România: 12 vedete care se urăsc de moarte. Află de ce?

15 Februarie 2012

Într-o Românie guvernată de isteria viscolului şi a zăpezii şi nuditatea fostului prim-ministru prezentată fără rost într-un show de televiziune, se găsesc câteva vedete să-şi împartă cuvinte grele din cauza unor răfuieli mai vechi. Înjurăturile la oră de maximă audienţă, procesele pe rol, aerele de divă şi adulterul sunt parte dintre punctele forte ale disputelor. Cele care le folosesc sunt tocmai vedetele care vorbesc deseori, la TV, despre prietenie, iubire, deontologie, bun gust sau dreptate.

Radu Moraru - Mircea Badea, un război fără început şi fără sfârşit

Nici nu se mai ştie de unde a început războiul celor doi, de la ce s-au luat şi mai ales care sunt motivele care susţin acest scandal. Ce nu s-a pierdut pe toată perioada desfăşurării de forţe este puterea cuvintelor şi, mai ales, a jignirilor ce vin din ambele părţi. "Mircea Badea a fost creat din foame, era lihnit şi gata de orice când Antena 3 l-a luat din milă! A acceptat toate perversiunile posibile pentru un pumn de malai si se prostitueaza non stop. L-au umilit si il umilesc toti şefii, în special Voiculescu. Este cel mai prost, mai complexat şi mai papagal gurist din toata menajeria Turnătorului. Cred că este bolnav şi îmi pare foarte rău că părinţii nu îl ţin în casă", a scris Radu Moraru pe blogul său. Finalul discursului este apoteotic: "Minciunica Badea, îţi doresc să trăieşti toată viaţa ca sclav al lui Voiculescu! Vezi că are proces astăzi! Şi roagă-l să nu mai mănânce ardei iute că d’aia te ustură limba! Să trăieşti bine băi oligofrenule!".

"Mă adresez aici pupătorului de... băsistă Radu Moraru, care a simţit nevoia să fie o ţigancă împuţită şi să flatuleze texte pline de propagandă băsistă stereotipă. Măcar a brevetat o metodă aparent paradoxală de a lua ... în timp ce linge în .... Vaaaai, câtă ...! Da' şi câta .... (...) Ratatul ăsta maroniu nu va muri de foame. Va mânca în continuare mult ... expulzat în urma digestiei banului public. Sau poate totuşi va muri. Mori!!!"
, aceasta este o replică mai veche făcută de Mircea Badea, prin intermediul blogului mircea-badea.ro, la adresa fostului moderator al emisiunii "Naşul", de la B1 TV.

Serghei Mizil - Mădălin Voicu, o prietenie transformată în duşmănie

Au fost vremuri când cei doi reprezentanţi ai tineretului ceauşist făceau toate prostiile din lume, bineînţeles, împreună. Poveştile despre vremurile în care, ascunşi în spatele statutului privilegiat pe care-l aveau pe vremea comunismului, făceau tot ce le putea trece prin capul lor de adolescenţi rebeli sunt spumoase şi merită ascultate. Din păcate, însă, acum acest lucru nu se poate face decât separat pentru că cei doi foşti prieteni nu-şi mai vorbesc de o perioadă lungă de timp. "Nu mă mai împac cu el niciodată", spune Serghei Mizil, în timp ce Mădălin Voicu spune: "Regret cei 43 de ani de prietenie cu Serghei". În spatele acestor replici, stă un adevăr care nu a fost descoperit încă. Se spune că acest scandal a început de la faptul că Serghei Mizil nu a participat la botezul copilului lui Mădălin. "M-am săturat ca el să apară ca băiatul bun şi eu lepra. La el e de faţadă că nu mă vorbeşte! Dacă îţi arăt mesajele de la Mădălin către terţi prietenii... Mă face nevertebrat, din regnul animal, scursură, analfabet, bou, alcoolic", a răbufnit Serghei Mizil la Antena 2, acum câteva luni.

Oana Zăvoranu - Pepe, o duşmănie puternică după ani de iubire

Acum câţiva ani nimeni n-ar fi crezut că între Pepe şi Oana Zăvoranu se va naşte o duşmănie care-i va despărţi pe veci, însă iată că orice este posibil şi cine a spus că între iubire şi ură este doar un pas a avut dreptate. Cea care a aruncat mănuşa a fost Querida care, la finalul lui 2011, s-a îndrăgostit nebuneşte de Tudy. Din momentul în care această informaţie a ajuns la urechile ”latin lover-ului”, a început o luptă pe viaţă şi pe moarte. Cea mai virulentă a fost Oana Zăvoranu care nu s-a abţinut de la jigniri, apostrofându-l pe fostul soţ în fel şi chip. L-a făcut homosexual, frustrat, papiţoi, fără a avea nicio rezervă. Pepe, pe de altă parte, a păstrat un limbaj decent, dar a scos la iveală documente şi filmuleţe care au pătat şi imaginea amantului, dar, mai ales, imaginea Oanei Zăvoranu.

Vica - Piţi, un scandal în mijlocul căruia se află un minor

Fosta balerină, care i-a fost amantă lui Victor Piţurcă ani de zile, a devenit personajul principal al multor emisiuni de tip tabloid. Pe modelul serialelor lansate de Dan Diaconescu, moderatorii se folosesc zi de zi de diverse personaje care fac audienţă. Un astfel de personaj este şi Victoria Blochina, fosta iubită a lui Victor Piţurcă, care l-a dat în judecată pe selecţioner pentru stabilirea paternităţii micuţului Edan, în vârstă de 4 ani. După ce a povestit totul despre relaţie, proces, naştere şi iubirea lor, Vica a trecut la etapa cu numărul doi care, din câte se vede, este mult mai tare ca informaţii: "Am mai fost însărcinată cu el, înainte de a-l avea pe Edan, cu patru ani înainte. Am făcut avort pentru că el a făcut un lucru care m-a rănit foarte tare, deşi şi-a dorit mult copilul. Şi asta nu e tot, pentru că am mai fost odată însărcinată şi atunci am pierdut sarcina. În vremea aceea, aveam un apartament în care am locuit înainte. Într-o zi m-a trimis el să iau ceva din maşină şi atunci am luat cheile de la apartament. Eram însărcinată în opt săptămâni pe vremea aceea şi el ştia de această sarcină. Şi într-o zi am zis să dau o tură pe acolo, aşa fără motiv, şi era cineva în casă, o domnişoară care nu deschidea uşa. Era singură acolo şi era foarte speriată, nu ştia ce să îmi răspundă. Era o domnişoară foarte draguţă care trăia acolo. Nu ştiu dacă avea vreo relaţie cu Piţi, dar concluziile sunt uşor de tras. Am vrut să ne despărţim şi am decis să renunţ la sarcină. El mi-a spus că e o fată care l-a ajutat cu care a lucrat, dar nu l-am crezut şi am decis să fac avort. Ulterior Victor a rugat-o să se mute de acolo şi mai târziu am vândut acel apartament", a declarat fosta balerină la Cancan TV. Selecţionerul nu comentează în niciun fel aceste declaraţii.

Meme - Lazarus, un război între creator şi produsul său

Este clar cine este creatorul şi cine este produsul. Între cei doi foşti iubiţi se dă o luptă pe viaţă şi pe moarte, Luis Lazarus, binecunoscut pentru violenţa verbală pe care o foloseşte deseori, fiind cel mai des auzit. "Am încercat din răsputeri să o rafinez şi să o aduc la un nivel. Ok, nu s-a putut, nu e nimic rău. Sunt oameni care nu pot fi rafinaţi şi care trag tot la şatră. Dacă ei trag tot la şatră... Păi da ce, e jignire asta? (...) Acum aud că ea afirmă că ar fi stat cu Salam să-l consoleze vreo două luni de zile. Eu habar n-am avut de chestia asta. Ceea ce m-a deranjat pe mine, ea în loc să-şi vadă de treaba ei, a început să mă atace. Tipa era foarte colerică şi agresivă. Ce fel de bătaie? Dacă îi dădeam una o făceam afiş", a afirmat Luis Lazarus, în cadrul show-ului Agentul VIP.

Discuţia nu s-a oprit aici: "Ea a avut mai multe relaţii în timp ce era cu mine. Meme nu are studii, stătea de patru luni şi nu avea niciun salariu. La început nu aveam nicio intenţie să am o relaţie cu ea. Doi ani de zile, nimeni nu a ştiut că am o relaţie cu ea. Ea a avut un simulacru de relaţie cu mine. Când i-am dat cu flit, s-a dus la o televiziune şi a povestit cum ne-am despărţit noi", a povestit în continuare Lazarus.

Replica lui Meme a venit la emisiunea "Un show păcătos". "Eu am muncit la viaţa mea şi nu vrea să-i permit să arunce cu gunoi în mine. Totul e numai din vina mea că eu am rămas cu fantoma unui om de care m-am îndrăgostit la 22 de ani", a spus Mihaela Moise (Meme). Aceasta a adăugat: "El m-a înşelat dar l-am prins".

Andreea Marin Bănică, deranjată de prezenţa lui Laurette

Fosta Zână a surprizelor s-a distanţat mult de imaginea pe care o avea acum câţiva ani. Prin influenţa pe care o are reuşeşte să schimbe desfăşurătorul emisiunilor la care este invitată. O chestiune de acest gen s-a întâmplat  zilele trecute când, invitată la România TV, Andreea Marin Bănică a refuzat să apară alături de Laurette, care fusese şi ea invitată. "Da, e adevărat. Nu am vrut să amestec lucrurile... Eu eram invitată pentru un alt subiect. Le-am spus dinainte colegilor de la România TV să nu mă pună în faţa vreunui fapt împlinit la faţa locului", a spus Andreea Marin.

Vedeta trebuia să vorbească despre cancerul la sân, iar producătorii ar fi vrut-o şi pe Laurette în acelaşi studio, care ar fi trebuit să dezbată tema referitoare la impozitele suplimentare pentru operaţiile estetice propuse de un politician.

"Am fost invitată în studio alături de Andreea Marin, dar când am ajuns acolo, producătorul nu mi-a mai răspuns la telefon. Nu am primit nici o explicaţie", a declarat, la rându-i Laurette, citată de ”Libertatea”.