România mondenă: 10 poze trăsnite, postate de vedete pe Facebook

25 Iulie 2012
Vedetele autohtone ne-au obişnuit în ultimul timp cu pozele ciudate postate pe reţelele sociale, prin care încearcă să-şi surprindă fanii şi să-şi arate şi o altă latură, mult mai umană.

Antonia (foto stânga), cu masca pe faţă

Cântăreaţa a postat pe Facebook, în urmă cu două luni, o fotografie în care apărea alături de alte două prietene, toate trei având pe faţă măşti de hidratare. Cu toate că poza nu mai are nevoie de nicio explicaţie, Antonia (foto stânga) a ţinut totuşi să spună ceva: „Let's get dirty“.

Horia Brenciu, toboşar cu muşchi

Cu ocazia Sărbătorii Mărţişorului din acest an, Horia Brenciu a dorit să-şi promoveze concertele într-un mod unic şi hazliu. Artistul a postat pe Facebook o fotografie în care se strâmba, era îmbrăcat cu un tricou cu muşchi şi bătea tobele.

Sylvia este Minnie Mouse

În urmă cu aproximativ un an, cântăreaţa Sylvia a postat pe contul personal de Facebook o poză dintr-o benzinărie, în care ea apărea cu urechi de Minnie Mouse şi făcea semnul victoriei. După cum a spus artista, fotografia a fost pusă pe internet la cererea fanilor.

Adi Mutu are probleme de vedere?

După ce au apărut în presă informaţii conform cărora Mutu o curtează pe Antonia, fotbalistul român a postat pe internet o poză în care apare într-o ipostază inedită. Adi era îmbrăcat cu un tricou alb şi cu un sacou, pe cap avea o pălărie, la ochi purta ochelari de vedere, iar cu mâna stângă făcea semnul victoriei.

Delia Matache şi Orientul Mijlociu

Cântăreaţa a postat pe internet, la sfârşitul anului trecut, o poză în care apare cu limba scoasă şi este îmbrăcată precum femeile din Orientul Mijlociu.

Costi Ioniţă adoră covrigii

Fostul manelist a postat pe Facebook, iarna trecută, o fotografie realizată în staţia de metrou de la Piaţa Victoriei, în care apare şi cu un covrig în mână. Explicaţia ne aduce aminte de vremurile în care Costi cânta manele: „Azi, cu metrou' :))))) Forzzzaaaa!“.

Raluka şi mâncarea sănătoasă

A de venit cunoscută datorită colaborării cu DJ Sava, dar mai ales datorită melodiei „I like the trumpet“, care a fost cea mai ascultată melodie din România în vara anului 2010. În această primăvară, deoarece se apropia vremea călduroasă, Raluka a postat pe internet o poză în care apare cu o bucată de salată la gură, explicaţia fiind că vara doreşte să mănânce sănătos.

CRBL s-a pozat cu Coloana Infinitului între picioare

O glumă a artistului s-a transformat într-un scandal pe Facebook. CRBL şi-a cerut scuze, dar până şi fanii săi se întreabă ce naiba a fost în mintea lui când a făcut poza şi mai ales când a mai şi postat-o pe internet.

Sânziana Buruiană, soldat de meserie?

Ne întrebăm ce a fost în capul vedetei atunci când a realizat această fotografie, dar nu găsim o explicaţie logică. Chiar şi aşa, Sânziana pare să fie mândră de poza ei, din moment ce a postat-o pe Facebook.

Mihai Bendeac este Joker

După o piesă de teatru în care a jucat, actorul Mihai Bendeac a postat pe Facebook o fotografie în care apărea transpirat şi puţin machiat.