România: 7 vedete nemachiate

26 Mai 2011
La televizor şi în reviste arată impecabil, reuşind astfel să creeze tot soiul de frustrări în rândul femeilor normale, care au impresia că frumuseţea este posibilă numai în filme. Există însă şi cazuri în care vedetele, prinse pe picior greşit, demonstrează că nu există frumuseţe absolută. Machiajul, hainele de firmă, pantofii cu toc şi accesoriile alese pot transforma Răţuşca cea urâtă în Albă ca Zăpada. Trucurile fac întotdeauna diferenţa. Ca să demonstrăm cele spuse mai sus, am ales astăzi 7 vedete autohtone care, surprinse în momente mai puţin avantajoase pentru ele, prezintă o imagine diametral opusă celei promovate în mass-media.

Monica Anghel (40 de ani), de nerecunoscut

Este una dintre cele mai talentate artiste din România, cântă magistral, este actriţă şi crainic radio. Din păcate, însă, atunci când iese nemachiată provoacă fiori. Singurele elemente cu adevărat reuşite din fotografia cu Monica Anghel nemachiată sunt sprâncenele, aranjate, evident, de un make-up artist. În rest, kilogramele în plus, această constantă din viaţa artistei, îşi spun cuvântul serios asupra look-ului general.

Loredana Groza(41 de ani), un artist obosit

Acesta este primul lucru care-ţi vine în minte când priveşti poza cu această Madonna a României. Ce-i drept, Loredana Groza nu a fost considerată niciodată o frumuseţe debordantă, însă cu ajutorul produselor de make-up, imperfecţiunile au fost întotdeauna mascate cu succes. Iată, cât de obosită, trecută şi dezinteresată de propria imagine apare în această poză Loredana Groza.

Andreea Raicu (34 de ani), un miss nu tocmai miss

Considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din România, cu premii la concursuri de miss, apariţii în reviste glamour şi în prezentări de modă, Andreea Raicu, nemachiată, nu arată decât ca o femeie normală, foarte, foarte obosită. Cearcănele şi ridurile de expresie sunt cei mai aprigi duşmani ai frumuseţii ei care, însă, atunci când trebuie, sunt ascunşi cu succes de straturi considerabile de make-up.

Andreea Spătaru (26 de ani), sigur nu are mai mult?

Aceasta este întrebarea justă la vederea acestei fotografii. Fostă Miss Playboy în 2005, cu pictoriale de succes în revista pentru bărbaţi, Andreea Spătaru este îmbătrânită înainte de vreme. Tenul, cearcănele şi botoxul injectat exagerat în buze reuşesc să strice imaginea acestui Playmate extrem de bine primit de public.

Elena Băsescu (31 de ani), o imagine distrusă chirurgical

Fiica cea mică a preşedintelui era chiar o apariţie interesantă la începutul primului mandat. Avea trăsături fine, "cinstite", era această "babydoll" netunată. Odată cu trecerea timpului, lucrurile s-au schimbat, mezina preşedintelui ţinând din ce în ce mai aproape de estetician. Rezultatele de astăzi nu sunt chiar cele mai bune. Tratamentele estetice repetate au început să-şi pună amprenta, nu numai pe trăsăturile Elenei Băsescu, dar şi pe aspectul pielii.

Oana Lis (32 de ani), miss bătrâneţe

Nu este o răutate, este o realitate. De câte ori nu am văzut-o pe soţia fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, făcând alegeri vestimentare total nepotrivite vârstei ei sau de câte ori nu am putut vedea poze cu Oana Lis în ipostaze care, estetic, nu-i făceau nicio onoare? În afara aspectului ieftin pe care îl adoptă, Oana Lis uită frecvent să treacă pragul unui salon de înfrumuseţare, deşi se consideră o vedetă a României. Fotografia de mai sus vine să demonstreze că mai are mult de lucrat la capitolul estetic.

Andreea Bănică (33 de ani), o frumuseţe pierdută

Machiată, este de-o frumuseţe răvăşitoare, nemachiată, însă, nu este decât o blondă ştearsă. Andreea Bănică are trăsături senzaţionale, ochi superbi, gură de revistă, siluetă perfectă după o sarcină, însă toate acestea, din păcate, nu pot fi puse în evidenţă decât printr-un machiaj strident.