Pepe s-a însurat din nou. O nuntă controversată, în direct la TV

Cântăreţul şi Raluca Pastramă au spus "da", în faţa ofiţerului stării civile, Cristian Piedone, iar naşi de cununie le-au fost Andra şi Cătălin Măruţă.
Cântăreţul şi Raluca Pastramă au spus "da", în faţa ofiţerului stării civile, Cristian Piedone, iar naşi de cununie le-au fost Andra şi Cătălin Măruţă. Mult aşteptata nuntă dintre Pepe şi iubita sa, Raluca Patramă, a avut loc, ieri, într-un local din Bucureşti.
 
Şi pentru că legea prevede că un mariaj se poate încheia doar în sediul serviciului de stare civilă, fericitul cuplu a semnat actele la Casa de Căsătorii a Sectorului 4, în jurul orei 15.00. Mai pe seară, ceremonia a fost refăcută de primarul Cristian Popescu Piedone, într-un restaurant special amenajat pentru acest eveniment. Naşi le-au fost Andra şi Cătălin Măruţă, iar petrecerea a fost transmisă, în direct, la TV.
 
 
Crema lumii artistice 
Peste 300 de invitaţi au petrecut, aseară, alături de Pepe şi Raluca. Liviu Vârciu, Adrian Enache, Adi Minune, Oana Roman, Andrei Ştefănescu şi Kamara (Alb Negru), Ştefan Stan, Dragoş Chircu sunt doar câţiva dintre prietenii care s-au bucurat alături de fericitul cuplu. Petrecăreţii au dansat până în zori şi s-au delectat cu muzică bună şi bucate alese: somon afumat cu capere, pastramă de vită, salată de crudităţi şi multe altele.
Mirii au ales să se îmbrăce în alb. Raluca a purtat o rochie superbă, cu spatele gol, creaţie Dana Budeanu, iar ginerică a îmbrăcat un costum Adina Buzatu. Şi pentru ca evenimentul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, Pepe a angajat 15 bodyguarzi care au asigurat paza.  
 
 
Poze indecente, cu mireasa 
Pregătirile de nuntă nu au fost lipsite de scandaluri. Cu o zi înainte de marele eveniment, au apărut nişte poze compromiţătoare, în care Raluca poza goală. Mai mult, Pepe a spus că i s-au cerut bani pentru ca fotografiile în care viitoarea soţie apare goală să nu ajungă la presă."Nu-i nimic complicat. Raluca e o fată cuminte. S-au încercat fel de fel de lucruri. Manevra asta este coaptă de vreo două luni. Unora nu le convine că m-am cuplat cu Raluca. Unele prietene ale ei sunt geloase", a spus Pepe.
 
"Eu am cunoscut-o în iulie. Avea 20 de ani. După trei luni de când ieşeam împreună, am constatat că era virgină. A avut un prieten la 17 ani, ca orice domnişoară, dar nimic important, iar de aproape trei ani n-a mai avut pe nimeni. Raluca şi-a făcut fotografii nud, singură, acasă în oglindă. Şi-a pus silicoane şi s-a pozat în oglindă. Povestea urma să apară probabil în ziua nunţii, să ne strice cununia", a mai spus Pepe.
 
 
Oana nu crede în această căsătorie 
Fosta soţie, Oana Zăvoranu nu s-a putut abţine nici măcar în ziua nunţii să nu comenteze la adresa tinerilor însurăţei. "Nu le dau 365 de zile împreună! Nu cu un copil, cu 10 copii! Pentru că e o căsătorie forţată, unde nu există dragoste, compatibilitate, înţelegere, ci doar înşelăciune din partea ei, care i-a spus că e borţoasă când nu se mai putea face nimic, şi răzbunare prostească şi distructivă din partea lui, pentru a arăta lumii cât de fericit şi de împlinit e el la nici un an de la despărţirea de mine”, a spus Oana.
 
Mai mult, Zăvoranca susţine că Pepe încă se gândeşte la ea şi că nu o va uita atât de uşor. "După emisiunea în care am lăcrimat, mi s-a transmis că Pepe a fost extrem de bulversat şi timp de câteva ore nu s-a putut vorbi cu el. Pe el nu-l lasă indiferent că eu am recunoscut că el îmi lipseşte uneori şi că aş fi dorit să rămânem prieteni, şi nu duşmani”, spune vedeta.
Oana şi Pepe au divorţat în iunie 2011, după 5 ani de căsnicie şi 8 de relaţie. Despărţirea nu a fost una amiabilă, ci una cu scandal, un divorţ care a ţinut prima pagină a ziarelor pentru o bună perioadă de timp. Cântăreţul a prins-o pe Oana cu un alt bărbat, iar ea a recunoscut că şi-a înşelat bărbatul. 


maria-ionescu
19 Aprilie 2012