România: 7 vedete care nu mai sunt pe val. Vezi de ce le-a părăsit publicul!

8 Martie 2012

Ca şi frumuseţea, succesul este trecător. Pentru vedete, acest aspect poate însemna, la un moment dat, sfârşitul carierei şi a vieţii glamour pe care sunt obişnuite să o trăiască. Privind puţin ce se întâmplă în mondenul românesc vom descoperi că există o serie de personaje au dispărut din lumina reflectoarelor sau care, pur şi simplu, nu mai prezintă interes.

Să vedem despre cine este vorba!

Oana Zăvoranu nu mai este luată în seamă

S-a cam săturat lumea de scandalurile cu mama bogată, cu vrăjitoarele şi cu jurnaliştii. În plus, isteria din timpul divorţului şi divulgarea adevăratului motiv al separării de Pepe au cântărit mult la scăderea cotei în ceea ce o priveşte pe fosta divă din telenovele.
A mai existat un bum în momentul în care a debutat scandalul cu vrăjitoarele, dar acesta nu a reuşit, nici pe departe, să atingă notorietatea celorlalte. În acest caz am putea spune că diva şi-a tăiat singură craca de sub picioare, dacă ţinem cont de desele minciunele pe care a încercat să le vândă publicului şi care, până la urmă, au fost demontate. Cea mai scandaloasă este chiar cea referitoare la relaţia extraconjugală pe care a avut-o cu Tudy şi pe care, multă vreme, a negat-o pentru ca până la urmă să spună: "Asta e, m-am îndrăgostit!".

Lucian Viziru, adoptă o tehnică de mult expirată

Fostul component al trupei Gaz pe foc încearcă din răsputeri să revină în atenţia publicului, dar alege cele mai neinspirate şi mai vechi tehnice de promovare. Scandalurile creionate din nimic doar de dragul audienţei se purtau acum câţiva ani buni. Astăzi publicul se prinde şi taxează. Prima dată a încercat o promovare readucând în prim-plan mai vechea sa relaţie cu Tania Budi, despre care a spus că "stătea la uşa casei mele şi până nu-i deschideam, nu pleca". Atunci când acest conflict a fost închis cu eleganţă de blondă, Viziru a atacat Eurovisionul, unde a fost refuzat. Chiar şi această înfrângere i-a servit artistului să coacă un mic scandal, despre care încă se mai discută. "Dan Manoliu (n.r. şeful delegaţiei române la Eurovision) interpretează regulamentul după bunul plac", a declarat Lucian Viziru la emisiunea "Drept la ţintă". "Eu nu am ceva cu interpreţii, ci cu piesele admise în concurs şi cu cei care au avut reprezentanţi acolo", a ţinut el să precizeze.

Mihai Trăistariu refuză să încerce şi altceva

Fostul component al trupei Valahia s-a culcat pe urechea succesului şi uită să evolueze. Despre Mihai Trăistariu toată lumea a spus că este un talent înnăscut, iar acest lucru nu a făcut decât să-i distrugă parcursul profesional. Astăzi, Trăistariu nu mai este artistul care vrăjea publicul cu piese precum "Cât de frumoasă eşti", în schimb este artistul care spune că ar vrea să joace în telenovele. În cazul lui, problema a fost chiar această autosuficienţă, care l-a împiedicat să evolueze, iar acest lucru este demonstrat şi de declaraţia pe care o făcea acum o lună de zile, citat de Jurnalul. "Ştiu că e o nebunie să scoţi un album de balade, când 'noul trend' acum e să asculţi muzică de club! Dar tocmai asta am şi vrut – spune Trăistariu. Dacă tot există această suprasaturaţie de muzică comercială, de bubuială goală, de buţi-buţi, mi-am zis că n-ar fi rău să las un pic la o parte ritmurile gen 'Tornero', 'Banii şi fetele', 'La mare, la soare', 'Banana' sau horele şi sârbele şi să aduc un suflu nou de muzică romantică, sensibilă. Lumea a cam uitat că există şi muzică de acest gen".

Andreea Antonescu s-a reprofilat

Fosta componentă a trupei Andre a înţeles că nu mai poate atinge succesul pe care l-a avut alături de  Andreea Bălan şi a decis să se îndrepte către zona... casnică a vieţii ei. Bunăoară, astfel gândit, blonda a făcut un copil cu Traian Spark, un prosper şi tânăr om de afaceri şi a ieşit, cel puţin deocamdată, din peisajul monden. Spre deosebire de fosta ei colegă de trupă care are un succes fantastic, evident datorită show-ului de excepţie pe care îl face, Andreea Antonescu nu a reuşit să-şi găsească o identitate în peisajul muzical de azi.

Dan Bordeianu nu a mai făcut mare lucru în ultima vreme

Deşi, prin definiţie, cariera de actor implică vizibilitate, multe persoane care-şi aleg această meserie şi care îşi doresc să o profeseze refuză expunerea. Este un nonsens despre care face vorbire şi Dan Bordeaianu, actorul care a dat lovitura cu telenovelele de la Acasă TV şi care astăzi preferă să trăiască în umbră. Publicul l-a uitat, pentru că el a ales să fie uitat.

Leonard Miron, în aer departe

 Leonard Miron este steward la British Airways, ba chiar din decembrie este şeful lor. A terminat medicina, a fost una dintre figurile emblematice ale televiziunii române în anii '90, iar acum face cu totul şi cu totul altceva. "Trebuie să fii întotdeauna 'pe fază', să zâmbeşti, să ai situaţia sub control, să fii calm, chiar dacă în jurul tău este un mic haos, să fii întotdeauna tu", explica Leonard Miron, acum trei ani, într-un interviu acordat celor de la EVZ.

Mircea Radu, de la ştiri, la divertisment, şi iar la ştiri

Cariera lui Mircea Radu  se desfăşoară în cerc. Începe la ştiri şi ajunge tot la ştiri. Momentul în care s-a luat decizia de a pune capăt show-ului "Din dragoste" a fost pecetluită, oarecum, şi cariera prezentatorului, din zona de divertisment. A existat perioada "Întrecerea anilor" care nu a excelat din niciun punct de vedere, decizia finală fiind ca Mircea Radu să revină la pupitrul ştirilor de unde a plecat acum 12 ani.