România mondenă: 4 prezentatori TV care şi-au dat afară invitaţii. Care au fost motivele?

24 Iunie 2015
În emisiunile de divertisment apar fel şi fel de personaje, iar uneori prezentatorii nu mai rezistă şi îi dau afară pe invitaţi, din cauza comportamentului acestora sau a limbajului pe care aceştia îl folosesc.

Cătălin Măruţă, enervat de tatăl unui copil

Zilele trecute, în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV a fost invitat un băiat care are nevoie de un transplant de rinichi pentru a supravieţui. Alături de copil s-a aflat în platou şi tatăl acestuia, care este compatibil cu băiatul, dar care refuză să-i doneze organul dacă nu primeşte în schimb o casă sau bani de la orice persoană înstărită din România.

Enervat de faptul că bărbatul nu vrea să-şi ajute copilul, Cătălin Măruţă nu a mai rezistat şi l-a dat pe acesta afară din platoul emisiunii. "A stat în orfelinat, iar dumneavoastră ziceţi că vreţi o casă. Staţi în continuare cu chirie, dar vă salvaţi copilul. Vrea o casă, vrea şi bani. Poate e nepoliticos, dar mi-e jenă să vă am aici pe caneapea. O să vă rog să mergeţi afară că nu meritaţi să staţi aici, în emisiune. Îmi este jenă. Nu are rost să avem astfel de oameni în faţa noastră. Toţi străinii vor să îl ajute pe băiat, dar dumneavoastră, ca tată, nu. Îl faceţi pe copilul ăsta să sufere şi nu merită. Vă mulţumesc mult de tot. Vă aşteaptă colegii mei în spate. N-am crezut că am ocazia să întâlnesc un asemenea om că dumneavoastră. N-aveţi suflet. Să vă fie ruşine", i-a spus Măruţă înainte de a-l scoate din platou.

Simona Gherghe a dat-o afară din platou pe mama biologică a fetiţei Luminiţei Anghel

La sfârşitul anului trecut, mama biologică a fetiţei înfiate de Luminiţa Anghel a fost invitată în platoul emisiunii "Acces Direct", deoarece femeia îşi voia copilul înapoi. Din cauza faptului că în platoul erau invitate mai multe persoane, unele care îi luau apărarea cântăreţei, iar altele care erau de acord cu mama biologică a fetiţei, situaţia a degenerat, invitaţii fiind la un pas de bătaie.

"Opreşte-te! Te dau afară din emisiune! Dacă nu te opreşti, te dau afară din emisiune! Nu, nu se poate aşa ceva! Scoate-o afară din platou", a spus Simona Gherghe, în timp ce în platou intra un bodyguard care a scos-o din platou pe mama biologică a fetiţei înfiate de Luminiţa Anghel.

Un parlamentar, dat afară de la două emisiuni, în decurs de câteva luni

Deputatul PNL Mihăiţă Calimente a reuşit un record destul de greu de egalat. Acesta a fost dat afară, anul trecut, în decurs de doar câteva luni, de la două emisiuni difuzate de două posturi TV diferite.

Prima oară s-a întâmplat în luna august a anului trecut, când Andreea Creţulescu, de la România TV, a fost deranjată de afirmaţiile lui Mihăiţă Calimente. "Dumneavoastră, la PNL, nu ştiţi să respectaţi măcar o simplă moderare. Când intri în casa cuiva, măcar respecţi regulile casei. Aşa m-a învăţat pe mine bunica mea, de când eram copil", a spus prezentatoarea de la România TV. "Dacă ăla la care vii în casă te respectă. Dar dacă ăla te şmechereşte când vii în casă şi te întreabă când vrea el, iţi ia cuvântul când vrea el...", a replicat Calimente. "Vi se pare că vă şmecheresc? Asta înseamnă moderare", a răspuns jurnalista. "Atunci mai sar şi eu peste moderatorii de tipul ăsta, câteodată", a continuat Calimente.

"Vă mulţumesc! Vă rog frumos să părăsiţi platoul! Acum! În casa mea, nu mai staţi! Dacă ne comportăm în maniera asta nepoliticoasă... Unde e şmecheria? Bunul simţ nu are nicio legatură cu şmecheria", a încheiat disputa Andreea Creţulescu, arătându-i deputatului uşa.

Apoi, în luna noiembrie, Mihăiţă Calimente a fost dat afară şi de la Antena 3, după un schimb de replici cu prezentatorul Răzvan Dumitrescu. Motivul de ceartă l-a constituit dezbaterea publică dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis, cei doi având păreri total diferite despre modul în care ar trebui să aibă loc dezbaterea.