România: 5 vedete pitice, dar sexy

Nimeni nu poate nega faptul că picioarele lungi ale unei femei stârnesc... imaginaţia bărbaţilor, fiind un simbol al frumuseţii. Însă Simona Pătruleasa (1,64 metri), Adela Popescu (1,65 metri) şi Anda Adam (1,63 metri) au demonstrat că picioarele "până în gât" nu reprezintă totul. Feţe angelice, forme apetisante, talent, frumuseţe - iată cei mai importanţi factori care au contribuit la succesul celor 5 vedete scunde, dar sexy, din România.

Anda Adam - 1,63 metri

Anda Angelica Adam dispune de o voinţă şi o determinare de fier. A debutat în showbiz încă de la vârsta de 16 ani, fiind foarte bine primită de către public. Nu s-a amestecat în scandaluri groteşti, punând accentul pe talentul de care dispune, dar şi frumuseţe. Multe dintre piesele ei au ocupat locuri fruntaşe în topurile din Europa. La cei 1,63 metri şi 57 kilograme, se declară o persoană împăcată cu felul în care arată (face foarte mult sport pentru a se întreţine), nu duce lipsă de fani, pe Facebook numărul lor depăşind 76.000, şi este foarte îndrăgostită de "bărbatul vieţii ei" Victor Slav. Ce şi-ar putea dori mai mult?

Simona Gherghe - 1,62 metri

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1 a fost mereu o prezenţă diafană, chiar şi atunci când dădea bâlbe pe bandă rulantă. La un moment dat, Cătălin Botezatu declara că renunţă la burlacie pentru ea: "E o femeie frumoasă, caldă şi are multe calităţi. Îmi place de ea, dar şi ei trebuie să îi placă de mine. Nu pot să spun că o iubesc, dar îmi place să stau în preajma ei. Aş fi avut timp pentru Simona Gherghe, aş fi avut timp să mă implic într-o relaţie, dacă ea ar fi răspuns la avansurile mele".

Andreea Antonescu - 1,56 metri

Ea face parte din categoria femeilor nemulţumite de înălţimea lor. Fosta componentă a trupei Andre a vrut să recurgă la o operaţie de alungire a picioarelor, dar a renunţat, în cele din urmă, pentru că riscurile erau prea mari. Înainte de o naşte pe Sienna, greutatea pe care o avea (43 de kilograme) nu o ajuta să treacă de uşile glisante ale mall-urilor, iar lifturile nu porneau doar cu ea, potrivit propriilor declaraţii.

Inna - 1,63 metri

A pozat pentru zeci de reviste glossy din străinătate şi mereu a fost catalogată ca fiind foarte sexy. Cum se menţine în formă? Uită să mănânce, declara ea la sfârşitul anului 2009: "Am 43 de kg şi mănânc să supravieţuiesc, nu am fost niciodată o mâncăcioasă". Din cauza staturii minione, Inna este dependentă de tocuri, care uneori, ajung şi la 10-12 cm. Oricât de scundă ar fi, Inna e la înălţime... în toate topurile!

Andreea Esca - 1,60 metri

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV declară că nu prea vrea să coboare de pe tocuri. "Cred că, atunci când porţi rochie, eşti feminină pentru că, pur şi simplu, asta simţi. Te simţi femeie şi, mai mult decât atât, te simţi foarte admirată de către bărbaţi", mai declară ea pentru site-ul petocuri.ro. Andreea Esca este genul de femeie sexy şi inteligentă, un specimen pe cale de dispariţie, din păcate...