România: 10 vedete care au îmbătrânit frumos

14 Octombrie 2011
Timpul nu trece fără să lase urme, dar în cazul următoarelor vedete, vârsta încă nu şi-a spus cuvântul! În showbizz-ul autohton există tipuri de frumuseţe care dăinuie în timp. Un exemplu este cântăreaţa Corina Chiriac, care, la vârsta de 61 de ani, are o siluetă de invidiat. Află care sunt secretele tinereţii fără bătrâneţe în cazul celor 10 vedete de mai jos.

Corina Chiriac

Corina Chiriac a reuşit să slăbească 35 de kilograme, în doi ani, respectând cele 5 mese "obligatorii" pe zi, potrivit ztp.ro. Cântăreaţa de muzică uşoară a urmat un regim disociat şi are o siluetă de invidiat la 61 de ani. Artista a reuşit să slăbească în ciuda programului încărcat. “Găteam seara şi a doua zi plecam cu tot felul de castroane în care îmi puneam un copan de pui la grătar cu salată de varză albă, peşte la grătar cu spanac opărit, legume înăbuşite, caşcaval cu ardei gras. Şi astfel, între două filmări sau două drumuri, făceam pauză şi mâncam. Întodeauna aveam termosul cu ceai sau îmi cumpăram apă plată”, menţionează Chiriac.

Ilie Năstase

Ilie Năstase (65 de ani), fosta glorie a tenisului mondial, pare că se menţine tânăr cu ajutorul femeilor frumoase. El este, fără doar şi poate, un cuceritor, care a fost mai mereu înconjurat de femei tinere, iar aici le includem şi pe cele trei foste soţii. Tenismanul a declarat pentru Libertatea că a făcut sex cu câteva sute de femei. Dacă ţinem cont de studiile care susţin că sexul întinereşte, atunci nici nu ne mirăm că Ilie Năstase a îmbătrânit atât de frumos. Iar Brigitte Sfăt, logodnica actuală, îl stimulează să se menţină în formă. "Ce mă atrage la ea (n.r la Brigitte)? Faptul că e independentă. Îmi place atitudinea ei. Am avut multe iubite care depindeau numai de mine. Brigitte arată extraordinar de bine. Acum trebuie să mă menţin şi eu, caci ea are 30 de ani mai puţin decât mine", a explicat Ilie Năstase pentru EVZ.

Credit foto: zimbio.com

Angela Similea

Interpreta melodiei "Să mori de dragoste rănită", declarată piesa secolului al XX-lea din România, a revenit pe scenă în anul 2005, după 10 ani de pauză. Angela Similea (65 de ani) a fost şi este în continuare o apariţie plină de rafinament. Chiar dacă are câteva riduri în jurul ochilor, diva anilor '70 şi '80 rămâne în continuare o femeie cochetă. Artista a adoptat de fiecare dată ţinute de scenă şic şi, cel mai important, a ştiut să le adapteze vremurilor şi vârstei. Un exemplu de stil demn de urmat!

Credit foto: www.similea.ro

Anastasia Lazariuc

La 58 de ani, Anastasia Lazariuc ar stârni invidia multor dive de la Hollywood, care încearcă prin mijloace foarte costisitoare şi dureroase să-şi conserve tinereţea (vezi Madonna sau Demi Moore). Cântăreaţa autohtonă are o frumuseţe nativă, care pare că dăinuie în timp!

Totuşi, vedeta dezvăluie că are şi câteva trucuri de înfrumuseţare la care apelează. Măştile de faţă cu iaurt amestecat cu infuzie de muşeţel sau zeamă de castravete şi masajul facial cu struguri, kiwi, portocale sau grepfruit sunt două dintre ele, potrivit taifasuri.ro. În plus, Anastasia consideră că uleiul de măsline este cel mai bun produs cosmetic. Ţi-l poţi aplica pe tot corpul şi pe păr, după baie, aşa cum face artista.

Matilda Pascal Cojocăriţa

În anul 1979 a câştigat echivalentul titlului "Miss România" din zilele noastre, iar în prezent cântăreaţa de muzică populară şi-a păstrat frumuseţea pe chip. Matilda Pascal Cojocăriţa (53 de ani) spune că îşi întreţine frumuseţea cu un aliment de bază, varza: "Varza este o prietenă foarte bună a femeilor, cum spunea cineva. Conţine vitaminele C şi B, fiind folosită de multe femei pentru detoxifiere şi în curele de slăbire. Varza mai este şi o sursă foarte bună de fibre", explică artista pentru Libertatea.

Credit foto: www.antena2.ro

Florin Piersic

La vârsta de 75 de ani, Florin Piersic rămâne acelaşi actor exuberant, care atrage atenţia doamnelor şi domnişoarelor. Nici nu dă semne că îşi va pierde cândva farmecul de altădată. Deşi a fost idolul femeilor în anii '70 şi '80, Florin Piersic are în prezent prestanţa unui bărbat experimentat, încă atrăgător, care sigur a frânt câteva inimi şi după anii 2000.

Ce spune, însă, Florin Piersic despre tinereţea veşnică? "Vrăjeala asta, chestia asta, cu tinereţea veşnică - îmi pare rău că trebuie să o spun, poate ajunge… un blestem. Încet-încet, rând pe rând, s-ar duce cei dragi şi ai rămâne tu singur, ferească Dumnezeu, ca un prost, într-o lume de oameni obişnuiţi, care niciodată n-o să înţeleagă tinereţea asta fără sfârşit...", potrivit artactmagazine.ro.

Irina Loghin

Irina Loghin ne oferă o lecţie de frumuseţe pentru că trecerea anilor n-a îmbătrânit-o în adevăratul sens al cuvântului. La vârsta de 72 de ani, cântăreaţa de muzică populară are în continuare părul bogat, lăsat în bucle pe spate, privirea caldă şi tenul curat. În plus, artista ştie să-şi ascundă ridurile mai accentuate cu accesoriile potrivite, cum ar fi colierele sau cămăşile cu guler înalt.

Stela Popescu

În ciuda trecerii timpului, Stela Popescu (75 de ani) şi-a păstrat temperamentul tânăr, iar în ceea ce priveşte înfăţişarea a rămas aproape la fel. Are acelaşi simţ al umorului, aceeaşi vorbă vioaie, cu care stârneşte hohote de râs, indiferent de generaţie.  

Credit foto: ziaremondene.ro

Maria Dragomiroiu

Cântăreaţa de muzică populară are un păr superb, care o întinereşte, în ciuda faptului că ridurile specifice vârstei nu au iertat-o. În urmă cu doi ani, Maria Dragomiroiu (56 de ani) declara că doreşte să mai scape de riduri cu ajutorul unei intervenţii chirurgicale. "Vreau să îmi fac operaţie estetică la faţă. De mult timp vreau să fac asta, dar n-au vrut ai mei. Acum au înteles că îmi doresc foarte tare asta şi sunt şi ei de acord", a mărturisit cântăreaţa în cadrul emisiunii „Conferinţa de presă", de la Antena 2.

Petre Roman

În cazul lui Petre Roman, trecerea timpului nu este deloc aspră. Dimpotrivă, părul grizonat reuşeşte să-i ofere un plus de rafinament, iar sprâncenele bine conturate îi întineresc trăsăturile. În orice caz, politicianul arată impecabil la vârsta de 65 de ani. Sigur, că şi Silvia Chifiriuc, actuala lui soţie, cu 25 de ani mai tânără, are un efect revigorant asupra lui. Iar dacă mai punem la socoteală faptul că printre hobby-urile sale se numără înotul şi drumeţiile pe munte, e clar că Petre Roman nu-şi va pierde farmecul prea curând.