România mondenă. 4 scandaluri izbucnite în culisele emisiunilor TV

15 Iunie 2015
În ultimul timp, la emisiunile de tip tabloid din România toată lumea se ceartă şi se întâmplă uneori ca invitații să se bată în culise, fiind deranjați de cuvintele spuse în timpul emisiei.

Ogică și Prințul Banatului s-au bătut la Capatos

Săptămâna trecută, Stelian Ogică și Dani Prințul Banatului au fost invitați la „Un show păcătos“, cei doi înjurându-se în direct. "Băga-mi-aș p**a în inima ta. Mucegăitule!", i-a transmis manelistul lui Ogică în timp ce se aflau în direct. "Ești beat și drogat!", a replicat "Spaima Loteriei", notează cei de la Libertatea.

Deranjat de cele întâmplate, Dan Capatos le-a spus invitaților că îi va da afară dacă nu se potolesc. În culise, Ogică a sărit să-l bată pe Dani, conflictul fiind aplanat de agenții de pază și de angajații de la Antena 1.

Leo de la Strehaia și-a bătut sora

La începutul lunii iunie, Leo de la Strehaia a fost prezent în studioul WOWbiz alături de întreaga sa familie. El a afirmat că dorește să aibă o relație cu Loredana Chivu, iar acest lucru le-a enervat pe rudele acestuia. Soția lui a vrut să o bată pe fosta asistentă a lui Capatos, în timp ce Leo a declarat că a cedat nervos și a bătut-o pe sora lui în culise.

Cumnata lui Pepe s-a bătut și în studio și în culise

La sfârșitul anului trecut, Loredana Pastramă, cumnata lui Pepe, era invitată aproape zilnic la WOWbiz. Nu doar o dată, ea a cedat nervos și și-a bătut iubitul, atât în studio, în direct, cât și în culise. Loredana nu și-a bătut doar iubitul, ci și pe o tânără care pretindea că este noua lui iubită.

Renata s-a bătut cu Mariana Roșca pe holurile trustului Intact

La începutul acestui an, Leo de la Strehaia forma un cuplu cu o Renata, o tânără focoasă. Deranjată de vorbele Marianei Roșca în legătură cu Leo, Renata nu a mai rezistat și a început să o înjure pe celebra blondă. În culisele trustului Intact, cele două s-au luat la bătaie, fiind despărțite cu greu.