România 2011: Top 7 cele mai sexy noi vedete

Mădălina Ghenea sau românca lui DiCaprio ocupă locul fruntaş în topul celor mai sexy noi vedete care au apărut anul acesta. Nici de Antonia, Geanina Varga sau Alexandra Stan nu putem să uităm şi le-am asigurat un loc în topul realizat.

Vezi un top al celor mai sexy vedete care s-au făcut remarcate în anul 2011:

Locul 1: Mădălina Ghenea

A făcut senzaţie de la prima fotografie surprinsă alături de actorul Leonardo DiCaprio. A fost comparată cu Angelina Jolie, dar şi cu Sophia Loren, Megan Fox şi o altă româncă celebră în Italia, Catrinel Menghia. Românca din Oltenia a făcut victime nu numai în rândul telespectatorilor sau spectatorilor, ci şi în rândul bărbaţilor celebri şi bogaţi din Italia, ea fiind, pentru trei luni, iubita atacantului de la AS Roma - Marco Borriello.

Chiar dacă este unul dintre cele mai apreciate manechine din Italia, chiar dacă a realizat zeci de campanii publicitare pentru mărci de renume din Italia, Mădălina Ghenea declară, pentru OK!Magazine, că nu şi-a dorit niciodată să devină model. "Nu mi-am dorit niciodată să fiu model. Am învăţat să merg pe tocuri când am în­ceput să fac meseria asta. Nu mă machiam, nu mă coafam... Mi-am dorit dintotdeauna să fiu actriţă. Când eram mică, imitam prietenii sau staruri din România şi ai mei întotdeauna mi-au spus că am talent".

Credit foto: Facebook

Locul 2: Antonia

Megan Fox de România, cum a fost numită frumoasa Antonia a înnebunit minţile bărbaţilor. Şi nici nu este de mirare la imaginea impecabilă, dar atât de simplă şi delicată pe care o are. Noi am situat-o pe locul 2 în topul celor mai sexy noi vedete din anul 2011, cu toate că unii o ştim puţin şi de anul trecut când a avut colaborări cu Tom Boxer, la piesele "Roses on fire" şi, mai ales, "Morena".

Credit foto: Facebook

 

Locul 3: Geanina Varga

Prezentatoarea Ştirilor Sportive de la Antena 1, Geanina Varga a fost votată şi de către cititoarele Eva.ro care au declarat-o ca fiind "Cea mai atrăgătoare vedetă TV feminină". Nu era de mirare că toţi bărbaţii şi femeile au întors privirile când şi-a făcut apariţia la Gala Eva 10 ani care a avut loc 14 octombrie a.c, la Palatul Ghika. 

Locul 4: Alexandra Stan (22 de ani)

Şi-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 3 ani şi de atunci nu a renunţat nicio secundă la ea. Şi iat-o cum câştigă inimile românilor, dar şi ale strănilor cu piese care urcă în vertiginos în topuri. Ne amintim de "Mr. Saxobeat" care deşi a fost lansată în septembrie 2010, a ajuns în topurile internaţionale abia la începutul anului 2011. Alexandra primeşte locul 4 în topul celor mai sexy noi vedete.

Credit foto: Facebook

Locul 5: Anca Serea (30 de ani)

Este iubita lui Adi Sînă de la Akcent, mamă a doi copii şi o cunoaştem mai bine de la PrimaTV unde prezintă jurnalul Focus Sport de la ora 19:00. Chiar dacă unii dintre noi o ştim de anul acesta, chipul Ancăi Serea s-a regăsit pe coperta primului număr al revistei Cosmopolitan din România, fiind şi imaginea campaniei de lansare a celebrei publicaţii în ţara noastră. O clasăm pe locul 5 în topul celor mai sexy vedete de anul acesta.

Locul 6: Mirela Stelea (33 de ani)

Pe lângă pasiunea pentru modă, pe care a transformat-o în carieră, Mirela este soţia fostul portar al echipei naţionale, Bogdan Stelea. În cadrul evenimentului aniversar Gala Eva.ro 10 ani, Mirela Stelea a primit Premiul de excelenţă pentru cel mai bun debut în fashion. Noi o clasăm pe locul 6 în topul celor mai sexy vedete care s-au impus în 2011.

Locul 7: Alina Borcea (27 de ani)

Pe 28 august 2011, Cristi şi Alina Borcea şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu, după ce cununia civilă a avut loc pe 20 iunie, la primăria oraşului Voluntari. Alina Vidican, după numele ei de fată, a obţinut titlul de cel mai bun manechin la cea de-a VII-a ediţie a Festivalului Naţional Studenţesc de Modă Jolidon, organizat în Timişoara, în anul 2001. Noi o clasăm pe locul 7 în topul celor mai sexy noi vedete.