România: 6 vedete în criză de imagine. Află cum au ajuns aici

16 Februarie 2012

Este foarte important să ai limită, să ştii când e vremea să ieşi din cadru şi când să intri. Din păcate, însă, există oameni care fie nu au limită, fie refuză să-şi dea seama că sunt expiraţi. În această situaţie se află o serie de vedete de la noi, care doresc să fie prezente fără motiv. Altele, pe de altă parte, nu înţeleg pericolul la care se expun, iar altele îşi caută un nou rol în viaţa publică deşi au pierdut de mult startul. Toate aceste situaţii nu fac decât să ducă la crize de imagine incredibile.

Moni Gabor, distrusă ca şi vedetă după scandalul cu Irinel

Chiar dacă nu a dispărut de tot din peisajul media românesc, notorietatea Monicăi Gabor este în cădere liberă. Faptul că, la un moment dat, a reuşit să-şi învingă fostul soţ, imaginea ei a avut mult de suferit din cauza gravelor greşeli pe care le-a comis în ultimul an. Cea mai puternică eroare pe care a făcut-o este cea care are legătură cu fiica ei şi de care Irinel Columbeanu se foloseşte cum ştie mai bine. Pe 8 februarie a început în instanţă o nouă luptă între cei doi foşti soţi Columbeanu. Cel care s-a prezentat la tribunal a fost milionarul de la Izvorani, în timp ce fosta soţie nu a făcut decât să trimită o scrisoare instanţei, din îndepărtata America. În plus, s-a aflat că din data de 3 ianuarie, de când a plecat în America, Moni Gabor a vorbit o singură dată cu fiica ei, pe Skype, la începutul lui februarie, adică la o lună distanţă.

Răzvan Ciobanu încearcă o reinventare, însă nu prea-i iese

Dezordinea din viaţa personală a "copilului teribil al modei", aşa cum a fost el supranumit de mulţi critici, a avut un impact negativ, evident, asupra vieţii profesionale a designerului. Perioada în care a luat droguri, în care, din cauza problemelor, a pierdut tot, în care toată lumea l-a părăsit şi el a fost pe punctul să se sinucidă, acea perioadă i-a distrus imaginea publică. Acum încearcă o reabilitare, însă şi aceasta este destul de greoaie. Din când în când, numele lui apare în tabloide. Acum câteva luni a declarat că este îndrăgostit şi are o relaţie cu o... femeie, deşi este gay declarat, iar acum a început un atac la adresa lui Adrian Pescariu, un alt creator de modă. În contextul în care Pescariu şi-a lansat o aşa-zisă colecţie de haine, designerul l-a întrebat printr-un comentariu pe Facebook: "Tu ai creat mizeria asta?". Încearcă, oare, şi un scandal?

Andreea Marin-Bănică, cariera după "Surprize, surprize"

Fie că vrea sau nu să recunoască, imaginea omului de televiziune Andreea Marin se leagă pe veci de show-ul "Surprize, surprize". Sigur, înainte au fost "Ţara lui Piticot" sau "Ştirile TVR 2", însă niciuna dintre emisiunile acestea nu se compară cu popularitatea pe care vedeta a căpătat-o în perioada în care prezenta show-ul la TVR 1. După 4 ani de la încetarea show-ului, soţia lui Ştefan Bănică a avut tot felul de proiecte, dar pare să fie într-o continuă căutare a unui nou rol. Zilele trecute am văzut-o făcând teren la Realitatea TV, în timpul transmisiunilor despre viscol şi sinistraţi. Tot atunci am aflat şi de un scandal. Diva a obligat producătorii emisiunii la care era invitată să renunţe la unul dintre invitaţi, respectiv diva de tabloid, celebra Laurette.

Mihai Trăistariu nu mai face valuri, deşi încearcă

Despre talentul şi vocea fostului component al trupei Valahia s-a vorbit foarte mult, la un moment dat. Acum, din diverse motive, aproape că nimeni nu-şi mai aminteşte de Trăistariu artistul, toată lumea fiind suprinsă de desele apariţii în presă, în alte scopuri, decât cele datorită cărora a devenit celebru. "Probabil refuză pentru că ştiu că nu fac faţă. Sunt mulţi de pe această listă care nu cântă bine live şi, cu toate astea, au succes", a comentat Mihai Trăistariu pentru "Naţional", referindu-se bineînţeles la artiştii care refuză să participe la Eurovision.


"De-abia aştept să văd casa construită. Numai desenul ei m-a făcut să scot din buzunar 25.000 de lei. Vila va avea 500 de metri pătraţi şi şapte camere", a mărturisit Trăistariu pentru ziarul ”Ring”.

Artistul are planuri mari pentru viitoarea casă: îşi doreşte un lift cu pereţi transparenţi, o sală de fitness şi un studio de înregistrare. Investiţia, spune Trăistariu, se va ridica probabil la 300.000 de euro.

Unul dintre visurile din copilărie ale lui Mihai era acela de a deveni cosmonaut. Fiind un pasionat al Cosmosului, cântăreţul va amenaja una dintre camere în stil "extraterestru". "O să fac o cameră care să imite foarte bine Cosmosul, mă gândeam cu găuri în pereţi. Sunt foarte pasionat de tot ce înseamnă Cosmos. Şi site-ul meu este tot în acelaşi stil", a mai spus artistul.

Acestea sunt o parte dintre subiectele care-l pasionează astăzi pe artist.

Oana Zăvoranu, caută, promite, caută

După performanţa artistică pe care avut-o acum ani buni la Acasă TV, în rolurile din telenovele, Oana Zăvoranu nu a mai făcut altceva decât scandal. Toate acestea au dus la prăbuşirea imaginii, astăzi toată lumea ascultând circumspectă promisiunile de revenire profesională a Queridei. Chiar zilele trecute, la Agentul VIP de la Antena 2, Zăvoranu vorbea despre o nouă piesă, despre un nou proiect, despre faptul că trece printr-o perioadă foarte bună a vieţii ei. Oare cât este adevărat, oare cât e fabulaţie şi de data aceasta?

Ilie Năstase, o umbră a domnului de altă dată

Doar cei ce nu vor să vadă, nu remarcă o schimbare evidentă în comportamentului fostului tenismen de renume mondial, după divorţul de Amalia Năstase. Logodna cu Brigitte Sfăt, o femeie cu un trecut tumultuos, şi ieşirile nepotrivite la adresa jurnaliştilor, ieşiri care sunt din ce în ce mai dese, au ajuns să-i afecteze grav imaginea. Astăzi, Ilie Năstase este mai mult un personaj monden spumos, decât o legendă a sportului românesc. "Vreau să fiu şi eu liniştit cum sunt ceilalţi oameni, de ce nu vă luaţi şi de ceilalţi", aşa şi-a motivat fostul campion comportamentul agresiv.