România mondenă: 4 copii săraci care au părinţi celebri şi super bogaţi

17 Iulie 2014
Copiii care se nasc în familii înstărite nu sunt întotdeauna nişte persoane fericite. Dovadă a acestui lucru stau şi mărturiile urmaşilor unor vedete din România care, deşi au averi destul de mari, nu le dau niciun ban copiilor.

Fiul mijlociu al lui Ilie Dumitrescu nu este ajutat de tatăl său

Ilie Dumitrescu are patru copii din două căsnicii, trei băieți și o fată. Sică, fiul cel mijlociu al fostului internaţional, i-a călcat pe urme tatălui său şi s-a apucat de fotbal. Din păcate, Sică nu este ajutat deloc de Ilie Dumitrescu, după cum spune chiar tânărul în vârstă de 21 de ani.

„Am talent cu carul, toți antrenorii cu care am lucrat mi-au spus asta, dar nu am avut noroc. Tata, cu relațiile lui, putea să mă ajute, putea să pună o vorbă bună, dar n-a făcut-o. M-a ajutat puțin, la început, când eram mai mic, dar acum, când mi-a fost greu, și-a luat mâna de pe mine. Nici cu bani nu mă ajută. Îmi dă când și când“, a spus tânărul, potrivit Spy News.

Jorge nu vrea să plătească pensie alimentară

În urmă cu doar câteva luni, Alina Laufer, fosta soţie a lui Jorge, a vorbit în termeni foarte duri despre artist. Aceasta l-a acuzat pe Jorge că nu vrea să plătească pensie alimentară pentru Karina, fiica lor în vârstă de 5 ani.

"Avem divergenţe în ceea ce priveşte pensia alimentară. Eu doresc să o plătească, el nu vrea. La partaj, i-am cedat o afacere la care am muncit doi ani. La notariat am stabilit mărirea pensiei de la 1.500 de lei la 1.000 de euro. După şase luni, când a falimentat afacerea, a decis că nu e profitabil să plătească suma aia drept pensie. E uşor să spui că nu ai bani, dar să circuli cu o maşină de 100.000 de euro e uşor? E prezentator cunoscut şi cred că e foarte bine plătit. E bănuiala mea. Acum văd că nu-şi mai respectă niciun angajament, e strigător la cer", a afirmat Alina Laufer.

Busu, acuzat că şi-a părăsit băiatul

Florin Busuioc, prezentatorul  meteo de la Pro TV, cunoscut sub porecla de Busu, are un băiat pe care îl cheamă tot Florin Busuioc. Despre acesta s-a spus că este un fiu secret de-al vedetei TV, însă Busu a afirmat că şi-a recunoscut băiatul. Cu toate acestea, fiul lui Busu şi-a atacat în trecut tatăl, afirmând că nu a văzut niciun ban de la acesta.

„Nu trimitea pensia alimentară cu lunile. Nu avea timp niciodată să vorbească cu mine, era mereu la filmări. În fiecare zi şterg totul cu buretele, nu i-aş reproşa nimic tatălui meu. Însă, dacă voi avea copii, nu am de gând să-i abandonez“, a spus fiul lui Busu.

„Ceea ce nu înţeleg eu este de ce acum, la vârsta de 20 de ani, a început să spună că l-am abandonat şi toate celelalte. Este un bărbat în toată firea, dacă începe să plângă ca o muiere, ce să mai discut... Cred că este un om matur. El a spus că nu m-a interesat de el, dar situaţia e puţin pe dos“, s-a apărat Busu.

Giovani Becali, obligat să plătească 85.000 de euro pensie alimentară

În vara anului trecut, o instanţă din Austria l-a obligat pe Giovani Becali să plătească 85.000 de euro pensie alimentară pentru copilul pe care nu l-a recunoscut. Informaţia a apărut în presa tabloidă, iar Aida Giurumescu, de profesie avocat, nu vrea în ruptul capului să renunţe la pensia pe care spune ea, Ioan Becali o datorează fiului lor.

Cei doi ar fi trăit impreună timp de trei ani, din relaţia lor a apărut Bernhard, un băieţel acum în vârstă de 11 ani. Giovani Becali a declarat însă la România TV că povestea este o invenţie.