România: 6 vedete hăcuite în clinicile de înfrumuseţare. Vezi ce-au păţit!

9 Ianuarie 2012
A devenit o modă printre vedetele de la noi să se ajusteze chirurgical de fiecare dată când li se pare că a mai apărut un rid, o cută, o şunculiţă sau un... neg. În multe dintre cazuri însă, rateurile sunt de proporţii, din pricina faptului că medicina estetică nu este un domeniu de top în România. Există multe exemple de personaje publice care au ieşit desfigurate sau... "şifonate" din clinicile de înfrumuseţare.

Laurette, arsă la propriu

Cu doar două zile înainte de aniversarea sa, mulatra manechină şi-a făcut un "cadou" de coşmar. Disperată să ajungă cât mai repede la formele pe care le avea înainte să rămână însărcinată, Laurette a apelat la serviciile unei clinici de înfrumuseţare. În loc să primească frumuseţea dorită, s-a ales cu o arsură de toată... frumuseţea. “Am fost la Clinica Silhouette, unde mi-am luat un pachet de 12 şedinţe pentru slăbire şi şase şedinţe pentru diminuarea vergeturilor. Miercuri am avut prima şedinţă împotriva vergeturilor, iar doctoriţa de acolo, după ce m-a uns cu un gel, mi-a pus aparatul pe abdomen. Eu i-am zis că mă doare mult prea tare, dar aceasta mi-a spus că aşa trebuie, că nu e mare lucru. De durere, am leşinat, iar apoi am ajuns la spital, unde mi s-a spus că am arsuri de gradul I”, a declarat Laurette pentru ziarul "Libertatea".

Manechinul a petrecut o noapte la Spitalul de Urgenţă, iar joi, după externare, s-a dus glonţ la IML de unde şi-a scos certificatul medico-legal care-i va folosi în procesul împotriva clinicii de înfrumuseţare.

Andreea Popescu, mutilată din cauza unor cicatrici

Fosta dansatoare a Deliei trece printr-o perioadă foarte grea. În urmă cu doar câteva săptămâni, ea a suferit o intervenţie chirurgicală la Paris, care a avut ca scop eliminarea unei cicatrici pe care o avea de multă vreme. Din păcate însă, rezultatul nu este unul tocmai satisfăcător, iar Andreea Popescu se află în pragul depresiei. "Nu o dată a izbucnit în lacrimi, încercând să se recunoască. Spune continuu că nu se recunoaşte şi că faţa ei pare a unei străine Nici machiajul nu o ajută foarte mult. Mi-e teamă ca depresia să nu se aprofundeze, aşa că i-am sugerat să ceară ajutor specializat", a mărturisit pentru "Cancan" un apropiat al Andreei.

Gina Pistol, o veterană a accidentelor estetice

În 2008, Gina Pistol şi-a făcut o mărire de buze la o clinică din Bacău. Se pare însă că substanţa folosită nu a fost de cea mai bună calitate, pentru că în câteva luni a descoperit că i s-a format un chist care trebuia operat imediat. Perioada ce a urmat intervenţiei chirurgicale de extragere a fost un adevărat coşmar pentru fostul iepuraş Playboy. Câteva zile a fost obligată să se hrănească cu paiul şi nu a putut vorbi din cauza firelor. Aceasta nu este singura experienţă traumatizantă prin care a trecut blondina. Şi nasul vedetei a avut de suferit după o intervenţie chirurgicală nereuşită, efectuată acum 10 ani. Practic, nasul ei era "prăbuşit" şi nările erau astupate în proporţie de 80%. Cea care a reparat-o a fost medicul Adina Alberts: "Ceea ce avea Gina se numeşte nas prăbuşit. El era estetic, arată bine şi nu şi-ar fi închipuit nimeni că Gina avea astfel de probleme, dar nu îl putea folosi. Am luat un pic de cartilaj din spatele urechii şi i-am pus această faşie mică undeva între aripile de cartilaj ale nasului, ca un fel de umeraş, ca să-i ţină deschise cele doua nări şi Gina să poată respira".

Ozana Barabancea s-a ales cu faţa distrusă

Începutul anului 2011 a fost unul extrem de prost din punct de vedere estetic pentru cântăreaţa de operă. Preocupată în permanenţă de felul în care arată, artista a decis la un moment dat să apeleze la un tratament injectabil de hidratare. "Şocul a fost foarte mare. Imediat ce m-am ridicat de pe masa de intervenţie şi m-am uitat în oglindă am spus: <<Doamne, ce urâtă sunt! M-au întrebat: <<Cum, v-am făcut urâtă?>> Nu urâtă, hidoasă", declara artista acum un an.

Nu s-a interesat de posibilele efecte secundare, iar felul în care arăta după ce şi-a făcut injecţiile a şocat-o. "Mi s-a spus să folosesc fond de ten şi într-adevăr a acoperit în seara aceea fondul de ten tot ce am avut, dar a doua zi nu a mai facut faţă nici fondul de ten", spunea atunci soprana.

Sânziana Buruiană a ieşit cu buzele... şifonate

Din dorinţa de a fi mai frumoasă decât a lăsat-o Mama Natură, Sânzi a apelat la mai multe intervenţii estetice la nivelul buzelor. Prost aplicate, injecţiile cu acid hialuronic i-au făcut mai mult rău decât bine. "Mi-am făcut buzele mari, pentru că am vrut să le am mai apetisante. Injecţiile cu acid hialuronic erau la modă,  toate fetele îşi făceau mărire şi, deşi eram mulţumită de cum arătau buzele mele, mi le-am mărit şi eu.

Mi-am injectat acid hialuronic de două ori. Prima dată a ieşit bine, dar a doua oară mi-au apărut nişte gâlme. Din câte ştiu, efectul injecţiilor cu acid hialuronic trece în 6 luni, dar la mine s-a scurs un an şi nu mi-a trecut. Mă deranjează că am buzele inestetice şi regret că mi le-am mărit"
, a declarat Sânziana Buruiană, vineri, în emisiunea "Poveştiri adevărate", de la Acasă TV.

Daniela Gyorfi, cu silicoanele la pământ

Artista este prima vedetă din România care a apelat la operaţiile estetice, iar lipsa de experienţă a medicilor în acest domeniu s-a făcut simţită imediat. Prima intervenţie a avut loc în anul 2000, iar rezultatul a fost mult sub aşteptările vedetei. Şocul cel mare a avut loc în momentul în care a văzut pictorialul pe care l-a realizat pentru "Playboy" şi a realizat că actualul bust o dezavantaja foarte rău. De atunci a mai făcut două intervenţii chirurgicale şi deja se gândeşte la a treia. După fluctuaţiile de greutate pe care le-a avut în ultima vreme, i s-au lăsat silicoanele. "Eu nu mi le schimb fiindcă am probleme, ci pentru că mi s-au mai lăsat. Am tot slăbit, m-am îngrăşat, am născut, e normal să se lase un pic, asta mi-a zis şi medicul de când am rămas însărcinată. Pentru silicoanele mele am primit şi certificat de garanţie pentru 10 ani. Când mi-am pus eu silicoane, îmi amintesc că întâi am văzut la alte vedete şi mi-a plăcut. Am suferit dintotdeauna că natura nu m-a înzestrat cu sâni mari şi am recurs la operaţie ca să mă simt mai bine", a mărturisit Daniela Gyorfi pentru "Ring".