România: 7 vedete care nu au învăţat nimic din greşelile lor

9 Februarie 2012

Se spune că a greşi e omeneşte, însă atunci când greşeala te aduce în pragul morţii, sau într-o situaţie de un penibil inimaginabil, concluzia ar fi alta... De multe ori ambiţia de a obţine un anumit lucru sau de a demonstra că eşti cel mai tare te poate aduce în situaţii în care nu ţi-ai fi dorit niciodată să ajungi. Este uşor să te crezi buricul pământului, însă efectele adverse, în acest caz, s-ar putea să doară la propriu sau la figurat.

Vom discuta astăzi despre 7 dintre vedetele de primă linie din mondenul românesc care la un moment dat, cu încăpăţânare, şi-au dorit să facă un lucru care le dăunează încă.

Şerban Huidu, inconştientul curajos

Fostul cârcotaş face ce face şi apare în presă, chiar dacă spune că nu-şi mai doreşte acest lucru. După accidentul nefericit din 2010 când era să-şi piardă viaţa, Şerban Huidu, condus de aceeaşi doză de teribilism şi inconştienţă, a accidentat mortal trei oameni în drum spre munte. Acestea sunt două dintre cele mai nefericite accidente din viaţa fostului realizator TV, dar nu sunt singurele. Pasiunea pentru schi şi pentru viteză l-au adus de mai multe ori în pragul morţii. De foarte multe ori, Şerban Huidu a fost învins de propria inconştienţă. De exemplu, în 2009, i-a fost suspendat permisul în acelaşi loc în care doi ani mai târziu a omorât trei oameni nevinovaţi. Nici astăzi, bărbatul nu pare să se fi potolit. Acum câteva zile, vedeta, împreună cu soţia, Cristina, şi fratele, Vlad a plecat în vacanţă într-o staţiune montană din Italia. Ce-i drept nu a fost fotografiat cu schiurile în picioare...

Andreea Bălan insistă că nu şi-a pus silicoane

De fiecare dată când vine vorba despre sânii fostei componente a trupei Andre discuţiile se încing şi se termină în două direcţii. Specialiştii spun că sânii au văzut, clar, bisturiul, în timp ce vedeta insistă să spună ba că şi-a aplicat o cremă minune, ba că tratamentul cu anticoncepţionale a fericit-o la nivelul bustului. Diferenţele sunt evidente, neelucidate sunt motivele pentru care Andreea Bălan insistă să nu recunoască, deşi showbiz-ul autohton este plin, astăzi, de domniţe ajustate chirurgical. "Are implant mamar! Se vede clar. Se poate observa forma de mingiuţă. Nu ştiu cum a înzestrat-o pe ea mama natură la nivelul bustului dar, în prezent, are o dimensiune mare. Ştiu că ea a zis că a apelat la un tratament hormonal pentru creşterea sânilor, însă doar silicoanele sunt singura variantă pentru un rezultat vizibil pe un termen îndelungat", a declarat chirurgul estetician George Ciolacov pentru ziarul "Naţional".

Ilie Năstase are o nouă pasiune - înjuratul ziariştilor

La capitolul vorbe de duh, fostul mare tenismen este campion. Dacă întâmplarea petrecută acum doi ani la Timişoara a fost luată ca o ieşire necontrolată, evenimentele petrecute zilele trecute pe aeroportul Henry Coandă întâresc credinţa că Ilie Năstase este de nestăvilit atunci când se enervează.

În 2010, într-o vizită pe care i-a făcut-o iubitei lui în Timişoara, Ilie Năstase, iritat de prezenţa jurnaliştilor, a tunat şi a fulgerat:  "Vrei să-ţi iau camera aia? Să ţi-o sparg? Papagalule!?, i-a spus Ilie Năstase ziaristei, printre înjurături. La o lună şi jumătate după incident, Ilie Năstase refuza să comenteze. "În fund mă doare. Asta a fost acum o lună. Vă rog să nu mă mai sunaţi cu prostii din astea", declara fostul tenismen atunci.

Situaţia, "condimentată" din nou cu vorbe de duh, s-a repetat zilele trecute pe aeroportul Henry Coand când, nervos din cauza acuzaţiilor pe care i le face Ruxandra Dragomir, Năstase a explodat la adresa jurnaliştilor care-l aşteptau la ieşire. "Băi, pleacă de aici, vrei să-ţi dau una? Tu eşti prost, vrei să te iau la bătaie? Băi, tâmpitule, pleacă mă dracu' de aici! Băi, paparazza dracului! Paparudă, asta eşti!".

Adrian Enache, şef la capitolul adulter

După ce timp de 14 ani a trăit o viaţă amoroasă dublă, fiind cap de familie în două case, Adrian Enache părea să se fi potolit după ce, în 2009, a luat decizia să divorţeze de soţia Corina şi să rămână cu Iuliana Marciuc. La puţin timp după ce s-a mutat alături de femeia pe care a iubit-o în secret şi în păcat 14 ani de zile, artistul a fost văzut la braţul altei domniţe... a treia. Episodul a fost trecut uşor cu vederea de actuala soţie, Iuliana Marciuc, iar finul artistului Sorin Mărcuş spune că astfel de prezenţe în viaţa lui Adrian Enache sunt absolut normale.

Raluca Bădulescu, răpusă de dragostea pentru... dulciuri

Când a apărut în zona showbiz-ului, Raluca Bădulescu era durdulia fiica a unui senator PSD şi soţia manechinului Vali Pungă. În 2008 toată lumea a rămas mută de uimire când a regăsit-o pe Raluca Bădulescu cu 40 de kilograme mai slabă. Zilele trecute, blondina a reapărut în atenţia opiniei publice pentru că şi-a deschis un salon de manechiură de lux. Suprinzător sau nu, Bădulescu este la fel de grasă ca în 2006, cele 40 de kilograme pierdute la un moment dat revenind ca prin minune. Întrebată ce s-a întâmplat, Raluca Bădulescu a spus clar că nu se poate lupta cu pofta pentru dulciuri, iar acest lucru a pus capăt perioadei în care silueta era foarte importantă pentru ea şi lupta în sensul acesta.

Teo Trandafir, la urgenţă din cauza tratamentelor draconice de slăbit

Una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România a fost pe punctul de a-şi pierde viaţa la începutul anului trecut. Cauza... o pancreatită care a ţinut-o aproape o lună în spital, multe zile în comă şi cu un tratament şi regim strict toată viaţa de atunci. Disecând în trecutul alimentar al lui Teo Trandafir, specialiştii au descoperit şi cauzele apariţiei acestei afecţiuni care i-a pus viaţa în pericol. Repetate cure de slăbire draconice, pastilele de slăbit pe care a recunoscut că le-a luat, dar şi ceaiurile care promit scăderi în greutate în câteva luni au fost principalele motive pentru care Teo Trandafir şi-a distrus sănătatea. "Sunt absolut sigur că boala ei a fost generată de vreo trăsnaie legată de suplimente nutritive şi pastile de slăbit. Nu este ea persoana care să mănânce o oală de sarmale şi să ajungă la spital. În plus, Teo nu bea alcool. Categoric, în disperarea ei de a pierde kilograme, a luat ceva care i-a declanşat pancreatita asta. Era dispusă să încerce orice pentru a slăbi", declara atunci, sub protecţia anonimatului un prieten medic de-al vedetei pentru ziarul Ring.

Adrian Mutu, pe marginea prăpastiei din cauza drogurilor

Internaţionalul român a fost de mai multe ori pe punctul să-şi distrugă cariera din cauza exceselor pe care adoră să le facă. Fie că vorbim de femei, să ne amintim de cazul Laura Andreşan, fie că vorbim despre distracţie şi bătăi în cluburi, vezi episodul cu barmanul bătut în Italia, fie că vorbim despre consumul de droguri, toate acestea i-au pătat mai mult sau mai puţin imaginea fotbalistului. În 2004, Adrian Mutu a fost concediat de echipa de fotbal Chelsea din Anglia după ce s-a descoperit că a consumat cocaină. 6 ani mai târziu, Adrian Mutu a fost descoperit pozitiv la un test antidoping după o partidă de campionat cu Bari, el evoluând atunci la Fiorentina. Atunci a fost vorba de sibutramină, iar scuza folosită a fost că a urmat un tratament cu o serie de produse de slăbit care contin această substanţă cu rol de inhibator al poftei de mâncare.