Oscar 2014. Cele mai spectaculoase ţinute de pe covorul roşu

3 Martie 2014
Angelina Jolie, Cate Blanchett şi Lupita Nyong'o au impresionat cu rochii elegante în cea mai frumoasă noapte a Hollywood-ului. Cea de-a 86-a ediţie a Premiilor Oscar, care a avut loc duminică noaptea, a strâns pe covorul roşu de la Dolby Theatre cele mai mari staruri din lumea filmului. Nici măcar ploaia torenţială nu a reuşit să diminueze din strălucirea şi fastul evenimentului. Pe lângă marii câştigători, vedetele au reuşit să atragă atenţia prin rochii extravagante şi apariţii spectaculoase la unul dintre cele mai glamour evenimente. Iată ce au îmbrăcat frumoasele de la Hollywood la Gala Premiilor Oscar din acest an!

Foto: Hepta

Lupita Nyong'o

Una dintre marile câştigătoare ale serii, actriţa Lupita Nyong'o, a reuşit să impresioneze prin eleganţă. Deşi este o apariţie nouă pe covorul roşu de la Hollywood, Lupita este deja celebră pentru ţinutele impecabile, apeciate de criticii de modă. Duminică seara, vedeta a îmbrăcat o rochie diafană, semnată Prada, de un albastru deschis şi cu un decolteu adânc.

Cate Blanchett

Actriţa a cucerit încă o dată prin eleganţă şi bun gust. Pentru cea de-a 86-a ediţie a Premiilor Oscar, Cate Blanchett a optat pentru o rochie nude, semnată Armani.

Angelina Jolie

Dacă la premiile BAFTA, frumoasa Angelina Jolie a optat pentru o ţinută masculină, cu pantalon, de data aceasta a revenit la rochiile diafane. Actriţa a strălucit la braţul celebrului ei partener, Brad Pitt, într-o rochie bej, cu reflexii aurii.

Jennifer Lawrence

Talentata actriţă a adus o pată de culoare în seara Oscarurilor, într-o superbă rochie Dior Couture roşie.

Penelope Cruz

Frumoasa actriţa i-a cucerit pe cei prezenţi la gală într-o rochie de culoare roz pal, Giambattista Valli Couture, discret accesorizată.

Sandra Bullock

Actriţa nominalizată la Oscar pentru rolul din "Gravity" a ales o rochie semnată de Sarah Burton pentru Alexander McQueen, de culoarea albastru închis.

Lady Gaga

Lady Gaga a reuşit din nou să fie în centrul atenţiei, de data aceasta într-o ţinută elegantă. Vedeta a fost greu de recunoscut într-o rochie roz pal, Versace.

Kate Hudson

Kate Hudson a atras privirile într-o rochie cu decolteu adânc, Atelier Versace.

Charlize Theron

Actriţa s-a numărat printre vedetele care au optat pentru negru. Alegerea s-a dovedit a fi una corectă, Charlize arătând minunat în rochia Dior.

Portia De Rossi

Frumoasa soţie a prezentatoarei Ellen Degeneres a îmbrăcat o superbă rochie crem, uşor transparentă, semnată Naeem Khan.

Amy Adams

Ca şi Sandra Bullock, Amy Adams a îmbrăcat o rochie simplă, albastru închis, semnată Gucci. Culoarea şi modelul i s-au potrivit de minune frumoasei actriţe, fiind desemnată una dintre cele mai elegante apariţii ale serii.

Julia Roberts

Julia Roberts a fost o apariţie discretă, într-o rochie neagră cu peplum, semnată Givenchy.