România: 7 vedete care au picat Bac-ul

Rezultatele dezastruoase de la examenul de bacalaureat din acest an au adus în prim-plan unele nereuşite ale vedetelor la acest capitol. Dacă unele şi-au dat Bac-ul la peste 30 de ani, altele au picat cu note ruşinoase, iar unele dintre ele nici măcar nu s-au prezentat.

Iată câteva vedete de la noi care au picat la Bac:

Adelina Pestriţu a picat la română

Adelina Pestriţu a terminat Colegiul Naţional "Dinicu Golescu" din Câmpulung, secţia filologie, în 2006, dar nu a luat Bac-ul pentru că a picat la proba de Limba şi literatura română.
"Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,6. Nu se pune problema că nu am învăţat. S-a întâmplat însă că am confundat subiectele, şi, în loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeţii». Am umplut patru pagini despre un subiect greşit. În acel an trei sferturi de ţară a picat la română", a declarat Adelina pentru evz.ro.

Marian Vanghelie a copiat

Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, şi-a luat Bac-ul abia la 33 de ani. În anul 2000, Vanghelie a fost eliminat din examen pentru că a fost prins cu "copiuţe". Un an mai târziu a reuşit totuşi să treacă.

Ionuţ Voicu, fost membru Ro-mania, certat cu matematica

Ionuţ Voicu, fostul solist al trupei Ro-mania, nu se înţelege deloc cu matematica. Cântăreţul, care a terminat un liceu particular la vârsta de 35 de ani, a picat anul trecut la matematică în sesiunea de vară cu nota 1, iar în cea de toamnă a luat 3.80.

Afacerile, mai presus de şcoală

Şi Sorina Docuz, iubita omului de afaceri Robert Negoiţă, a picat Bac-ul în acest an. Modelul a luat nota 2 la matematică şi 3 la biologie. Aceasta a motivat eşecul lamentabil prin faptul că s-a ocupat de un proiect de afaceri şi nu a avut timp să înveţe, potrivit libertatea.ro.

Gimnasta Andreea Acatrinei, 2.30 la limba română


Nici gimnasta Andreea Acatrinei nu s-a descurcat bine la sesiunea din acest an la Bac. Tânăra medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing a luat 2.30 la limba română.

Ianis Zicu şi Ionel Dănciulescu nu s-au prezentat

Fotbaliştii Ionel Dănciulescu şi Ianis Zicu au ratat Bac-ul din 2011, dar au o scuză. Cei doi n-au ajuns la proba scrisă de Limba şi literatura română din cauza antrenamentelor.
Dănciulescu are motive serioase de îngrijorare pentru că la liceul absolivit de el niciun elev nu a luat Bac-ul anul acesta.

MAI MULT DESPRE: vedete, examen, note, Bac