Pe cine iubesc bărbaţii fatali din România? 4 relaţii!

10 Octombrie 2014

Se pare că s-au dus zilele când pe micile ecrane apăreau bărbaţi sexy care reuşeau să fure privirile tuturor vedetelor feminine şi aveau foarte multe fane. Acum, aproape toţi bărbaţii fatali din România au iubite şi se afişează cu ele în public.

Dorian Popa neagă că s-a logodit

La un an şi trei luni după ce au început o relaţie, Dorian Popa şi Claudia, iubita lui, par a avea planuri de nuntă. Recent, artistul a afirmat că i-a dat un inel iubitei lui şi că acest lucru înseamnă mult pentru el. „I l-am dat în maşină. Noi ştim foarte bine că, deşi relaţia noastră nu s-a concretizat prin nişte hârtii, sentimentele sunt la nivelul acesta. Nu ne grăbim, mai întâi cariera. Ea este femeia perfectă pentru mine“, a spus Dorian la Pro TV.

Deşi toată lumea afirmă că acel inel este unul de logodnă, cântăreţul neagă acest lucru. „Nu m-am logodit, dar îmi plac jocurile de cuvinte, de asta am recunoscut faptul că i-am dăruit iubitei mele un inel. El semnifică dragostea dintre noi, chiar dacă nu este încă cel de logodnă. Claudia ştie care este drumul nostru în viaţă pentru că suntem împreună de un an şi trei luni. O iubesc pentru faptul că ea mă ridică moral când nu mă simt ok şi mă face să vreau să fiu mai bun“, a spus, la Prima TV, Dorian Popa.

Victor Slav, relaţie ciudată cu Bianca Drăguşanu

În ultimul timp, deşi sunt divorţaţi, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au fost văzuţi la multe evenimente împreună. Săptămâna trecută, deoarece Bianca nu a fost prezentă în platoul emisiunii „Dansează printre stele“, al cărei coprezentator este Victor, mulţi au spus că relaţiile dintre cei doi s-au răcit. Zilele trecut, Victor Slav a vrut să facă lumină în această problemă.

„Bianca s-a uitat la emisiunea la care eu particip. Nu a fost în platou, s-a uitat de acasă. Noi vorbim lucruri, ne dăm sfaturi, atunci când e cazul. Mi se adresează aceeaşi întrebare mereu. Nu punem nicio patalamă la această relaţie. Nu suntem nici iubiţi, nici soţ şi soţie. Nu o pot defini în vreun fel. Lucrurile merg bine între noi. Când nu mai faci declaraţii despre viaţa ta intimă, atunci viaţa ta intimă e bună“, a spus Victor Slav.

Bogdan Vlădău se iubeşte cu fosta soţie a lui Mihai Constantinescu

În ultima vreme, după ce au fost văzuţi destul de des împreună, despre Bogdan Vlădău şi Mihaela, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu, s-a scris că ar avea o relaţie. Cei doi au negat acest lucru, însă o postare de pe Facebook i-a dat de gol pe cei doi.

Bogdan Vlădău a publicat o poză din Italia, în care apărea alături de Mihaela, iar descrierea fotografiei era „Mulţumesc, iubita mea“. Când şi-a dat seama că nu trebuia să posteze acel lucru pe Facebook, Vlădău a schimbat mesajul în „Mulţumesc, draga mea“.

Vladimir Drăghia nu este gelos şi posesiv

În vara acestui an, Vladimir Drăghia a fost fotografiat destul de des de paparazzi alături de iubita lui. În luna august, acesta a fost fotografiat la mare, într-un club de pe plajă, în timp ce stătea indiferent la masă, lângă iubita lui. După ce au schimbat câteva vorbe, cei doi au început să se joace pe telefoanele mobile, pentru ca timpul să treacă mai repede.