Premiile Gopo 2014: Cele mai sexy vedete. Cum au fost îmbrăcate

Luni seara, la cea de-a opta ediţie a Premiilor Gopo, vedetele din lumea filmului au strălucit pe covorul roşu de la Opera Nationala. Dana Rogoz, Adela Popescu, Andreea Ibacka, Laura Cosoi sunt doar câteva dintre prezenţele de la gală care au impresionat prin ţinute elegante.

Marele câştigător al serii a fost filmul "Poziţia copilului", cel care a obţinut şi Ursul de Aur în urma cu 2 ani. Cu acest film, Călin Peter Netzer a câştigat trei dintre cele mai importante trofee ale serii, pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor şi Cel mai bun scenariu. Însă nu doar câştigătorii au fost în centrul atenţiei. Iată cele mai sexy vedete care au păşit pe covorul roşu!

Sursă foto: Teodora Maftei Photography / procinema.ro

Dana Rogoz

Deşi a născut un băieţel la începutul acestei luni, silueta Danei Rogoz arată impecabil. Vedeta a purtat o superbă rochie Mariei Lucia Hohan, accesorizată cu cercei şi clutch vintage şi sandale Why Denis.

Andreea Raicu

Prezentatoarea tv a fost una dintre cele mai sexy apariţii de la gala premiilor Gopo. Vedeta a optat pentru o ţinută neagră semnată Stephan Pelger, de tip salopetă, transparentă şi vaporoasă, cu un decolteu adânc.

Adela Popescu

La braţul iubitului ei, Radu Vâlcan, Adela Popescu a atras privirile într-o rochie albă, vaporoasă, decupată în talie.

Laura Cosoi

Ca şi Andreea Raicu, Laura Cosoi a ales o creaţie Stephan Pelger. Rochia neagră cu decolteu generos i-a pus în evidenţă formele frumoasei blonde.

Alina Sorescu

Alina Sorescu şi soţul ei, Alexandru Ciucu, au fost, ca de obicei, unul dintre cele mai elegante cupluri. Proaspăta mămică a purtat o rochie elegantă, albastră, pe care a accesorizat-o cu cercei de aceeaşi culoare.

Iulia Vântur

Într-o rochie neagră, cu decolteu generos, Iulia Vântur a fost o apariţie foarte sexy.

Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu a optat pentru o frumoasă rochie albastră cu spatele gol.

Andreea Ibacka

Soţia lui Cabral a ales albul pe care l-a purtat la o rochie de tip sirenă.

Amalia Enache

Prezentatoarea evenimentului a atras toate privirile într-o superbă rochie roşie.