Oscar. Top 15 cele mai frumoase rochii care au făcut senzaţie de-a lungul timpului

Angelina Jolie (2012), Charlize Theron (2004), Heidi Klum (2008) sunt doar trei dintre divele care ne-au inspirat prin eleganţă şi bun gust.

Pe lângă mult râvnitele premii care adună în fiecare an cei mai importanţi actori, producători şi regizori, ţinutele starurilor sunt un alt capitol important urmărit de întreaga lume la gala decernării premiilor Oscar. A devenit tradiţie ca, înainte de a intra în sala în care are loc premierea, vedetele să defileze şi să pozeze pentru jurnaliştii aflaţi la eveniment. Iată câteva dintre cele mai frumoase rochii prin care divele de la Hollywood ne-au atras atenţie de-a lungul timpului.

Foto: Hepta

Angelina Jolie - 2012

Actriţa a atras toate privirile în 2012 într-o rochie neagră de catifea, despicată pe coapsă, semnată Versace.

Gwyneth Paltrow - 2012

Gwyneth Paltrow a ieşit în evidenţă prin simplitate şi eleganţă. Actriţa i-a impresionat pe cei prezenţi purtând o ţinută Tom Ford.

Emma Stone - 2012

Frumoasa actriţă a strălucit în roşu. Emma Stone a îmbrăcat o rochie simplă, cu o fundă prinsă în jurul gâtului.

Scarlett Johansson - 2011

Rochia din dantelă aleasă de Scarlett Johansson a făcut furori la cea de-a 83-a ediţie a premiilor Oscar. Rochia Dolce & Gabbana, într-o nuanţă de burgund, i-a oferit frumoasei actriţe un aer extrem de sexy.

Nicole Kidman - 1997

Actriţa a fost o apariţie de neuitat la gala decernării premiilor Oscar din 1997. Vededa a purtat o creaţie John Galliano for Christian Dior.

Halle Berry - 2002

Talentata actriţă a reuşit să atragă privirile tuturor într-o creaţie Elie Saab, în 2002.

Jessica Chastain - 2012

Una dintre cele mai impresionante rochii de la marele eveniment a fost cea a actriţei Jessica Chastain. Actriţa a îmbrăcat o rochie neagră, de la Alexander McQueen.

Anne Hathaway - 2013

Actriţa a ales o ţinută simplă, creaţie Prada, de un roz pal, ce a atras atenţia asupra bustului.

Camila Alves - 2011

O apariţie senzaţională a serii a fost Camila Alves, soţia actorului Matthew McConaughey. Supermodelul brazilian a îmbrăcat o rochie neagră de bal, semnată Kaufman Franco, cu un decolteu foarte adânc.

Jennifer Lawrence - 2013

Actriţa a arătat impecabil, o apariţie foarte admirată de criticii de modă. A purtat o rochie Christian Dior ce a transformat-o într-o adevărată prinţesă.

Catherine Zeta Jones - 2013

Vedeta a fost strălucitoare într-o o rochie aurie, marca Zuhair Murad.

Heidi Klum - 2008

Roşul nu se demodează niciodată. O demonstrează şi frumoasa Heidi Klum, care în 2008 a purtat o superbă rochie roşie John Galliano.

Charlize Theron - 2004

În 2004, Charlize Theron s-a numărat printre cele mai sexy apariţii. Actriţa a îmbrăcat o rochie albă, Gucci.

Julia Roberts - 2001

Exemplu de eleganţă, actriţa reuşeşte mereu să impresioneze la evenimentele la care participă. Pentru Oscarurile din 2001, Julia Roberts a îmbrăcat o rochie Valentino, neagră.

Sandra Bullock - 2012

Actriţa a purtat o rochie alb-negru cu detalii aurii Marchesa.