Oscar 2012: Top cele mai frumoase 20 de rochii

Pe covorul roşu contează nu doar talentul, ci şi vestimentaţia. De acest fapt sunt conştiente marile vedete de la Hollywood, care au defilat duminică noaptea la cel mai aşteptat eveniment din lumea filmului, Gala Premiilor Oscar. Angelina Jolie şi Michelle Williams au purtat cele mai admirate rochii de pe covorul roşu, însă şi Jennifer Lopez, Meryl Streep, Milla Jovovich sau Cameron Diaz s-au făcut remarcate prin ţinute strălucitoare. 

Foto: Mediafax

Angelina Jolie

Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost cu siguranţă cuplul serii. Actriţa a cucerit toate privirile într-o rochie neagră de catifea, despicată pe coapsă. Ţinuta este creaţie Versace.

Michelle Williams

Noua Marilyn Monroe a Hollywood-ului, Michelle Williams, a fost una dintre cele mai apreciate apariţii. Îmbrăcată într-o rochie corai cu volane Louis Vuitton şi accesorizată cu o poşetă roz, Michelle i-a impresionat pe toţi cei prezenţi.

Jessica Chastain

Una dintre cele mai impresionante rochii de la marele eveniment a fost cea a actriţei Jessica Chastain. Jessica a atras toate privirile într-o ţinută negru cu galben, de la Alexander McQueen.

Emma Stone

Frumoasa actriţă a strălucit în roşu. Emma Stone a îmbrăcat o rochie simplă, cu o fundă prinsă în jurul gâtului.

Meryl Streep

Meryl Streep a fost una dintre cele mai apreciate actriţe de la Gala Oscar 2012. Nu numai că a primit trofeul la categoria cea mai bună actriţă într-un rol principal pentru rolul din filmul Doamna de Fier (The Iron Lady), dar Meryl s-a remarcat şi prin ţinută. Vedeta a optat pentru o rochie aurie, creată de Lanvin.

Cameron Diaz

Cameron Diaz a strălucit într-o rochie albă Gucci, fără bretele.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow a ieşit în evidenţă prin simplitate şi eleganţă. Actriţa i-a impresionat pe cei prezenţi purtând o ţinută Tom Ford. Rochia pentru care a optat Gwyneth a fost una albă, lungă şi puţin accesorizată.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez şi-a făcut apariţia pe covorul roşu singură, fără noul iubit, Casper. Vedeta a purtat o rochie crem creată de Zuhair Murad, menită să-i scoată în evidenţă formele celebre.

Maria Menounos

Maria Menounos a arătat senzaţional pe covorul roşu. Vedeta a purtat o rochie din voal de culoare verde mentol a designerului român Maria Lucia Hohan.

Claire Danes

O superbă rochie roşie Valentino. Aceasta este ţinuta aleasă de Claire Danes care a făcut senzaţie.

Penelope Ann Miller

Penelope Ann Miller şi-a pus în evidenţă silueta cu o rochie semnată Badgley Mischka cu margele, accesorizată cu o brăţară şi cercei cu diamante.

Bingbing Li

Regizoarea a făcut senzaţie cu o rochie albă semnată Georges Chakra Couture cu un detaliu transparent.

Milla Jovovich

Îmbrăcată într-o rochie argintie semnată Elie Saab, Mila Jovovich a fost una dintre cele mai elegante apariţii de pe covorul roşu. Prezentă la eveniment în calitate de invitată, Mila a recunoscut că este prima dată când ia parte la eveniment.

Maya Rudolph

Maya Rudolph a ales o rochie violet cu detalii argintii Johanna Johnson.

Melanie Griffith

Melanie a apărut la eveniment însoţită de soţul său, Antonio Banderas. Actriţa a ales negrul pentru ţinuta sa.

Kristen Wiig

Kristen Wig a îmbrăcat o ţinută nude, din tul, semnată J. Mendel.

Shailene Woodley

Albul a fost culoarea care a predominat printre ţinutele vedetelor. Shailene a ales tot o rochie albă, elegantă, creaţie Valentino.

Penelope Cruz

La capitolul ţinute, nici Penelope Cruz nu s-a lăsat mai prejos colegelor. Actriţa a fost o prezenţă elegantă într-o rochie albastră cu corset.

Prinţesa Charlene, soţia Prinţului Albert de Monaco

Printesa Charlene a dat dovadă de bun gust şi rafinament la decernarea Premiilor Oscar, optând pentru o rochie albă cu detalii transparente.

Sandra Bullock

Actriţa a purtat o rochie alb-negru cu detalii aurii Marchesa.