România: 6 vedete neîngrijite

20 Iunie 2011
Chiar dacă ar putea merge în fiecare zi la salon, make-up, styling, chiar dacă ar putea să îmbrace orice ţinută sofisticată, multe dintre vedetele de la noi sunt de nerecunoscut atunci când ies pe stradă. Fie că aleg să nu se machieze, fie că nu se coafează, fie că fac tot felul de gesturi nelalocul lor, aceste persoane  ar trebui să fie extrem de atente pentru că sunt tot timpul sub ochii opiniei publice.

Pe 6 dintre ele le-am descoperit noi şi o să ţi le prezentăm astăzi.

Andreea Marin, cu bigudiurile pe stradă

Această Zână a Surprizelor, în permanenţă aranjată şi sofisticată, a fost surprinsă acum ceva timp într-o ipostază care nu-i face cinste unei dive. Andreea Marin se plimba pe stradă cu bigudiurile în cap. Este adevărat, Andreea Marin este o femeie foarte frumoasă care ar putea să apară oricum pentru că-i stă bine, dar totuşi cu bigudiuri...

Andreea Raicu, o altfel de persoană în viaţa privată

Chiar dacă la evenimentele mondene şi la televizor ne-am obişnuit cu o Andreea Raicu extraordinar de frumoasă, aranjată, trebuie să spunem că în viaţa de zi cu zi nu este deloc aşa. Vedeta a fost surprinsă de nenumărate ori în ipostaze care n-o pun în valoare.

Simona Sensual, cu tălpile murdare

Simona Sensual este exemplul clar de personaj monden care nu face nimic, în afară de a provoca scandaluri. Chiar şi atunci este neîngrijită. Cu toate că este considerată o femeie frumoasă, Simona Sensual a demonstrat în desele apariţii  că frumuseţea ei este susținută puternic de produsele de make-up. În plus, după episodul "Sex în parc cu Maharu'", oricine îşi poate da seama cât este de neîngrijită. Şi să nu mai vorbim despre pictorialul în care apărea cu tălpile negre.

Oana Roman, din rău în mai rău

Fiica fostului premier nu a avut niciodată dimensiunile ideale - 90-60-90 - însă au existat vremuri când arăta mulţumitor. Acum trece printr-o perioadă neagră din viaţa ei din punct de vedere al look-ului. S-a îngrăşat din nou şi, nefiind conştientă de dimensiunile pe care le are, reuşeşte să cadă în penibil. De foarte multe ori, cei care o însoţeau sau fotografii au fost nevoiţi să-i vadă celulita, sau sânii nu tocmai fermi, sau pielea care-i atârna pe brațe.

Adriana Bahmuţeanu, cu pantalonii rupţi între picioare

Acum câţiva ani, la o prezentare de modă, soţia lui Silviu Prigoană a avut o ținută care a trădat-o. Perechea de colanţi negri au cedat între picioare, iar Bahmu, neştiind probabil, a încercat un exerciţiu de echilibristică şi le-a arătat tuturor gaura din pantaloni.

Monica Columbeanu a uitat de ea

De când a început toată această isterie cu divorţul şi procesul pentru obţinerea custodiei Irinei, Monica Columbeanu este de nerecunoscut. Nu se mai machiază, părul şi-l lasă neîngrijit pe umeri, este pierdută şi extrem de îngândurată. O imagine totalmente diferită de cea de dinaintea evenimentelor tragice.