România: Cum arătau 15 vedete înainte să fie cunoscute?

19 Martie 2012
Acum sunt oameni politici importanţi sau artişti recunoscuţi atât în ţară cât şi în străinătate. Evident, datorită statutului pe care îl au, personajele despre care vom discuta în continuare au o imagine impecabilă, sunt foarte atenţi la detalii şi la modul în care apar în public. A existat însă o vreme, aşa cum se întâmpă cu fiecare dintre noi, când aceste aspecte nu le interesau absolut deloc, jocul fiind principalul lor obiectiv.

Iată aşadar cum arătau 15 dintre persoanele publice de la noi.

Andreea Marin Bănică

Astăzi, vedeta de 38 de ani este una dintre cele mai importante personaje publice de la noi. Iată în poza din stânga cum arăta când încă era un bebeluş de câteva luni.

Marcel Pavel

Proaspăt absolvent al Conservatorului, Marcel Pavel, în vârstă de 53 de ani, are una dintre cele mai bune voci din muzica autohtonă, demonstrând de foarte multe ori că poate să cânte orice şi oricât. În imaginea din stânga Marcel Pavel avea 20 de ani şi era rocker.

Anca Ţurcaşiu

Artista, astăzi în vârstă de 42 de ani, spune că în viziunea ei viaţa începe la 40 de ani. Felul în care arată şi se simte, la doi ani după ce a implinit această vârstă, vin să confirme cele spuse de artistă. Iată, însă, în fotografia din stânga cum arăta la 3 ani şi jumătate, în prima fotografie a copilăriei ei.

Andreea Esca

Vedeta are 40 de ani şi este imaginea Ştirilor Pro TV. Zâmbetul ei este celebru şi, dacă este să ne uităm la fotografia din stânga, pare-se că acesta este elementul forte al personalităţii ei. Bunăoară, iat-o la nici doi ani cât de mare-i era zâmbetul.

Delia Matache

Tocmai ce a împlinit 30 de ani şi se pregăteşte de nuntă. În acest context emoţional, Delia Matache a vrut, probabil, să-şi amintească de copilăriei, în consecinţă a decis să posteze pe contul său de Facebook o fotografie (stângă) de când avea numai un an.

Elena Udrea

Fostul Ministru al Turismului are 38 de ani şi este una dintre cele mai frumoase femei din politica Românească. Este o doamnă cochetă care etalează ori de câte ori are ocazia accesorii şi piese vestimentare de mii de euro. La fel de cochetă pare să fi fost şi la 6 ani, după cum se vede în fotografia din partea stângă.

Loredana Groza

Artista, în vârstă de 42 de ani, este binecunoscută pentru capacitatea ei de a se reinventa, element care justifică comparaţia care i se face cu Madonna. Îată, însă, în fotografia din stânga, cum arăta artista în adolescenţă.

Marius Moga

"Micul Mozart" a reuşit într-o perioadă foarte scurtă de timp să-şi câştige statutul pe o piaţă muzicală destul de fluctuantă, astfel că la 31 de ani a devenit cel mai căutat compozitor din România. Iată-l, în stânga, cum arăta în clasa a II-a când, la fel de pasionat de muzică, a ales să transforme oalele mamei sale în tobe.

Monica Anghel

Proaspăta mămică a unui băieţel de care este foarte mândră, vedeta în vârstă de 41 de ani, are un parcurs profesional impresionat. Este cântăreaţă, actriţă şi moderator la radio. A fost, însă, şi şcolăriţă... Iat-o, în stânga, într-o poză realizată pe când era în şcoala primară.

Connect-R

Înainte să se numească Connect-R, numele de scenă al artistului de 30 de ani a fost Aurel şi cânta în formaţia "Giganţii". Iată-l, în stânga, cum arăta atunci.

Smiley

Artistul, în vârstă de 29 de ani, îşi aminteşte cu plăcere de copilărie, chiar dacă asta a implicat şi câteva corecţii de la părinţii lui. "Am mâncat bătaie cu cureaua când eram mic. Eram un copil foarte neastâmpărat şi făceam o grămadă de năzbâtii. Evident că trebuia să fiu corectat în vreun fel. Nu ştiu dacă este cea mai bună metodă, dar la mine a dat rezultate", îşi mărturiseşte Smiley într-un interviu de pe Realitatea.net. În stânga, o poză cu artistul de pe vremea când făcea destul de des cunoştinţă cu instrumentul de tortură.

Julia Jianu

Artista, astăzi în vârstă de 33 de ani, a fost cât pe ce să fie răpită în copilărie. "Ai mei au observat că eram urmăriţi de un grup de indivizi. Au stat cu ochii pe noi câteva zile. În a patra zi, au profitat de un moment de neatenţie din partea părinţilor mei şi au încercat să mă ia cu ei... Noroc că mama s-a prins la timp ce se întâmpla", a povestit ea pentru Libertatea. Iată, în stânga, cum arăta când avea aproape un an.

Inna

Astăzi, la 26 de ani, Inna este o vedetă de nivel internaţional, piesele ei fiind ascultate şi cerute din ce în ce mai mult în străinătate. Iat-o, însă, în stânga, cum arăta la doi ani, tunsă scurt, în chiloţei şi cu şosete până la genunchi.

Oana Frigescu

Prezentatoarea ştirilor de la Antena 1, astăzi în vârstă de 31 de ani, a fost cuprinsă de febra pregătirilor pentru şcoală şi, în consecinţă, în toamnă a ales să posteze pe contul ei de socializare o poză cu ea de când avea doar câţiva ani. Iat-o în partea stângă.

Andreea Raicu

Atunci când îşi aminteşte de copilăria ei, vedeta de 35 de ani are numai lucruri bune de povestit. "Când eram mică îmi doream să fiu mare şi frumoasă. Mi-e dor de toţi anii care au trecut. Dimineaţa privesc fereastra şi îmi doresc să văd strălucirea soarelui.", a spus Andreea Raicu într-un interviu acordat celor Bolero. Iat-o în partea stângă într-o poză în care avea doar câteva luni.