Oscar 2013: Top 15 rochii sexy care au defilat pe covorul roşu

Cea de-a 85-a ediţie a premiilor Oscar a fost un bun prilej ca divele de la Hollywood să se întreacă în ţinute care mai de care mai sexy. Ca în fiecare an, apariţiile spectaculoase ale actriţelor fac înconjurul lumii şi au parte de toată atenţia celor din jur. Cele mai multe dintre ele au optat pentru simplitate şi eleganţă, aducând faimă marilor case de modă.

Alicia Vikander, apariţie senzuală

Alicia Vikander a purtat o rochie cu dantelă şi broderie ce dădeau ţinutei un aer foarte luxos. Culoarea cerului pentru care a optat i-a oferit simplitate şi puritate.

Amy Adams a avut un look de prinţesă

Nominalizată pentru rolul din "The Master" , Amy Adams a păşit pe covorul roşu într-o rochie cu trenă, marca Oscar de la Renta

Anne Hathaway a avut o ţinută simplă

Anne Hathaway a purtat o creaţie Prada, de un roz pal, ce atrăgea atenţia asupra bustului.

Catherine Zeta Jones a fost strălucitoare

Catherine Zeta Jones este o prezenţă care nu trece neobservată niciodată. Actriţa a optat pentru o rochie aurie, marca Zuhair Murad.

Charlize Theron, printre cele mai bine îmbrăcate actriţe

Charlize Theron a fost desemnată ca fiind cea mai frumoasă apariţie a marelui eveniment.  Vedeta a fost extrem de elegantă într-o rochie Christian Dior.

Jennifer Garner a ieşit în evidenţă prin culoarea violet

Soţia lui Ben Affleck a fost îndrăzneaţă într-o rochie cu multe volane, de culoare violet. Vestimentaţia a fost oferită de casa de modă Gucci.

Jennifer Lawrence a arătat impecabil

Jennifer Lawrence este altă apariţie foarte admirată de criticii de modă. A purtat o rochie Christian Dior ce a transformat-o într-o adevărată prinţesă.

Jessica Chastain, o câştigătoare din toate punctele de vedere

Jessica Chastain a obţinut pe lângă Oscarul pentru rolul feminin din "Zero Dark Thirty", şi laudele celor mai înverşunaţi critici de modă. Actriţa a purtat o rochie Armani Prive.

Kelly Rowland, apariţie sexy

Kelly Rowland a optat pentru o combinaţie de alb şi negru ce îi oferă multă eleganţă. Alegerea a fost special creată pentru a-i pune bustul generos în evidenţă, dar şi picioarele lungi şi senzuale.

Kristen Stewart, o mică sirenă

Actriţa a ales o rochie albă cu broderii şi voal ce a făcut să fie o apariţie din categoria celor discrete. Atât bijuteriile, cât şi coafura au fost unele foarte simple.

Nancy O'Dell a adus culoare

Este printre puţinele vedete care au apărut pe covorul roşu cu o rochie într-o culoare aprinsă. Nancy O'Dell şi-a pus picioarele şi silueta în evidenţă într-o rochie albastră foarte mulată.

Nicole Kidman şi-a scos formele în evidenţă

Nicole Kidmana a ales o rochie neagră ce i-a scos în evidenţă corpul de invidiat. Vestimentaţia oferită de L'Wren Scott a captat toate privirile curioşilor asupra vedetei.

Resse Witherspoon, mândră de ea

Actriţa în vârstă de 36 de ani şi-a pus corpul în evidenţă cu ajutorul rochiei marca Louiss Vuitton, dar a strălucit şi datorită bijuteriilor pe care i le-a ales fiica ei, după cum a declarat vedeta.


Sandra Bullock nu-şi arată vârsta

Chiar dacă are 48 de ani, actriţa arată ca o adolescentă foarte stilată. Rochia din dantelă neagră şi părul purtat foarte natural îi dau o notă de tinereţe şi eleganţă.

Zoe Saldana a întors privirile publicului

Actriţa a ales o rochie semnată Alexis Mabille Couture, bijuterii de la Neil Lane şi pantofi de la cunoscutul Neil Lane.  Toate laolaltă au ajutat-o pe vedetă să arate spectaculos la marele festival de film.

MAI MULT DESPRE: vedete, moda, oscar