.000 de euro, i-au prins bine", a spus un apropiat de-al manechinului.

Adrian Ţuţu s-a întors de unde a plecat

Adrian Ţuţu, câştigătorul primului sezon al show-ului „Românii au talent“, şi-a anunţat fanii că a rămas fără banii câştigaţi, adică 120.000 de euro. Cântăreţul a scris pe pagina lui de Facebook că s-a întors la Focşani, de unde a plecat.

„Uite că m-am întors de unde am plecat! Fără bani, la Focşani! Am preferat să bag banii câştigaţi din muzică înapoi în muzică, am preferat în loc de o casă, să-mi fac aproape toate videoclipurile pe care probabil deja le ştiţi, să-mi plătesc piesele şi să-mi iau câteva haine să dau bine pe sticlă. Poate că am procedat bine, poate nu, ideea e că eu mă bucur că am procedat aşa, pentru că am ajuns aici şi e momentul să o iau de la 0“, a scris Adrian Ţuţu pe celebra reţea de socializare.

Luminiţa Anghel locuieşte cu chirie

La începutul acestui an, jurnaliştii de la Click anunţatu că Luminiţa Anghel şi-a scos casa la vânzare şi s-a mutat cu chirie. Mai mult decât atât, se pare că artista şi soţul ei au scos la vânzare şi maşinile pe care le deţin, dar şi alte lucruri de prin casă, precum un pătuţ de copii şi mai multe bijuterii.