România: Inna înfrumuseţată cu bisturiul?

Inna este un adevărat fenomen pentru România. Este vedeta hulită aici şi apreciată în străinătate. Succesul fulminant pe care l-a avut încă de la lansare a născut, evident, foarte multe speculaţii.
Inna este un adevărat fenomen pentru România. Este vedeta hulită aici şi apreciată în străinătate. Succesul fulminant pe care l-a avut încă de la lansare a născut, evident, foarte multe speculaţii. Ba că ar fi un bărbat puternic în spatele ei, ba că este numai imagine şi voce deloc, ba că are zeci de operaţii estetice şi lista poate continua.

Subiectul "operaţii estetice" a fost întărit şi mai mult în momentul în care au fost făcute publice o serie de fotografii cu Inna, realizate înainte ca ea să devină un star internaţional. Diferenţele sunt evidente nu numai la capitolul stil vestimentar sau calitate, ci şi la capitolul fizionomie. Artista, care se numea Alessandra pe atunci, avea câteva kilograme în plus, sprâncenele erau clar aranjate de ea, deloc inspirat, iar părul lăsa de dorit. În plus, avea strungăreaţă, care "a dispărut" subit în momentul în care a devenit celebră, la de fel de subit cum a dispărut şi aluniţa de pe obrazul drept.



Sânii, modificaţi chirugical


Mulţi au fost cei care au spus că vedeta şi-a făcut operaţii estice, ba la sâni, ba la pomeţi. Însă, Inna a negat diversele intervenţii despre care s-a vorbit că le-ar fi făcut şi spune că mama natură a fost foarte darnică cu ea. Desemnată în 2010 cea mai frumoasă femeie din lume de revista FHM România, Inna îi contrazice pe cei care spun, spre exemplu, că şi-ar fi pus silicoane. "Sunt foarte mulţumită de cum arăt, nu am nicio operaţie estetică", a spus artista. "Nu sunt împotriva operaţiilor estetice, deoarece consider că o femeie trebuie să fie frumoasă", a mai spus Inna, citată de ziarul Ring.

În timp ce ea susţine sus şi tare că nu are nicio operaţie estetică, Eva.ro a discutat cu Dr. Silvia Stănculescu, medic specialist în chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă, doctor în ştiinţe medicale. Părerea specialistului, după ce a analizat două poze - una din trecut, una recentă - este că artista "a lăsat" bisturiul să intervină pe ici pe colo, însă recunoaşte că modificările nu sunt foarte mari.

"Chiar dacă este destul de dificil să mă pronunţ, neavând pacientul în faţă, pot spune că sânii par operaţi, cel mai probabil au fost măriţi cu proteze de silicon. De asemenea, buzele şi pomeţii par a fi, de asemenea, două zone uşor modificate, însă este destul de dificil de dat acest lucru ca sigur, pentru că astfel de ajustări pot fi făcute şi de machiajul profesionist", spune doctor Silvia Stănculescu, medic estetician la clinica Metamorphosis.

În plus, specialistul spune că şi la nivelul tenului pare să se fi umblat: "Tenul poate şi el să fi suferit procedee estetice de genul peeling chimic sau proceduri laser".



Inna înainte să devină vedetă            Inna după lansarea internaţională
13 Septembrie 2011