România: 6 trucuri pentru slăbit ale vedetelor

Fie că apelează la regimuri de slăbit drastice sau la bisturiu, fiecare vedetă din România are câteva trucuri atunci când vine vorba despre siluetă. Află cum reuşeşte să slăbească Nicoleta Luciu, Gabi Cristea sau Monica Anghel!

1. Nicoleta Luciu a slăbit 10 kilograme în 23 de zile, fără sport

Dacă după prima sarcină, vedeta a recunoscut că a aplicat un regim drastic de slăbire care i-a afectat sănătatea, se pare că acum după a doua naştere, Nicoleta Luciu este decisă să slăbească echilibrat şi sănătos p\n[ ajunge la 53 de kilograme.

Iată dieta drastică la care a apelat Nicoleta Luciu în 2008: "Am slăbit cu dietă inventată de mine, dar nu sfătuiesc pe nimeni, am avut probleme de sănătate. Am mâncat totul fiert, nesărat, compot de mere şi ceaiuri, erau zile în care nu beam decât 3-4 căni de ceai. Am mers la extrem", explica vedeta într-un interviu la Happy Hour.

Iată cum arată dieta Nicoletei Luciu în 2011: evită alimentele cu mulţi carbohidraţi şi grăsimi, axându-se pe iaurturi, carne slabă, batoane cu fibre şi legume, iar peste o lună se va apuca de exerciţii fizice.

Vedeta a declarat la Happy Hour că deocamdată nu face sport, dar spală geamuri, dă cu aspiratorul ca să facă mişcare. Mai mult, ea a început un tratament cu unde pentru a slăbi în circumferinţă şi nu exclude posibilitatea de a apela la bisturiu pentru a ajunge la 60 de centimetri în talie. Acum vedeta are 91 de centimetri în talie.

Foto: acasatv.ro (Nicoleta Luciu la 2-3 zile după ce a ajuns acasă de la maternitate avea 85 de kilograme).

2. Gabi Cristea a slăbit 15 kilograme într-un an

Vedeta de la Kanal D a trecut la ţinute îndrăzneţe pentru a-şi arăta silueta. După ce a înnebunit bărbaţii cu pictorialul din Playboy pe când avea 19 ani, vedeta s-a îngrăşat odată cu trecerea anilor, ajungând să cântărească 80 de kilograme. Cu ajutorul unui nutriţionist, focoasa brunetă de 37 de ani a ajuns la 65 de kilograme, reuţind să dea jos 15 kilograme într-un an.

"Am apelat la un nutriţionist care mi-a prescris nu o cură de slăbire, ci un mod de viaţă. Elementele de bază ale alimentaţiei mele au devenit legumele, cerealele, fructele, peştele, nucile, migdalele, apa, ceaiurile. Evit pe cât posibil preparatele grele, dar asta nu înseamnă că, din când în când, nu mănânc şi aşa ceva. Am voie să consum şi dulciuri, totul e să nu fac excese şi, în plus, în ziua în care mănânc o prăjitură, următoarele două zile nu mă mai ating de preparate foarte grele", a declarat Gabi Cristea pentru Click.

În plus, vedeta a declarat că face zilnic sport, în special pilates şi exerciţii cardio, şi nu ratează niciodată micul dejun.

Sursă foto: Facebook

3. Liviu Vârciu a slăbit 8 kilograme

Nu a renunţat la alimentele lui preferate, dar a urmat un tratament 100% natural compus din capsule şi picături ce ajută organismul să realizeze o scădere în greutate. "N-am avut timp de sală şi am luat proporţii, dar după ce am început cura aceasta am slăbit 8 kilograme. Îainte aveam 80, acum am 72. Am citit pe Internet despre aceste suplimente şi am văzut că este un produs care da rezultate. Am încercat pastilele înainte să semnez contractul de imagine, ca să nu le recomand până nu mă conving eu că funcţionează", a declarat Liviu Vârciu.

Sursă foto: Facebook

4. Monica Anghel a slăbit cu Aikido 12 kilograme într-un an

Una dintre vocile consacrate ale României, Monica Anghel se declară fan înfocat al artelor marţiale, în special Aikido, reuţind să slăbească foarte mult. Vedeta preciza pentru ziarul Gândul că a încercat toate dietele posibile, dar care îi aduceau doar rezultate pe termen scurt, iar singurul lucru care a ajutat-o să slăbească şi să se menţină este Aikido. Anul trecut vedeta a reuşit să dea jos 12 kilograme practicând Aikido, fără a fi nevoită să-ţi schimbe obiceiurile alimentare, după cum declara ea pentru ziarul Gândul.

Sursă foto: Vocea României / Facebook

5. Mihaela Borcea a slăbit 10 kilograme în câteva săptămâni

După divorţul de Cristi Borcea, Mihaela s-a îngrăşat 15 kilograme, dar nu a stat degeaba, ci a luat atitudine şi acum a ajuns la o formă fizică de invidiat. Fosta soţie a acţionarului dinamovist Cristi Borcea are acum 68 de kilograme şi susţine că a folosit dieta urmată de vedete de la Hollywood şi a recurs la o alimentaţie echilibrată. "Am ţinut o dietă pe care o ţin vedetele de la Hollywood, pe bază de sirop de arţar, apă plată, lămâie şi piper cayenne. În curând o să fac publică această reţetă pentru că dă rezultate. Am reuşit să slăbesc având energie în acelaşi timp", a spus Mihaela Borcea, la emisiunea "Drept la ţintă", de la Kanal D.

Reţetele care au ajutat-o să slăbească le-a adunat într-o carte care se numeşte "Secretele unui corp perfect" şi a fost lansată în urmă cu două zile, vineri, pe 4 noiembrie a.c. Printre reţetele care au ajutat-o să slăbească se numără omleta cu brânză şi spanac la cuptor, piept de pui la grătar cu orez şi castraveţi, precum şi supa de praz cu pătrunjel.

6. Daniela Crudu a slăbit 5 kilograme. Nu mai mănâncă după ora 18:00

Sătulă de ironiile la care a fost supusă de colegii de muncă şi de jurnaliştii care se legau permanent de greutatea ei (ajunsese la 60 de kilograme), Daniela Crudu s-a pus serios pe slăbit şi a reuşit să dea jos 5 kilograme într-o lună şi jumătate.

 

"Am reuşit să dau jos vreo 5 kilograme într-o lună şi jumătate. Nu am o dietă anume, dar n-am mai mâncat după ora 18.00 şi am renunţat complet la pâine, la dulciuri şi la prăjeli. Pe lângă asta, fac sport cel puţin 45 de minute zilnic", a declarat Crudu pentru Click.