România: 5 piţipoance care au plâns la TV

Plânsul în emisiunile de divertisment este o regulă de aur dacă vrei să devii sau să îţi întăreşti statutul de "vedetă". Cel puţin asta cred unele piţipoance, cele mai multe dintre ele fiind asistente de televiziune cu aspiraţii înalte...
Plânsul în emisiunile de divertisment este o regulă de aur dacă vrei să devii sau să îţi întăreşti statutul de "vedetă".

Cel puţin asta cred unele piţipoance, cele mai multe dintre ele fiind asistente de televiziune cu aspiraţii înalte...


Daniela Crudu


Cel mai recent caz de plâns la TV este cel al Danielei Crudu. Fosta asistentă de la "Neaţa cu Răzvan şi Dani" a început să plângă la "Acces direct", încercând să explice scandalul dintre ea şi Leo de la Strehaia. Daniela a fost atât de copleşită de emoţii încât a izbucnit în plâns din primele minute de la intrarea în platou. În scurt timp, însă, Daniela şi-a venit în fire şi chiar a reuşit să râdă şi să organizeze un mic "joc" demonstrativ pentru a-i arăta Simonei Gherghe cum a primit banii de la Leo.



Bianca Drăguşanu


Bianca Drăguşanu deţine deja recordul momentelor pline de lacrimi. Asistenta lui Capatos a plâns în direct: când s-a certat cu un prieten, când s-a despărţit de Cătălin Botezatu, când au apărut în Cancan pozele cu ea şi fotbalistul Adrian Cristea, dar şi când a debutat în cinematografie, în filmul "Narcisa sălbatică". La un moment dat, vedeta chiar a leşinat în direct, din cauza emoţiilor mult prea puternice, evident. Să sperăm că şi-a epuizat lacrimile.



Marina Dina

După ce a primit un "ajutor" la emisiunea Răi Da' Buni, în persoana Adelinei Pestriţu, Marina Dina, asistenta lui Mihai Morar, s-a hotărât să părăsească emisiunea, şi a făcut-o în hohote de plâns. Asistenta lui Morar a fost cât pe ce să-i facă şi pe telespectatori să verse câteva lacrimi.
"Sper să mai am puterea să mă uit la emisiune de acasă de acum înainte. Nu cred că sunt în stare să vorbesc. Am fost împreună doi ani, doi ani foarte frumoşi", a spus Marina la momentul respectiv. Nu a trecut mult timp şi Marina a revenit în emisiune, cu zâmbetul pe buze, ca într-un happy-end de telenovelă.



Adelina Pestriţu


La începutul lui 2010, divorţul dintre Adelina şi Liviu Vârciu a fost subiectul fierbinte al tuturor tabloidelor. Cei doi şi-au spălat rufele în public şi s-au bătut în declaraţii dureroase. Atât de dureroase, încât amândoi au plâns la TV cel puţin o dată, fiecare. Şi după reprizele de plâns au spus unul despre celălalt că au plâns... fals



Oana Zăvoranu


Scandalul dintre Oana Zăvoranu şi mama sa a devenit deja legendă în lumea scandalurilor mondene. Fie că se ceartă pe cimitir, pe bani sau pe diverse alte proprietăţi, cele două pur şi simplu nu concep să se certe în afara emisiunilor TV. Şi cum era de aşteptat, într-un final s-a lăsat şi cu lacrimi, pe lângă acuzaţiile grave care au curs de o parte şi de cealaltă. Oana a plâns în direct, la o ediţie a emisiunii "Acces direct", din martie 2010, când a şi acuzat-o pe mama sa, Marioara Zăvoranu, că este vinovată de moartea taţilor săi (tatăl biologic şi cel adoptiv)