România: 8 vedete fără sutien

Indiferent dacă au apelat la implanturile cu silicon sau şi-au păstrat formele naturale, vedetele de pe plaiurile mioritice sunt mândre de corpul lor şi nu se sfiesc să-l arate. Inna, deşi a declarat că este mai timidă din fire, a pozat de mai multe ori în reviste pentru bărbaţi, însă de puţine ori şi-a dezvelit sânii.

Inna, sâni 100% naturali


Sau cel puţin asta susţine frumoasa brunetă. Spre deliciul fanilor, câteva poze care o arată pe vedetă în toată splendoarea ei au fost "scăpate" pe internet. Pozele cu sânii ieşiţi din geacă au făcut ravagii în ţară şi nu numai. Deşi aceste fotografii au apărut fără ca artista sau managerul să-şi dea acordul, incidentul nu a părut să-i deranjeze foarte mult şi nu au declanşat conflicte.

Claudia Pavel, mândră de moştenirea genetică


Mărimea nu pare a conta pentru fosta Cream care se declară mulţumită de darurile primite de la Mama Natură. Artista susţine că nu obişnuieşte să poarte sutien şi asta pentru că sânii ei mici, naturali şi fermi nu au nevoie de un asemenea accesoriu. Tu ce crezi?

Roxana Ciuhulescu preferă sânii siliconaţi


Femeia cu cele mai lungi picioare din România stă bine si la capitolul sâni. Aceasta a declarat că preferă femeile cu forme pline, chiar dacă nu sunt naturale. Întrebată în timpul emisiunii "Poveştiri de noapte" de la AcasăTV ce preferă: sânii naturali sau cei artificiali, Roxana a răspuns "Cei siliconaţi, pentru că sunt mai frumoşi. Soţul meu cred că are sâni mai mari decât o cântăreaţă cunoscută de la noi. Asta e, siliconul e mai frumos".

Marina Dina, sâni cu probleme


Blonda a suferit mai mult decât o intervenţie chirurgicală la nivelul sânilor şi asta din cauza complicaţiilor apărute. Acum, frumoasa asistentă se poate lăuda cu bust perfect.

Corina Bud, bust cu personalitate


Nu a apelat la nicio operaţie de corectare a sânilor, deşi simpatica vedetă nu are multe motive de laudă în acest caz. Tânăra mămică se declară extrem de mulţumită de corpul ei şi spune că nu ar apela nici în ruptul capului la o operaţie estetică. "Nu mi-aş pune silicoane. Sunt foarte mulţumită de cum arăt şi deocamdată nu vreau să apelez la astfel de trucuri," spune Corina.

Adela Popescu şi sânii dansatori


Nu este foarte dotată, însă incidentul de la "Dansez pentru tine" în care vedeta Acasă TV şi-a arătat sânii în timpul unui dans i-a adus ropote de aplauze şi poate şi un punct în plus din partea juriului.

Adelina Pestriţu, fără sutien şi complexe de inferioritate


Formele fostei soţii a lui Liviu Vârciu stârnesc fanteziile multor bărbaţi şi pe bună dreptate, nu? Bruneta este conştientă de frumuseţea sa şi nu pierde nicio ocazie pentru a o evidenţia, fie la prezentări sau prin poze sexy postate de site-urile de socializare.

Andreea Bănică, sexy şi după sarcină


Din sexy şi rea, frumoasa blondă a rămas doar sexy, devenind între timp proaspătă mămică şi soţie. Cântăreaţa, considerată a fi una dintre cele mai frumoase artiste din România, şi-a recăpătat silueta în timp record după sarcină.