România: 7 vedete exagerate la bătrâneţe

Pe vremea bunicilor, bătrâneţea era o vârstă venerabilă, cu un comportament decent, cu un vocabular asemenea. În zilele noastre, chiar şi această perioadă a vieţii a început să se "piţiponcească", existând personaje care se comportă în consecinţă. Showbizz-ul este plin de astfel de exemple, oameni care adoră să iasă la TV sau să fie pe prima pagină a ziarelor în ipostaze nedemne pentru vârsta lor. Iată câteva exemple.

Magda Catone (53 de ani), actriţă pasionată de scandal

După scandalul de proporţii în care a fost implicată alături soţul ei care a acuzat-o că l-a înşelat, Magda Catone trece la un alt nivel. Pentru că meseria i-a cerut-o, actriţa şi-a arătat sânii şi coapsele pe scena teatrului de la Cazinoul din Sinaia. Pe 24 septembrie s-a jucat piesa "Un bărbat şi mai multe femei", în care Magda Catone apare în mai multe roluri: de soţie, de amantă, de doctoriţă şi de şefă. Actriţa şi-a expus pe scenă sânii mari, dar şi picioarele sexy cu dres şi portjartier.

Mirabela Dauer (64 de ani), topless la plajă

Vedeta a făcut senzaţie vara aceasta pe litoral. Pentru că şi-a dorit să se bronzeze cât mai mult şi fără dungi, artista de 64 de ani a apelat la tanga şi a renunţat la sutien. Paparazzi au observat, însă, că artista are grijă să-şi expună pielea la soare numai în intervalul orar permis. A venit la ora 07.00 şi a plecat la ora 11.00.

Anca Pandrea (65 de ani), mult prea tabloidă la vârsta ei

Soţia actorului Iurie Darie este renumită pentru nonşalanţa şi lipsa de inhibiţii pe care le-a promovat mereu. Chiar şi despre scandalul porno în care a fost implicată alături de soţul ei, actorul Iurie Darie, s-a spus că ar fi fost regizat chiar de actriţă. Adevărat sau nu, nu prea contează, pentru că fotografiile în care ea îşi arată mai mult decât ar trebui sunt dovezile cele mai grăitoare ale comportamentului nepotrivit cu vârsta pe care o are.

Cristian Ţânţăreanu (67 de ani), vindecat de cancer, dar nu şi de femei

Pasiunea mistuitoare pe care o are milionarul din Corbeanca pentru femei este o constantă a vieţii lui despre care vorbeşte toată lumea. Sunt de referinţă petrecerile organizate în Paradisul Verde, unde şampania, domniţele cu sânii dezgoliţi şi grătarele sunt în toi. Obişnuită cu plăcerile soţului, Manuela Ţânţăreanu îi îndeplineşte acestuia toate poftele.

Mărioara Zăvoranu (62 de ani), coboară la mintea fiicei

Scandalul în care sunt implicate cele două doamne din familia Zăvoranu nu a făcut decât să demonstreze publicului că li se potriveşte perfect  zicala "Aşa mamă, aşa fiică". Chiar dacă se acuză una pe cealaltă de tot felul de minunăţii, adevărul este că cele două seamănă ca două picături de apă. Amândouă ştiu să o blesteme pe cealaltă, amândouă ştiu să facă scandal, să facă circ, de dragul audienţei şi, implicit, al banilor.

Ileana Ciuculete (57 de ani), o cântăreaţă de muzică populară excentrică

Ileana Ciuhulete a fost întotdeauna o artistă căreia i-a plăcut să spună lucrurilor pe nume şi nu s-a ferit să vorbească despre sex, iubire sau operaţii estetice. Există, însă, o vârstă când aceste discuţii nu mai pot fi purtate în public. Se pare că pe artistă nu o interesează acest lucru. Nu de puţine ori a fost auzită vorbind despre partidele de amor pe care le are cu soţul ei, mai tânăr cu 10 ani decât artista.

Monica Tatoiu (55 de ani), profesoara de orice

Fostul director Oriflame a făcut o pasiune din a merge pe la toate emisiunile TV şi de a discuta pe orice temă. Fie că merge la talk-show-uri politice, fie că alege să vorbească despre piţipoance, Monica Tatoiu are aceeaşi înverşunare şi acelaşi punct de vedere pe care nimeni nu i-l poate schimba. În plus, asemenea duduiţelor care-şi etalează pantofii şi genţile la TV, aşa şi fosta profesoară de matematică este încântată ori de câte ori primeşte propunerea de a-şi prezenta conţinutul dulapurilor şi pozele din vacanţă publicului larg.