România: 7 actuale doamne care au uitat că au pozat dezbrăcate la începutul carierei

9 Martie 2012

Peisajul monden din România este plin de doamne rafinate, fără de păcat. Cel puţin asta încearcă ele să demonstreze prin discursurile pe care le au şi prin atacurile pe care le pornesc împotriva duduiţelor care apar dezbrăcate pe toate paginile de ziar tabloid şi nu numai. Disecând puţin subiectul vom descoperi că de fapt, toate au plecat din acel punct, diferenţă făcând evident notorietatea şi contextul în care s-a întâmplat. Dezbrăcate au apărut şi Laura Cosoi, Roxana Ionescu, Ilinca Vandici sau Cosmina Păsărin, însă impactul social la vremea aceea nu a fost atât de puternic.

Timpul va demonstra, probabil, că fete precum Daniela Crudu, Bianca Drăguşanu sau Sânziana Buruiană, astăzi, vor deveni doamnele de mâine. Există două elemente care pot varia: numele bărbatului şi contextul.

Andreea Marin Bănică, cu sânii la vedere la începuturi

Astăzi este ambasador UNICEF, soţia unuia dintre cei mai iubiţi artişti din România, mamă şi femeie de televiziune. Chiar dacă puţini sunt cei care şi-ar fi imaginat aşa ceva, ei bine bruneta cu imagine impecabilă a avut ceva abateri în trecut. Diva a fost protagonista unui pictorial sexi în care sânii, acoperiţi discret de o bluză din voal, puteau fi admiraţi în toată splendoarea lor.

Despre aceasta poză, designerul Cătălin Botezatu spunea la un moment dat, în Click, referindu-se: “La începututl carierei sale, prin vestimentaţie, Andreea nu a încercat decât să atragă atenţia, de foarte multe ori făcând greşeli mari. Bluza din acea mătase transparentă şi brodată, care lasă la vedere nurii, nu o avantajează, plasând-o foarte uşor în sfera vulgarităţii".

Laura Cosoi a fost Fata de la pagina 5 şi vedetă Playboy

Acoperită de o bucăţică de material, actuala iubită a lui Smiley a fost "Fata de la pagina 5", în 2002. La scurt timp, blondina a fost adoptată de trustul din Pache Protopopescu, devenind vedeta lor şi protagonista unui pictorial fierbinte în Playboy. De-a lungul timpului, Cosoi a fost actriţă în filmele Pro TV, a prezentat emisiuni TV şi a participat la show-ul "Dansez pentru tine".

Diana Dumitrescu, un manechin dezinvolt

Acum este vedeta Acasă TV şi nora Ruxandrei Ion, şefa cea mare din Pache Protopopescu, însă până mai ieri era o blondină model care accepta să defileze în sânii goi. Complexată din cauza faptului că nu a fost înzestrată de mama natură cu sâni voluptoşi, Diana Dumitrescu şi-a făcut o intervenţie chirurgicală de mărire, după informează cei de la Cancan. Toate aceste lucruri s-au întâmplat înainte ca ea să devină actriţă în telenovele.

Ilinca Vandici, goală la 20 de ani

Astăzi refuză cu îndârjire toate ofertele de a poza goală în reviste. Nu acelaşi lucru a făcut la 20 de ani când, în cadrul unui concurs de miss la care a participat, a defilat aproape goală. Totul s-a întâmplat în vara anului 2006, iar câteva luni mai târziu a fost... "răsplătită" cu un post de prezentatoare TV la B1.

Roxana Ionescu făcută vedetă de sânii ei

Astăzi a slăbit, s-a căsătorit şi este o vedetă apreciată de multă lume. Acum câţiva ani era dansatoare în emisiunea "Ciao Darwin", prezentată de Dan Negru, la Antena 1. Acolo a fost remarcată pentru sânii ei voluptoşi şi "aruncată" direct în paginile revistei Playboy. Zilele trecute, mama vedetei le-a povestit celor de la Click care a fost reacţia tatălui când şi-a văzut fiica goală în paginile revistei pentru adulţi. "Prima dată s-a înroşit un pic la faţa când i-au adus colegii revista, dar s-a acomodat imediat cu ideea. A fost un pic supărat, dar după ce a fost felicitat de colegii de muncă, i-a trecut".

Cosmina Păsărin, dezinvoltă şi hotărâtă

În momentul în care a devenit participant la show-ul "Vara ispitelor", difuzat de Pro TV, în 1999, Cosmina Păsărin a ştiut că vrea să devină vedetă. În consecinţă s-a purtat ca atare, devenind, la un moment dat, protagonista unor secvenţe porno alături de ispita, Bogdan Vlădău. Pictorialul în Playboy a urmat în mod aproape normal, iar de aici succesul de care se bucură şi astăzi a venit de la sine.

Gabriela Cristea, vedetă Playboy la începuturi

"Când privesc fotografiile acelea nu simt nimic în mod special", a declarat Gabriela Cristea pentru Agenţia de Presă Mondenă, referindu-se evident la pictorialul Playboy pe care l-a realizat acum 10 ani. Nu regretă că a luat această decizie atunci, mai ales că era într-o perioadă când bâjbâia la uşile celebrităţii. Acum 2 ani se vehicula ideea că vedetei Kanal D i s-ar fi propus un nou pictorial, însă nu s-a concretizat nimic la vremea respectivă.