Opriţi nebunia din televiziuni! 6 personaje batjocorite la emisiuni

27 Septembrie 2012
Moderatorii şi producătorii emisiunilor de scandal din România se bat în subiecte care mai de care mai senzaţionale. Din această cauză, de foarte multe ori emisiunile şi aşa-zişii jurnalişti care le prezintă cad în penibil şi sunt atacaţi din toate părţile.

În goana după audienţă, televiziunile ajung să prezinte pe micile ecrane pseudo-vedete, care sunt batjocorite pentru a câştiga câteva sute sau chiar mii de euro.

Ioana Tufaru, pusă să danseze la bară

Fiica Andei Călugăreanu a apărut la televizor pentru prima dată atunci când cântărea aproximativ 200 de kilograme şi avea datorii foarte mari la întreţinere. Pentru a reuşi să-şi acopere cheltuielile, ea a acceptat să apară la emisiunile de scandal.

Oamenii de televiziune au ajutat-o să slăbească peste 100 de kilograme, ca apoi să o pună să se dezbrace şi să danseze la bară, spre amuzamentul acestora. Imaginile prezentate de emisiuni precum „Acces direct“ sau „Un show păcătos“ au fost de-a dreptul dezgustătoare, iar Ioana Tufaru batjocorită.

Mariana Moculescu a făcut duş în direct la TV

Este poate cea mai penibilă vedetă din showbiz-ul românesc, iar ultima ei ispravă i-a lăsat pe mulţi cu gura căscată. Deoarece nu mai are apă caldă şi rece şi nu se poate spăla, cei de la „Happy hour“ i-au propus Marianei Moculescu să facă duş în direct.

Travestitul Carolina a dansat cu Pepe

În cadrul emisiunii „Cancan TV“ a fost prezentat un filmuleţ cu Pepe, în timp ce dansa alături de un travestit. Aşa cum era de aşteptat, travestitul Carolina a devenit imediat vedetă.  În încercarea de a scoate o ştire senzaţională, travestitul a fost luat la întrebări.

„Nu suntem la prima întâlnire. Avem un apartament unde ne întâlnim de fiecare dată. Am mai avut întâlniri cu Pepe. Am dansat împreună. M-a lovit putenic peste fese. Mi-a plăcut! Îl iubesc de 10 ani. A trebuit să aştept să fie singur pentru a putea să mă bucur de momente adevărate alături de el. Am fost într-o vacanţă cu el după ce a divorţat de Oana. Între mine şi el nu a fost nimic sexual“, a spus Carolina.

Sânziana Buruiană, test de sarcină în direct la TV

Deja faimoasa blondă a fost invitată la „Un show păcătos“, acolo unde a apărut într-un scaun cu rotile şi cu perfuzii în mâini. Sânziana Buruiană a fost pusă să facă un test de sarcină în direct, care a ieşit pozitiv. Mai mult de atât, pe biroul lui Dan Capatos a fost pus un recipient în care s-a precizat că este urina Sânzianei.

Elena Hueanu, ecografie în direct

Manechinul care i-a impresionat cu frumuseţea ei pe Jean Claude Van Damme şi pe Elan Schwartzenberg a fost invitată la emisiunea „Cancan TV“. Elena Hueanu a făcut ecografia în direct la TV, aflând astfel că va avea o fetiţă.

Viorel Lis a fost Shrek

Fostul edil al Capitalei a fost costumat, de-a lungul timpului, în mai multe personaje de desene animate şi de filme. Producătorii de la „Happy hour“ l-au convins pe Viorel Lis să se costumeze în Shrek şi în Fester, din „Familia Addams“.

Lis a mai apărut şi costumat în Mickey Mouse.