România: 6 vedete care au încercat mult, dar nu şi-au găsit partenerul

11 August 2011
Pe vremea bunicii, indulgenţii, le numeau fete fără noroc, iar răutăcioşii, fete umblăreţe, astăzi sunt domnişoare care, din cauza stilului de viaţă, al job-ului sau pur şi simplu, din varii motive, nu-şi pot găsi jumătatea. Iubirile nu le lipsesc, în viaţa lor există sau au existat bărbaţi frumoşi, potenţi financiar, dar care, dintr-un motiv sau altul, nu le-au luat de soţii. Vorbim aşadar despre o serie de vedete de la noi care, după mai multe relaţii amoroase, astăzi sunt tot singure.

Andreea Raicu s-a iubit, oficial, cu 7 bărbaţi

Viaţa amoroasă a Andreei Raicu a fost o sursă de articole în ziare şi de bârfe în oraş, întotdeauna. Diva s-a afişat mereu cu bărbaţi tineri, frumoşi şi potenţi financiar , dar niciodată nu a fost vulgară în comportament. De cele mai  multe ori a ales să vorbească puţin despre iubiţii ei care, după ultima numărătoare, au fost 7. La începutul carierei sale, vedeta Prima TV s-a iubit cu Ovidiu Zecheru, care pe atunci nu era om de afaceri, ci lucra la Radio 21. Terminată fiind relaţia cu acesta, Andreea l-a descoperit pe Robert Redelean, un fost director de marketing la telefonia mobilă Zapp, însă relaţia lor, deşi pasională, nu a ţinut decât câteva luni. Chiar dacă puţină lume ştie, Andreea Raicu s-a iubit şi cu actualul director al Antenei 3, Mihai Gâdea, însă relaţia nu a mers şi au rămas foarte buni prieteni. O dată cu momentul în care s-a îndrăgostit de fotbalistul Cristian Chivu, viaţa amoroasă a vedetei a devenit extrem de importantă pentru opinia publică. Deşi la un pas să se căsătorească, Andreea şi Cristi s-au despărţit, iar în viaţa divei a intrat Tudor Chirilă, pe care pare-se că-l iubeşte şi astăzi, deşi relaţia lor a trecut prin mai multe pauze. Într-una dintre pauze, Andreea s-a iubit şi cu Ciprian Bercea, managerul unei firme care comercializează autoturisme.

Oana Roman, bărbaţi fără număr

Cea mai cunoscută relaţie a Oanei Roman este clar cea pe care a avut-o cu striperul Cornel Păsat. După o relaţie de 8 ani, cei doi au decis să se separe acum patru ani, însă ecourile continuă să existe şi astăzi. De atunci, Oana nu a mai fost asociată pe termen lung cu niciun bărbat, întotdeauna spunându-se despre ea că schimbă bărbaţii ca pe şosete. Zilele trecute, întrebată câţi dintre bărbaţii cu care s-a afişat i-au fost iubiţi, Oana a răspuns că bărbaţii care au contat cu adevărat pentru ea nu au apărut niciodată în ziare. În plus, Oana Roman nu contestă că a avut mulţi iubiţi, iar mărturia de mai jos stă să certifice acest lucru: "Numai pensionarele disperate ar putea fi atrase de Emi Boc. Eu ştiu ce spun că am avut mulţi bărbaţi la viaţa mea, şi mai ales bărbaţi frumoşi. Plus că erau cu adevarăt... bărbaţi, adică ştiau cum stă treaba".

Anna Lesko face victime printre masculi

Startul iubirilor româneşti, în cazul frumoasei basarabence, a fost dat de nimeni altul decât de Irinel Columbeanu. Aşa cum singură recunoaşte, lui îi datorează mare parte din ce este ea acum. Însă, milionarul de la Izvorani nu a fost singurul bărbat potent care a trecut prin patul Annei Lesko. Elan Schwartzenberg sau Codin Maticiuc sunt alţi masculi vrăjiţi de farmecele artistei, dar care au dispărut repede din viaţa ei din varii motive. Au urmat apoi, Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5, dar şi cu fiul acestuia, Carmin, sau afaceristul Roger Akoury, care deţine, în România, un lanţ de farmacii. După această relaţie scurtă, Anna Lesko a fost văzută în compania unor bărbaţi precum Sabin Ilie, Alin Cocoş, Radu Mazăre şi Alexandru Erbaşu.

Maria Dinulescu, de încercat a încercat şi încă mai încearcă

Foarte respectată, actriţa care se înscrie cu brio în categoria celor mai buni actori din noul val, nu este tocmai norocoasă la capitolul iubire. Tatonează şi tot tatonează, a avut o scurtă relaţie cu Poponeţ, Codin Maticiuc, s-a întâlnit de câteva ori şi cu Arsenie, dar şi cu Alexander Lammerting, un neamţ deloc celebru. La începutul acestui an, actriţa se iubea cu un fotograf pe care, la Gala Premiilor VIP, l-a ţinut la uşă, făcându-l să o aştepte mai bine de 4 ore. Acum, însă, datele problemei sunt altele. Reporterii Click au văzut-o pe Maria Dinulescu, acum o lună, la Aeroportul Henri Coandă, unde-şi aştepta iubitul, un finlandez, pe numele lui Staffan Friberg, care are 30 de ani şi care lucrează la Base Vision ca project manager în Stockholm (Suedia).

Tania Budi, atrasă de bărbaţii răi

Este recunoscută pentru plăcerea ei de a flirta şi de a se distra cu bărbaţii. În plus, Tania Budi, la cei 42 de ani pe care îi are, arată extraordinar de bine, lucru care ar face orice bărbat să-şi dorească o relaţie cu ea. De-a lungul timpului au existat mai mulţi bărbaţi celebri în viaţa vedetei, însă, spre regretul ei nu a reuşit să se căsătorească cu niciunul. "Am fost curtată şi de băieţi buni, şi de băieţi răi. Îi alegeam pe cei răi pentru că mă provocau mai mult. Nu cred că eram prea inspirată, nu alegeam prea bine", declara ea acum ceva timp. Dan Bitman, Cătălin Botezatu, Lucian Viziru, Radu Mazăre, primarul Constanţei, Liviu Stanciu, prezentator la TVR sau europarlamentarul Petru Luhan, cu acesta din urmă vedeta, însă, negând că ar avea o relaţie.

Lili Sandu, mai mulţi iubiţi în străinătate

Poveştile de dragoste ale cântăreţei au început timid. Startul a fost dat de o iubire cu Mihai Onilă, fostul component al trupei AXXA. Apoi, vedeta a trecut la categoria grea, reuşind să-l prindă în mreje pe Bogdan Stelea, fostul portar al naţionalei care, la vremea respectivă era căsătorit. După 6 ani de relaţie cu fostul fotbalist şi cu inelul de logodnă pe deget, Lili Sandu rămâne singură, însă nu pentru mult timp, pentru că în viaţa ei intră Bogdan Ionescu, zis şi "Syda", astăzi viitorul ginere al lui Traian Băsescu. După două relaţii neconfirmate cu doi elveţieni, Lili Sandu s-a afişat cu Miriam, un om de afaceri din ţara cantoanelor care voia să investească în România. Relaţia s-a terminat brusc, pentru a face loc alteia, în care protagonişti principali au fost, evident, Lili Sandu şi un chirurg englez, frumos, tânăr şi potent financiar pe care l-a vrăjit cu farmecele ei în 2009. Din păcate pentru Lili şi această relaţie s-a dovedit a fi una de-o vară pentru că un an mai târziu reuşea să-l cucerească pe Sorin Bacula, un om de afaceri potent care este stabilit în Statele Unite. De ceva vreme, Lili Sandu a plecat peste Ocean şi se pare că sexualitatea şi frumuseţea sa exotică a prins la americani, pentru că în luna martie a fost surprinsă de paparazzii americani în compania modelului canadian Gabriel Aubry, cu care celebra actriţă Halle Berry are un copil. Atunci, ziariştii americani au confundat-o, însă, cu frumoasa Kim Kardashian. Atunci Lili a cinat cu Gabriel într-un restaurant din Beverly Hills dar, contactată de presa din România, cântăreaţa a negat cu vehemenţă o relaţie cu acest model, iar acum, întoarsă în ţară, susţine acelaşi lucru, într-un interviu acordat pentru Perfecte.ro. "S-a exagerat foarte mult. M-a deranjat într-un fel faptul că la mine în ţară s-a scris puţin exagerat şi puţin maliţios la adresa mea, iar cei din America să facă din mine o femeie frumoasă. A fost dureros într-un fel, dar sunt călita, am trecut prin chestiile astea.".