România: 8 vedete multilateral dezvoltate

27 Noiembrie 2011

Şe ştie că românul se pricepe la toate. Fie că vorbim despre politică, despre fotbal, femei sau filme, locuitorul mioritic se dă cunoscutor în toate. Evident că vedetele nu fac notă discordantă, multe dintre ele ambiţionându-se să le facă pe toate, fie că se precep, fie că nu. Vom discuta aşadar despre personajele publice de la noi care le-au încercat pe toate şi o mai fac şi astăzi.

Monica Bârlădeanu şi-a pus la bătaie frumuseţea

Iubita lui Bobby Păunescu a mizat pe frumuseţea cu care a îmbogăţit-o mama natură şi a câştigat. Toate "meseriile" pe care le-a încercat de-a lungul timpului au avut în prim plan acest aspect. Fie că vorbim despre job-urile ca model, fie că ne amintim de vremurile când era vedeta incontestabilă a postului de televiziune B1 TV, fie că revenim în prezent şi discutăm despre realizările pe care le are astăzi la Hollywood, din postura de actriţă.

Florin Busuioc, omul care aduce vremea

La bază, simpaticul prezentator de la Pro TV, este actor. Unul foarte bun, chiar. La acelaşi nivel se află şi cariera lui ca prezentator al rubricii Meteo, de la Pro TV. Anul trecut, vedeta a fost recompensată cu premiul pentru cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa, premiu acordat de către Societatea Europeană de Meteorologie.

Andreea Marin-Bănică, prezentator, ambasador şi om de afaceri

Soţia lui Ştefan Bănică Jr este unul dintre oamenii despre care te întrebi dacă apucă vreodată să se odihnească. Nu numai că vor să le facă pe toate, să le bifeze pe toate, vor să le facă în acelaşi timp. Acesta este cazul Andreei Marin care a trecut de la postura de prezentator TV, la cea de producător, la Ambasador UNICEF, la designer, inventator şi actriţă. Trebuie amintit că soţia lui Bănică Jr este şi om de afaceri şi a scris şi o carte.

Mihaela Rădulescu, revoluţionar, vedetă TV şi scriitoare

Vedeta care a părăsit România pentru Monaco vrea să le facă pe toate, nu are răbdare şi nici nu-i place să se nu se mai audă de ea. Bunăoară, începuturile ei stau sub semnul Revoluţiei din 1989 unde spune că a fost în primele rânduri, cu puşca în mână. Apoi a urmat parcursul impresionant ca şi realizator şi prezentator TV, nu a neglijat nici afacerile, devenind asociata fostului soţ în afacerea Picioru' Gras. În plus, ca să  nu se plictisească în frumosul Monaco, obişnuieşte să mai lanseze câteo carte, două pe an, o pasiune mai veche pe care astăzi a transformat-o oarecum în profesie.

Ştefan Bănică Jr, responsabil cu voia bună şi cu banii

Ştefan Bănică Jr. conduce detaşat în topul celor mai bine plătiţi artişti de sărbători. Deci am înţeles... Este responsabil cu banii, însă artistul face şi multe alte lucruri. Prezintă show-ul cu audienţa cea mai mare dintre toate cele realizate astăzi de televiziunile de la noi, "Dansez pentru tine", şi scoate piesă după piesă. Nici actoria nu mai are vreun secret pentru el, să ne amintim ce ravagii a făcut în seria "Liceenii" printre adolescente.

Cabral, "negrul" bun la toate

Vedeta Acasă TV este omul bun la toate. A făcut sport, s-a dat cu maşinile, este prezentator TV şi actor. Simpaticul Cabral nu se dă în lături de la nimic. Să ne amintim şi de prestaţia de la "Dansez pentru tine" unde a venit să-şi susţină soţia, asta după ce, cu o săptămână înainte i se făcuse rău, în direct, de la emoţii.

Liviu Vârciu, responsabil cu voia bună

De când a intervenit în viaţa lui Adelina Pestriţu, Liviu Vârciu a fost redescoperit de public. Până atunci nu era decât un fost component al unei trupe de succes, ce-i drept, dar dispărută de ceva vreme. Acum, Vârciu "face frumos" pe la toate emisiunile pe la care se duce şi, mai mult decât atât, a prins câteva contracte bune din punct de vedere financiar. Să ne amintim că toată vara a fost pionul principal în emisiunea "Serviţi, vă rog!", de la Pro TV. Înainte de asta, însă, a jucat în telenovele, a particpat la Dansez pentru tine. Acum are alte planuri. Se pregăreşte să revină în muzică şi să deschidă un club.

Monica Anghel, vocea de aur, umor la cel mai înalt nivel şi om de radio

Artista le îmbină pe toate şi o face destul de bine. Despre calităţile ei muzicale nu avem ce discuta pentru că, aşa cum se ştie, este una dintre cele mai talentate interprete de la noi. Radio a intrat în viaţa ei dintr-o dată şi a rămas acolo. Să ne amintim cum cu doar câteva zile înainte să-l aducă pe lume pe micuţul ei, Monica Anghel era în direct la radio, din sufrageria propriei case. Pe lângă aceste activităţi istovitoare, artista este parte integrantă din echipa "Serviciul Român de Comedie", de la Pro TV.