România: 5 piţipoance iubite de interlopi

21 Septembrie 2011
Te-ai gândit vreodată de unde au domnişoarele acestea omniprezente pe la televizor bani să-şi cumpere ultimele modele de maşini, neapărat albe. Din ce-şi permit să-şi achiziţioneze accesorii de mii de euro. De ce nu fac nimic, dar totuşi par ca ieşite din cutie? Cu siguranţă că, în multe cazuri, bărbaţii din spatele lor sunt cei care au conturile grase. Întotdeauna sunt prezentaţi ca oameni de afaceri, însă, în cele mai multe cazuri, la puţin timp după ce devin cunoscuţi se află despre ei că sunt interlopi şi că banii din care-şi întreţin piţipoancele nu sunt tocmai curaţi.

Iubitul Andreei Spătaru a împuşcat un om

Pe 12 august 2011, Sorin al lui Capone sau Sorin Marica pe numele din buletin a împuşcat, cu pistolul cu bile din cauciuc, un bărbat în zona Gării de Nord. După ce s-au urmărit cu maşinile în trafic, protagoniştii scandalului şi-au blocat maşinile şi s-au pus pe scandal. "Al lui Capone" a scos pistolul şi nu a ezitat să tragă în Daniel Toporan (37 de ani) care sărise la bătaie cu o bâtă. În acest moment, iubitul fostului iepuraş Playboy este în arest. Acum o săptămână s-a judecat recursul împotriva deciziei de arestare preventivă, respins însă de judecătorii Tribunalului Bucureşti. Sperând să-i înduplece pe judecători, Andreea Spătaru a venit la proces şi cu fetiţa de doi ani pe care o are cu pistolarul.

Simona Sensual nu-l poate uita pe Maharu'

Nimeni nu mai ştie de ce a devenit cunoscută Simona Sensual, însă toată lumea ştie clar că iubitul ei este Nicu Maharu'. Despre el se spune că este ”fost proxenet, colaborator de încredere al Cămătarilor, pe când aceştia se aflau în activitate”, conform ziarului Cancan. Ca să scape basma curată, Nicu Maharu' a depus mărturie la proces împotriva Cămătarilor, recunoscând în faţa anchetatorilor că a participat activ la afacerile necurate ale interlopilor, conform Cancan.

Natalia Mateuţ, în necaz din cauza iubitului

Fiica fostului fotbalist Dorin Mateuţ, Natalia, a trecut prin clipe de coşmar în această primăvară când a fost arestată în Olanda. În aprilie, poliţia olandeză a reţinut-o pe Natalia Mateuţ împreună cu alte trei persoane de sex masculin, printre care şi iubitul ei Valentin Petrişor, poreclit Dinte. Românii au fost bănuiţi că au utilizat mai multe carduri false pentru a face cumpărături, valoarea fraudei ridicându-se undeva la 80.000 de euro.

Raluca de la Bambi s-a iubit cu un bărbat filat de poliţia britanică

Acum câţiva ani, pentru puţin timp, Raluca de la Bambi s-a afişat la braţul lui Giani Lăzărescu, un băiat de cluburi, şpilcuit şi întotdeauna proaspăt frezat. De când a ajuns în Marea Britanie, mai exact din 2009, nimeni nu mai ştia nimic de tânăr. Ieri (20 septembrie), potrivit unor informaţii făcute publice de ziarul Libertatea, am aflat că tânărul a fost arestat 60 de zile în Anglia, dar a fost eliberat zilele acestea din lipsă de probe. Scotland Yard îl filează în urma unor informaţii conform cărora Giani ar fi luat parte la o fraudă în domeniul IT. În complicitate cu un alt român, poliţia crede că bărbatul ar fi câştigat 150 milioane de euro dintr-o afacere necurată.

Daniela Crudu a fost iubita lui Ion Boschet

Bărbatul a devenit... persoană publică după ce s-a iubit ani la rândul cu Andreea Spătaru pe care, dacă ne aducem bine aminte, a şi smotocit-o acum câţiva ani în văzul lumii. După ce a fost părăsit de blondă, pare să fi fost luat de bun de bruneta asistentă păcătoasă. Potrivit apropiaţilor, se pare că idila dintre cei doi s-a consumat în toamna anului trecut, după ce Cruduţa s-a despărţit de Mucifer, însă înainte de Leo de la Strehaia. "A plimbat-o prin toată Europa. Chiar s-a comportat foarte bine cu ea. Chestia asta nu a ţinut mult, a avut loc undeva prin toamnă, inainte de faza cu Leo", au declarat persoane din anturajul Danielei Crudu pentru Libertatea.