România mondenă: 4 câştigători de show-uri TV care au fost implicaţi în scandaluri

4 Mai 2015
Emisiunile de talente de la televizor reuşesc să creeze noi vedete, însă unele persoane nu fac faţă succesului şi ajung în atenţia tabloidelor.

Mihai Chiţu şi infidelăţile din viaţa de cuplu

Câştigătorul celui de-al treilea sezon al emisiunii „Vocea României“ s-a despărţit de soţia lui, însă nu a divorţat de aceasta. El a fost fotografiat de mai multe ori de paparazzi alături de amanta lui, fapt ce a dus la destrămarea familiei sale.

Recent, despre el s-a spus că s-a iubit şi cu Roxana Nemeş şi că aceasta este cauza pentru care artista s-a despărţit de impresarul Radu Groza. Mihai a negat însă că ar avea vreo relaţie cu Roxana.

Odette i-a trimis poze nud lui Ciprian Ogarcă

Câştigătorul celui mai recent sezon „MasterChef“ a ajuns în centrul atenţiei din cauza fostei lui iubite. Aceasta le-a oferit jurnaliştilor de la Click câteva poze cu Odette goală, şi ea tot fostă concurentă la celebra emisiune culinară de la Pro TV. Din câte se pare, Odette îi trimisese fotografiile lui Ciprian Ogarcă, dar au fost descoperite în telefonul acestuia de iubita lui.

Ştefan Stan a schimbat femeile la foc automat

Primul câştigător de la „Vocea României“ şi-a creat o imagine de adevărat Don Juan, după ce s-a iubit cu mai multe femei. Cea mai cunoscută femeie care i-a trecut prin aşternuturi a fost Andreea Mantea, de care s-a despărţit cu scandal, însă fără voia lui.

Mama cântăreţului a afirmat că Andreea Mantea nu l-a iubit niciodată pe fiul ei, dar nici pe ea nu a privit-o ca pe o soacră, ci cu indiferenţă. Deşi nu a dorit să fie implicat în acest scandal, Ştefan a picat la mijloc şi a trebuit să discute cu presa despre aceste lucruri.

Cristian Gog nu şi-a achitat nota de plată

În vara anului 2013, câştigătorul de la „Românii au talent“ a fost acuzat de angajaţii unui local din Mamaia că nu şi-a achitat nota de plată. Acesta consumase băutură în valoare de 350 de lei şi a plecat din local fără ca angajaţii să observe acest lucru.

„Dacă puteţi demonstra că am fost acolo, sunt de acord să achit suma respectivă“, le-ar fi spus reprezentanţilor localului, după ce aceştia au reuşit să dea de Cristian Gog.