România: Divorţurile anului 2010

27 Decembrie 2010
Mădălin Ionescu s-a despărţit de Mihaela după 13 ani de relaţie. Cove a divorţat cu mare scandal de Maria, după mai puţin de 2 ani de la nuntă, iar Amalia şi Ilie Năstase au oferit supriza anului când, la început de 2010, au trimis o scrisoare către redacţia ziarului Cancan în care anunţau că au decis să pună capăt căsniciei. Acestea nu sunt singurele perechi care, în acest an, au decis că nu mai pot continua împreună. Află-le poveştile din materialul următor.

Mădălin Ionescu i-a spus adio Mihaelei

Chiar dacă divorţul nu este pronunţat oficial, cei doi soţi s-au despărţit la începutul acestui an. "Eu cu Mihaela practic nu mai aveam niciun fel de viaţă de luni de zile, înainte ca ea să plece din casă", a declarat realizatorul tv în exclusivitate pentru Eva.ro. Mădălin Ionescu a decis că aşa este mai bine pentru el, dar şi pentru copii. Fiecare are acum viaţa lui, Mădălin trăieşte o poveste de dragoste cu jurnalista Cristina Şişcanu, iar fosta lui soţie, Mihaela, a fost surprinsă zilele acestea la braţul unui domn.

Liviu Vârciu a terminat-o cu Adelina

Una dintre cele mai mediatizate despărţiri de anul acesta a fost cea produsă între fostul component al trupei L.A., Liviu Vârciu, şi fosta dansatoare, Adelina Pestriţu. Nimeni nu se aştepta că după un an de la căsnicie, cei doi vor apărea în faţa judecătorului pentru a divorţa. Hotărârea a fost dată pe 17 mai 2010, însă despărţirea celor doi s-a produs cu ceva timp în urmă. În tot acest răstimp, Adelina şi Liviu s-au atacat, acuzat şi chiar s-au jignit.

Cove s-a despărţit de Maria Movileanu

Prezentatorul Kanal D a divorţat pe 10 iunie de fiica fostei prezentatoare tv, carmen Movileanu. Erau căsătoriţi de 1 an şi jumătate şi au împreună cu băieţel. Instanţa a decis ca fiul celor doi să rămână la mamă, iar Cove trebuie să-i plătească micuţului o pensie alimentară de 1.500 de lei pe lună. Deşi la ieşirea din sala de judecată cei doi declarau că s-au despărţit de comun acord şi că vor rămâne prieteni de dragul fiului lor, lucrurile au degenerat între timp. Cove şi Maria continuă să se acuze reciproc de eşecul căsniciei.

Amalia şi Ilie Năstase au anunţat printr-o scrisoare că divorţează

Acest lucru s-a întâmplat pe 12 februarie anul acesta. "Noi am decis să ne despărţim pentru că am ajuns la o răscruce a vieţilor noastre în care amândoi ştim că nu putem continua decât ca prieteni. Cea mai mare realizare a noastră ca şi cuplu o reprezintă două minuni divine, Alessia şi Emma, care sunt cele mai importante fiinţe pentru noi în această viaţă. Ele sunt motivul pentru care scriem această scrisoare". Aşa a sunat anunţul făcut de cei doi, anunţ care a pus capăt unei relaţii de 14 ani, din care jumătate au fost căsătoriţi.

Ionuţ Negoiţă a intentat divorţul fără să-şi anunţe soţia

Carmen Negoiţă, soţia unuia dintre proprietarii Rin Grand Hotel, a aflat din presă că soţul ei a depus actele de divorţ. După 11 ani de relaţie şi după ce între cei doi soţi au existat diverse discuţii cu privire la un eventual divorţ, pe 30 aprilie miliardarul a mers personal la judecătorie ca să depună actele pentru desfacerea căsătoriei. Cei doi şi-au împărţit averea în instanţă. Surse din anturajul lor declarau la vremea respectivă că răcirea dintre cei doi s-a produs din cauza afacerilor care le ocupau tot timpul, dar şi din cauza fetelor frumoase care roiesc în jurul fratelui mai mic al senatorului PSD, Robert Negoiţă.

Cici de la Sistem i-a spus adio "Căprioarei"

S-au căsătorit în 2008, dar fericirea lor a ţinut foarte mult. Programul diferit care-i ţinea mai tot timpul despărţiţi, dar şi posesivitatea soţiei, l-au împins pe muzician să depună actele de divorţ la începutul lunii iulie. În plus, apropiaţii celor doi declarau la vremea respectivă că problemele au început după ce coregrafa a descoperit în telefonul soţului ei câteva mesaje suspecte. "Suntem oameni maturi şi nu ne dorim scandal. Nu ne-am mai înţeles şi am considerat că e mai bine să ne despărţim. Oricum, rămânem prieteni", a declarat coregrafa la ieşirea din sala de judecată. La rândul lui, Cici a ţinut să precizeze: "Uneori viaţa e dură, azi am venit aici soţ şi soţie şi plecăm doar prieteni".

Ianis Zicu este iar burlac

O relaţie de 8 ani de zile şi o căsătorie de un an s-a destrămat pe 11 ianuarie 2010. Este vorba despre divorţul dintre dinamovistul Ianis Zicu şi fotomodelul Mihaela Tudor. În ciuda faptului că instanţa a decis că vina aparţine ambilor soţi, se pare că despărţirea a survenit din cauza infidelităţilor fotbalistului. Cei doi s-au căsătorit pe 9 aprilie 2009, într-o ceremonie strict secretă, la care nu au fost invitaţi nici părinţii.

Ioan Gyuri Pascu: ""Numai Dumnezeu ştie care a greşit mai mult"

Aceasta a fost declaraţia pe care a făcut-o actorul la intrarea în sala de judecată, unde avea să se termine o relaţie de 17 ani. Divorţul, care s-a pronunţat pe 10 martie anul acesta, a survenit se pare din cauza geloziei exagerate a actorului. Vreau să se termine totul cât mai repede. Nu ştiu dacă o să mă mai recăsătoresc vreodată, dar niciodată să nu spui niciodată. Ştiu doar că fata noastră va rămâne la mama ei", a declarat la final actorul.