România: 9 vedete care au adoptat copii

2 Aprilie 2011
Dragostea pentru un copil este nemărginită, nu poate fi explicată în cuvinte şi nici nu poate fi cuantificată în sume de bani. Dragostea există şi atât. De acest lucru au fost conştiente şi o parte dintre vedetele din România care, pentru că din diferite motive nu au putut avea copii la un moment dat, au decis să înfieze. Nu şi-au pus prea multe întrebări, doar au trecut la fapte, iar astăzi mulţumesc Cerului că le-a dat o astfel de Binecuvântare. Despre aceste vedete am ales să discutăm acum şi, de ce nu, poveştile lor ar putea fi exemple pentru noi...

Elena Cârstea şi fetiţele care i-au schimbat viaţa

Artista, stabilită astăzi în America, a avut curajul, în anii '90 să înfieze două fetiţe. "Am făcut întreruperi de sarcină, pentru că era pe vremea lui Ceauşescu şi nu puteai să ai copii la 20 de ani, pentru că era o inconştienţă. De acolo nu am mai putut face copii. Eram mica şi proastă. Mai târziu, când aveam 30 de ani, am rămas însărcinată, dar nu am putut ţine sarcina. Atunci m-am decis să înfiez şi am luat două fetiţe. Aveam 35 de ani", declara artista, la un moment dat, la Happy Hour. Pe Sanda, fetiţa cea mare, a luat-o în anul 1998, iar pe Adriana, un an mai târziu.

Luminiţa Anghel şi-a întâlnit băiatul la televizor

Artista l-a întâlnit pe David, băiatul ei de 14 ani, în cadrul unei emisiuni TV şi din acel moment a ştiut că nu trebuie să se mai despartă de el niciodată. Imediat a început demersurile pentru adopţie şi anul acesta se fac 12 ani de când sunt mamă şi fiu. Atunci când l-a adoptat, David avea doar 2 anişori şi nu realiza ce se întâmplă. Adevărul l-a aflat câţiva ani mai târziu, de la televizor, când în timpul unui reportaj realizat despre mama sa, realizatorii au "rezolvat" acest mister. Perioada care a urmat a fost grea, însă cu timpul rana s-a cicatrizat. "M-am îndrăgostit de el la prima vedere. Nu am aşteptat prea mult să pun în aplicare decizia pe care o luasem. Aşa că David a devenit băiatul meu".

Oana Sârbu este mămica lui Stelian

Vedeta şi-a văzut visul împlinit în vara anului trecut când a devenit oficial mămica micuţului Stelian, un băieţel care avea atunci câteva luni. Artista nu vorbeşte foarte mult despre acest subiect: "Sunt mămică. Am un îngeraş care m-a ales să îi fiu mamică. Mă opresc aici cu mărturisirile", declara atunci, pentru Realitatea TV, Oana Sârbu.

Teo Trandafir şi cel mai important om din viaţa ei, Maia

Acum 7 ani de zile, vedeta TV a cunoscut-o pe Maia şi s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Copila avea doar 3 luni şi nu a putut realiza că tocmai ce a devenit copilul uneia dintre vedetele de marcă ale peisajului media din România. Legătura dintre cele două este foarte strânsă, Teo fiind auzită spunând de foarte multe ori că relaţia dintre ele este una de prietenie.

Anca Boagiu are un băiat de 19 ani

Politicianul l-a înfiat pe Daniel în 2000 şi de atunci sunt nedespărţiţi. Prima dată s-au văzut în orfelinatul unde era internat copilul şi de atunci Anca Boagiu şi-a dorit să devină mama copilului. Deşi nu era măritată, Anca Boagiu şi-a asumat riscul de a deveni mamă singură, iar astăzi este foarte fericită că a avut curajul să facă acest pas. Relaţia dintre cei doi este una foarte strânsă, astăzi Daniel fiind cel mai sever critic vestimentar al demnitarului.

Ionel Ganea şi Ioana

Primul copil al cuplului Ionel şi Daniela Ganea a fost Ioana, o copilă pe care cei doi au înfiat-o în urmă cu 14 ani. Decizia de a adopta un copil a venit în momentul în care cei doi au conştientizat că nu pot avea copii biologici, numai că soarta le-a surâs şi, trei ani mai târziu, a venit pe lume George.

Marius Lăcătuş, dragoste fără margini pentru Alexandra

Fostul fotbalist şi soţia lui Mariana au înfiat-o cu ani în urmă pe Alexandra, astăzi o adolescentă de 16 ani. Marius Lăcătuş spune că cel mai bun lucru care i s-a întâmplat în viaţa lui a fost întâlnirea cu Alexandra şi că, în ciuda faptului că între ei nu există o legătură de sânge, fiica lui seamănă foarte mult cu el.

Florin Prunea are şi el o fetiţă înfiată

Deşi nu prea vorbeşte despre acest subiect, apropiaţii fostul portar al echipei naţionale de fotbal ştiu că fiica lui este înfiată. Lidia şi Florin Prunea au decis acum mai bine de 10 ani să înfieze un copil pentru că, din cauza unor probleme de sănătate, soţia fostului fotbalist nu a putut să rămână însărcinată.

Iosif şi Dana Rotariu, părinţi pentru doi copii orfani

Fostul fotbalist şi soţia sa sunt salvatorii Kassandrei, o fetiţă de 4 ani, pe care cei doi au găsit-o într-un spital unde trecuse deja prin 24 de intervenţii chirurgicale cu anestezie generală. Fetiţa a fost părăsită de mamă în spital şi, rămasă în grija bunicilor, copila nu a ştiu ce este iubirea, în schimb cunoaşte perfect ce înseamnă maltratarea. Familia Rotariu, care mai are un băieţel înfiat, nu s-au gândit nicio clipă şi au luat fetiţa acasă. Acum se luptă din răsputeri să vindece urmările lăsate de bătăile şi chinurile la care a fost supusă copila, ea având nevoie de proteze la mâini şi picioare.