România: 7 cupluri de nota 10

Printre atâtea divoţuri şi scandaluri între foşti parteneri, uităm adesea că mai există şi cupluri perfecte printre vedetele de la noi. Andi Moisescu şi Olivia Steer, Monica Davidescu şi Aurelian Temişan sau Cristi şi Adelina Chivu par să fie exemplele perfecte de cupluri fără cusur. Iată şapte cupluri frumoase şi fericite:

Andi Moisescu şi Olivia Steer


Cele două vedete ProTV par să fie cuplul perfect. Sunt frumoşi, celebri, interesanţi şi chipurile lor radiază întotdeauna relaxare şi armonie.
"Am un soţ de poveste, doi copii minunaţi şi cuminţi care nu-mi fac probleme. La noi în casă e mereu armonie şi fiecare zi e o declaraţie de dragoste prin comportamentul lor", a povestit Olivia Steer pentru revista Story. Referitor la povestea de dragoste cu Andi, aceasta a adăugat: "Noi ne-am îndrăgostit la prima vedere. I-am descoperit repede calităţile. E un om de caracter, sufletist şi tandru. Lângă el mă vedeam şi soţie şi mamă".

Monica Davidescu şi Aurelian Temişan

Actriţa Monica Davidescu şi cântăreţul Aurelian Temişan formează de 16 ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi artişti sunt mari iubitori de animale şi se implică în campanii pentru protejarea acestora, dar şi în diverse campanii umanitare pentru ajutorarea copiilor sau a familiilor nevoiaşe. Chiar zilele acestea, cei doi participă alături de fundaţia "Habitat pentru Umanitate" la construirea a 10 locuinţe în localitatea Bălţeşti, judeţul Prahova, destinate familiilor sărace care nu au o locuinţă. În noiembrie 2010, Monica şi Aurelian au devenit părinţii unei fetiţe, pe care au numit-o Dora Maria.

Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu

Prezentatorii ştirilor de la Antena 1 formează echipa perfectă atât la locul de muncă, dar şi în viaţa personală. Chiar dacă par să fie împreună de o veşnicie, Andreea şi Andrei sunt la fel de îndrăgostiţi. La începutul acestei veri au fost suprinşi de paparazzi plimbându-se de mână prin centrul Bucureştiului. Întrebată dacă nu este plictisitor să fii tot timpul în prezenţa soţului, şi acasă şi la muncă, Andreea a declarat pentru revista Felicia: "Dacă îţi iubeşti bărbatul, e bine să fii împreună cu el cât mai mult. Nu are de ce să fie plictisitor, ne simţim atât de bine împreună! Mi se pare trist să-ţi vezi bărbatul seara cinci minute şi dimineaţa, la cafea, cum li se întâmplă unora dintre prietenele mele. Iar noi doi am făcut echipă şi înainte să fim împreună ca iubiţi, şi apoi ca soţi". Andreea şi Andrei au împreună doi copii, o fetiţă, Eva, şi un băieţel, Petru.

Cristi şi Adelina Chivu

După câteva relaţii eşuate cu frumuseţi celebre precum Andreea Raicu sau Maria Marinescu, fotbalistul Cristian Chivu pare să-şi fi găsit marea dragoste. Jurnalista Adelina Elisei i-a devenit soţie în 2008 şi cei doi par să formeze, alături de fetiţele lor, familia perfectă.

Andreea Esca şi Alexandre Eram

Imaginea Ştirilor ProTV, Andreea Esca, pare să aibă o viaţă perfectă. Are o carieră extraordinară, o căsnicie aparent perfectă şi doi copii frumoşi. Împreună cu soţul său, omul de afaceri Alexandre Eram, Andreea formează un adevărat cuplu model. Întrebată care este secretul relaţiei sale de invidiat, Andreea a declarat pentru ProTV Magazin: "Suntem demodaţi. Privim familia ca pe ceva extrem de serios şi de plăcut, suntem foarte buni prieteni, ne susţinem unul pe celălalt şi gândim cam la fel".

Andreea Liptak şi Răzvan Spiridon

Frumoasa jurnalistă are o căsnicie de vis alături de fostul său coleg de trust, Răzvan Spiridon. Cei doi au împreună două fetiţe, dar faptul că este "minoritate" în familie nu îl face pe Răzvan mai puţin fericit. "Aproape tot timpul suntem împreună, facem totul împreună şi ne răsfăţăm. Într-o casă cu trei fete, este ca un novice în jungla Amazonului. Îşi face loc printre agrafe cu gărgăriţe, păpuşi Matrioşca, trotinete roz... Glumesc! Pentru el e o încântare. Sunt şi eu uimită cât de bine se simte înconjurat de trei fete cu personalitate. Cred că ne iubeşte foarte mult", a mărturisit prezentatoarea de ştiri pentru Pro Tv Magazin.

Mircea Badea şi Carmen Brumă

Mircea Badea pare să facă echipă perfectă în viaţa personală cu frumoasa Carmen Brumă. Cei doi sunt un adevărat model pentru cuplurile care vor să trăiască sănătos. Sunt pasionaţi de alimentaţia corectă, de fitness şi sport, în general, iar asta se vede cu ochiul liber. Amândoi arată perfect!
MAI MULT DESPRE: relatii, vedete, casnicie, cupluri