România mondenă. 4 personalităţi în arest la domiciliu. Se simt bine sau nu?

29 Mai 2015
În ultimele luni, mai multe personalităţi din România au fost arestate, unii fiind acum după gratii, în timp ce alţii se află în arest la domiciliu.

Adrian Sârbu le-a oferit flori jurnaliştilor

După ce a petrecut aproape patru luni în arest preventiv, Adrian Sârbu a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

La ieşirea din penitenciar, Sârbu nu a făcut declaraţii, însă le-a oferit flori tuturor reporterilor care îl aşteptau pentru interviuri.

Elena Udrea, fotografiată în costum de baie în propria curte

La sfârşitul lunii februarie, judecătorii ÎCCJ au decis să înlocuiască arestul preventiv în cazul deputatului cu arestul la domiciliu. Săptămânile trecute, Elena Udrea a fost fotografiată de paparazzi în curtea casei sale în costum de baie, în timp ce făcea plajă.

Andrei Hrebenciuc se află acasă

La sfârşitul anului trecut, instanţa a decis ca fostul deputat Viorel Hrebenciuc să rămână în detenţie, în timp ce fiul său, Andrei, este certat în arest la domiciliu.

Alin Cocoş, vizitat de Gina Pistol

La sfârşitul lunii martie, instanţa supremă a decis ca Alin Cocoş, fiul omului de afaceri Dorin Cocoş, să fie judecat în continuare în arest la domiciliu, hotărârea fiind definitivă.

Zilele trecute, Dorin Cocoş a fost vizitat acasă de Gina Pistol, fosta lui iubită.