Rolurile i-au făcut să aibă un corp perfect! 10 actori ambiţioşi

Pregătirea pentru un rol nu înseamnă doar memorarea replicilor şi recitarea acestora în faţa camerelor de filmat.

Actorii trebuie să treacă adesea prin transformări fizice dramatice pentru a intra în pielea personajului pe care îl joacă. Cu toate acestea, sacrificiile lor sunt pe deplin răsplătite atât prin succesul lor cinematografic, cât şi prin obţinerea unui corp de invidiat.

Iată 10 actori care şi-au lucrat intens corpul de dragul filmelor:

Foto: brightside

Hugh Jackman

Responsabil pentru aducerea la viaţă a personajului  Wolverine, Hugh Jackman a ţinut o dietă foarte strictă. Actorul chiar a trebuit să se deshidrateze pentru o zi sau chiar mai mult de fiecare dată când juca o scenă fără tricou.

Ryan Reynolds

S-a trezit în fiecare dimineaţă la ora 4, s-a antrenat în sala de sport şi a urmat o dietă exactă. Aceasta a fost rutina lui Ryan pe care a trebuit să o respecte în fiecare zi pentru a se transforma într-un super-erou pentru rolul din Deadpool.

Zac Efron

Zac Efron nu mai e acel adolescent slab şi fără muşchi de ceva vreme. Transformarea sa şocantă a atins punctul culminant după ce a jucat rolul salvamarului în filmul verii: Baywatch. Pentru a obţine acel fizic de invidiat, el a făcut sport cu partenerul său de film, Dwayne Johnson, înainte de fiecare filmare.

Mark Wahlberg

A avut doar două luni la dispoziţie pentru a se pregăti pentru rolul său de culturist din Pain & Gain. A fost nevoit să ajungă la dimensiunile colegului său Dwayne Johnson, mâncând uneori chiar şi 10 mese pe zi.

Chris Evans

După ce a jucat rolul unui super-erou înainte, Chris Evans nu era într-o stare proastă deloc. Dar, când a acceptat rolul din Captain America, a trebuit să treacă la următorul nivel. Actorul a mâncat şi s-a antrenat ori de câte ori a avut o pauză de filmare pentru a-şi contura muşchii.

Paul Rudd

Filmele de acţiune nu le cer nimic mai mult actorilor decât să aibă o formă fizică excelentă pe parcursul întregului proces de filmare. Pentru a face un rol bun în Ant-Man, Paul a trebuit să obţină un corp atletic, eliminând orice aliment nesănătos din dieta sa şi concentrându-se pe exerciţii fizice intense în fiecare zi timp de un an. Jucând rolul unui erou prespune sacrificii.

Chris Pratt

Pratt a înlocuit burta cu 6 pătrăţele bine lucrate. Actorul a avut nevoie de un pic de remodelare pentru rolul său din Guardians of the Galaxy şi Jurassic World, ceea ce îl va face, probabil, să rămână cu noul său aspect şi în anii următori.

Jake Gyllenhaal

Pentru rolul său de campion la box din Southpaw, Gyllenhaal trebuia să aibă un fizic perfect. Se spune că actorul a fost atât de hotărât să îşi transforme corpul, încât a prelungit antrenamentele iniţiale de 3 ore pe zi la 6 ore, ceea ce, probabil, a fost şi motivul pentru care relaţia sa s-a încheiat.

Kevin Hart

În călătoria sa de a deveni un superstar, muşchii lui Kevin au crescut odată cu faima sa. S-a antrenat atât de mult încât a ajuns să fie capabil să alerge la maratoane. Nu numai că hotărârea sa a fost benefică pentru sănătatea sa, dar probabil i-a deschis şi alte uşi.

J. K. Simmons

Deoarece a lucrat la proiecte precum Terminator Genisys și League Justice, J. K. Simmons s-a dedicat obţinerii unui stil de viaţă sănătos şi unui corp de invidiat. Actorul de 62 de ani a devenit incredibil de arătos după o rutină intensă pe care puţini oameni de vârsta lui ar avea puterea şi voinţa să o adopte.