România: 5 blonde sexoase pe vremea lui Ceauşescu

15 Iulie 2011
Se spune că blondele au o frumuseţe aparte. Oamenii întorc capul pe stradă după ele, iar majoritatea bărbaţilor visează să aibă cel puţin o iubită blondă. Această isterie a femeilor blonde a existant dintotdeauna, dar nouă nu ne place să ne amintim decât de Bianca Drăguşanu, pe vremea în care era blondă, de Andreea Antonescu sau de Marina Dina. Au existat, însă, şi în trecut blonde care au marcat publicul. Să vedem aşadar, care au fost cele mai frumoase 5 blonde pe vremea lui Ceauşescu.

Anastasia Lazariuc, la fel de senzuală şi astăzi

Arată senzaţional şi astăzi, la vârsta de 58 de ani, însă atunci când s-a lansat lăsa pe toată lumea cu gura căscată când trecea. Dacă publicul din Republica Moldova, ţara natală, o ştie din anii '70, în România Anastasia Lazariuc a devenit celebră în anul 1985, atunci când a susţinut primul ei concert aici, ca şi solistă a grupului Amor. În 1989, Anastasia Lazariuc a început colaborarea cu Mihai Constantinescu, iar notorietatea ei a crescut considerabil.

Corina Chiriac, artista cu voce specială

Corina Chiriac a fost un artist, dar şi o femeie foarte apreciată pe vremea lui Ceauşescu şi continuă să fie şi astăzi. Pe lângă talentul deosebit, Chiriac a punctat şi la capitolul frumuseţe. Acestea două îmbinate au ajutat-o să înregistreze o premieră încredibilă în istoria televiziunii din România. Show-ul "Eu sunt Corina", difuzat de televiziunea publică în 1979, a fost primul program realizat şi transmis color în România.

Mirabela Dauer sau esenţele tari se ţin în sticle mici

Acesta este cazul Mirabelei Dauer care, deşi nu a îndeplinit niciodată standardele de frumuseţe - 90-60-90, a reuşit să-şi câştige admiraţia pentru pofta de viaţă pe care a avut-o întotdeauna, pentru talentul şi energia fără margini. Nu s-a considerat un sex simbol, spunând întotdeauna că nu se compară cu Angela Similea, însă acest lucru nu a făcut-o să pară mai puţin sexi.

Zina Dumitrescu, o frumuseţe care a creat frumuseţe

Mama Zina, o doamnă prezentă şi omniprezentă în mediul modei româneşti, înainte şi după anul 1989. A pregătit manechinele pentru scenă şi viaţă. A influenţat şi sfătuit mai multe generaţii de femei frumoase dornice de succes.

Loredana Groza, sexi şi îndrăzneaţă

A fost o deschizătoare de drumuri şi continuă să fie şi astăzi. Loredana Groza a început să cânte la vârsta de trei ani, însă succesul fulminant l-a atins 15 ani mai târziu când, în 1988 a lansat albumul "Bună seara, iubito". Prezenţa ei a fost întotdeauna una specială, întotdeauna inovatoare, seducătoare, plină de sex-appeal.