România: 7 vedete pline de celulită

30 Mai 2011

Dau foarte bine în reviste şi la TV, dar şi peste ele a trecut timpul şi efectele implicite au început să se vadă. Nopţile pierdute, alimentaţia incorectă, alcoolul îşi arată colţii şi se văd clar pe pielea unor vedete de prim-plan astăzi, în România. Pozează în ipostaze provocatoare, sunt antamate la prezentările de modă cu ştaif şi vin la TV să dea lecţii despre cum şi ce să faci ca să fii sănătos şi să arăţi bine, însă ele sunt departe de aceste standarde. Daniela Crudu, Giulia Anghelescu, Adelina Pestriţu, Anda Adam sau Daniela Gyorfi sunt numai o parte dintre personajele pe care le vom prezenta astăzi.

Înainte, însă, haide să vedem care sunt sfaturile medicului Oana Cuzino cu privire la aceasta afecţiune, care a devenit o problemă pentru tot mai multe femei din zilele noastre. "Se pare că hidratarea are un rol foarte important, deci înainte de toate trebuie să bei 2 litri de apă pe zi. În rest, fereşte-te de mâncarea nesănătoasa, şi consumă cât mai multe fructe şi legume, în special kiwi şi ananas. E bine ca mesele principale ale zilei să fie formate din proteine şi salate, şi să eviţi alimentele procesate şi pe cele foarte sărate. Trebuie evitate alimentele grase, prăjelile, dulciurile, şi mai ales ţigările şi alcoolul".

Daniela Crudu, sexy, dar cu denivelări

Este una dintre cele mai curtate personaje mondene ale momentului, însă este departe de perfecţiune. Chiar dacă are o siluetă de invidiat, Daniela Crudu, la cei 22 de ani ai săi, a început să fie "atacată" serios de inestetica şi neplăcuta coajă de portocală.

Marina Dina a pierdut 500 de euro din cauza celulitei de pe fund

Conştientă de problemele vizibile pe care le are, asistenta lui Mihai Morar, a făcut o criză de isterie în culisele unui show de modă la care a fost invitată să participe. Dacă iniţial trebuia să defileze în lenjerie intimă pe un onorariu de 1.000 de euro, Dina (25 de ani) a cerut să-i fie schimbată ţinuta, să poarte o rochiţă scurtă care să-i mascheze celulita de pe fund. Organizatorul show-ului, Adrian Pescariu, s-a văzut nevoit însă să înjumătăţească suma discutată iniţial, în final Dina primind numai 500 de euro pentru defilarea respectivă.

Giulia Anghelescu, luptă aprigă împotriva celulitei

La cei 27 de ani pe care îi are, fosta componentă a trupei Candy, are deja probleme la capitolul estetică. Artista duce o luptă aprigă cu celulita şi, din păcate, din poză reiese că ea este cea învinsă.

Adelina Pestriţu vrea să scape de celulită cum a scăpat de Vârciu

"Acum sunt tânără, dar deja a început să apară celulita şi trebuie să iau măsuri. Dacă scap de celulită prin ozonoterapie, o să mănânc şi mai mult că doar o viaţă am", declara Pestriţu la Antena 1. Chiar dacă recunoaşte că are ceva bătăi de cap din cauza acestei probleme, Adelina Pestriţu nu se fereşte să apară în ipostaze care să-i scoată în evidenţă problema. Cea mai recentă apariţie de acest gen a avut loc în club Boa, în februarie, la petrecerea de ziua ei. Vedeta a întâmpinat cei 24 de ani cu câteva straturi proaspete de celulită.

Diana Munteanu-Niculescu, cu celulita la prezentarea de modă

Soţia fotbalistului Claudiu Niculescu a început să aibă mari probleme la capitolul estetic şi, culmea, s-a dat în fapt tocmai la o... prezentarea de modă. Vedeta de 29 de ani a fost pusă în dificultate şi cu celulita la vedere de fustiţa scurtă îmbrăcată, vestimentaţie la care nu vrea să renunţe nici în ruptul capului.

Daniela Gyorfi şi efectele vârstei

Unul dintre ele este celulita care a început să-ţi facă prezenţa din ce în ce mai mult. Pentru vedeta de 43 de ani, proaspăt mămică, se pare că s-au cam dus vremurile în care făcea furori cu fizicul şi cu pielea ei impecabile.

Anda Adam, dată în fapt de rochia extra mini

Artista de 31 de ani a fost înşelată rău de tot de o rochie foarte scurtă pe care a purtat-o la un eveniment monden, unde dress code-ul cerea ca participanţii să vină deghizaţi în diverse personaje de poveste. Anda Adam a ales-o pe Minnie Mouse, neinspirat am putea spune când vedem cât de scurtă a fost rochia şi cât de la vedere a fost celulita din dotare.