România: 5 amante care au devenit soţii

12 Noiembrie 2010
Silvia Chifiriuc a reuşit să-l cucerească pe Petre Roman şi nu este singurul exemplu. Adriana Petrescu - actuala soţie a fostului internaţional Dan Petrescu, Ioana Tăriceanu - actuala soţie a fostului prim ministru Călin Popescu Tăriceanu, Diana Lăscărescu - noua doamnă Mobexpert sau Oana Lis.

Cele cinci doamne au fost mai întâi amantele acestor bărbaţi de succes, potenţi financiar, pentru ca mai apoi să devină soţii cu acte în regulă.

Foto: Mediafax

Silvia Chifiriuc "s-a impus" în faţa Mioarei Roman

Artista, despre care nu se mai ştiau foarte multe lucruri despre activitatea ei profesională, a reapărut în atenţia mass-media în momentul în care s-a afişat la braţul fostului prim-ministru Petre Roman.

Pe lângă diferenţa de vârstă evidentă dintre cei doi, isteria generală a fost provocată de faptul că, în perioada respectivă, Petre Roman era căsătorit de peste 30 de ani cu Mioara Roman. De la statutul de amantă până la cel de soţie a mai fost un singur pas: Silvia Chifiriuc şi Petre Roman s-au căsătorit în vara anului trecut.

Adriana Petrescu l-a prins pe "Bursuc"

Aceasta este porecla lui Dan Petrescu, cel care după o căsnicie de 11 ani cu Dana Petrescu a decis să... "o cotească" spre alte orizonturi mai crude.

Orizonturile l-au dus către Adriana Stan, un fost model, pe care a luat-o de soţie la trei ani de la începerea relaţiei, adică în iunie 2007. Adriana i-a dăruit fostului internaţional român şi o fetiţă, pe Jennifer, care a venit pe lume în august 2008.

Ioana Tăriceanu, amantă de politician, soţie de fost prim-ministru

Acesta a fost parcursul emoţional al Ioanei Tăriceanu, cea de-a patra soţie a fostului premier. Ioana Tăriceanu este o prezenţă discretă în peisajul media din România, nu se ştiu foarte multe lucruri despre viaţa ei personală.

Absolventă a unei facultăţi de drept, soţia fostului prim-ministru preferă să se ocupe de familiei şi de proiectele umanitare pe care le are.

Diana Lăscărescu, actuală doamnă Şucu

Fosta prezentatoare de ştiri a stârnit o sumedenie de controverse atunci când s-a afişat cu Dan Şucu, fondatorul Mobexpert care, la vremea respectivă era căsătorit cu asociata lui, Camelia Şucu.

Vânătoare de avere, femeie care-şi doreşte să fie în prim plan cu orice preţ, acestea au fost o parte dintre caracterizările care i s-au făcut Dianei Lăcărescu. În ciuda tuturor, Şucu a luat-o de soţie pe 25 aprilie 2007.

Oana Lis, amanta virgină viitoare soţie

A intrat în primăria capitalei în practică şi a ieşit la braţul primarului general de la vremea respectivă, în persoana lui Viorel Lis.

Aceasta era căsătorit  atunci, însă farmecele feminine ale Oanei l-au motivat să abandoneze căminul conjugal şi să înceapă o aventură care a durat 12 ani. În cel de-al treisprezecelea an  cei doi au hotărât să se căsătorească, iar evenimentul a avut loc pe 3 iunie 2009.