Oana Zăvoranu: 5 bărbaţi călcaţi în picioare

2 August 2011
Oana Zăvoranu este varianta feminină a lui Cătălin Botezatu. Are capacitatea incredibilă de a fabrica scandaluri doar pentru a ieşi în faţa sau, pur şi simplu, are abilitatea de a trage scandalurile de partea ei pentru ca la final acest lucru să-i fie util. Zăvo, aşa cum îi spun prietenii, este o vedetă care se vinde extrem de scump, iar televiziunile se bat pentru o exclusivitate cu ea.

Această notorietate de care se bucură astăzi a fost clădită, în afară de scandalul pe care îl are cu mama ei, pe poveştile de dragoste, despărţirile şi aventurile amoroase în care a fost implicată.
La toate acestea, evident că a luat parte şi un bărbat. Astăzi vorbim despre cinci dintre masculii care, la un moment dat, au intrat în colimatorul Oanei Zăvoranu.

1. Cove, mentorul Oanei Zăvoranu

Puţină lume îşi mai aduce aminte, dar primul iubit al Oanei Zăvoranu, de când este persoană publică, a fost Cove. Pe atunci notorietatea se cântărea altfel: el era asistentul Andreei Marin la "Surprize, surprize", ea abia păşea în televiziune. Răuvoitorii spuneau că motivul pentru care Oana a acceptat relaţia cu actorul Gabriel Coveşeanu (Cove) a fost propulsarea în carieră. El avea succes, iar acest lucru ar fi putut-o ajuta şi pe ea foarte mult. Această concluzie nu pare a fi departe de adevăr, dacă stăm să ne gândim că, la vremea respectivă, toată lumea o asocia pe Oana cu asistentul Andreei Marin. Relaţia celor doi s-a destrămat în momentul în care Oana Zăvoranu l-ar fi înşelat pe Cove cu un individ venit tocmai din Arabia Saudită.

2. Pepe i-a consolidat cariera

Pe vremea în care era prezentatoare la TVR 2, Oana Zăvoranu l-a cunoscut pe Pepe şi timp de 7 ani au avut o relaţie care părea că va dura pentru totdeauna. Şi de această dată bărbatul din viaţa ei a ajutat-o pe Oana să se afirme în carieră. Asocierea cu Latin Loverul i-a adus Oanei Zăvoranu un contract gras la Acasă TV, unde a jucat în mai multe telenovele şi a moderat emisiuni de divertisment. Magia a ţinut până anul acesta când Pepe a descoperit că soţia îl înşeală şi a părăsit-o. Din acel moment, Oana Zăvoranu a întors armele către el, ameninţându-l şi jignindu-l. "Simt că viaţa e frumoasă, mă simt motivată. Vreau să-mi pun ţâţe, să-mi fac masaje, să cunosc băieţi. Am chef de sex, mai ales că în ultima perioadă nu am avut parte de aşa ceva. Cred că nu mi-a plăcut partenerul", a declarat vedeta în cadrul emisiunii "Un show păcătos", referindu-se la relaţia ei cu Pepe.

3. Daniel Lazăr, o victimă a divorţului

În plin scandal, a ieşit la rampă Daniel Lazăr, colaborator apropiat a lui Pepe, pe care Oana Zăvoranu l-a acuzat că i-a făcut avansuri chiar dacă era bun prieten cu Pepe. "Acum trei ani, Daniel a încercat să se dea la mine. Pepe şi-a dat seama că el era prea amabil şi delicat şi atunci am cotit-o. Daniel insista să mergem la el la studio, dar noi am găsit altul. Eu nu am vrut să bag zâzanie între oameni. Şi nu mi-am recunoscut nici faţă de mine că el s-a dat la mine", a declarat vedeta la "Un show păcătos". Aceste mărturisiri au fost făcute de Oana imediat după ce Daniel Lazăr a acuzat-o că tentativele ei de sinucidere au fost "simple piese de teatru ieftine".

4. Tudy (Tudor) Ionescu, victima supremă a divorţului

Cel care a ieşit cel mai şifonat din toată această poveste încâlcită a divorţului este amantul. Pe numele lui Tudor Ionescu, un tânăr care tocmai îşi construia o carieră în politică, a fost distrus de povestea cu iz porno. Că s-a iubit cu Oana Zăvoranu nu a fost un păcat, însă caseta video cu dedicaţie specială, filmată în timp ce se masturba, a fost bomba care l-a îngropat. De atunci, tânărul a stat mai mult ascuns, a plecat pentru o vreme din ţară, pentru ca până la final să pună capăt relaţiei cu diva. Chiar dacă nu-şi doreşte, Tudy este în continuare o "victimă" bună pentru paparazzi care, zilele trecute, îl pozau în timp ce se afla în vacanţă, la mare.

5. Mirco Maschio, cea mai proaspătă victimă

Acum în colimatorul divei a intrat afaceristul italian Mirco Maschio. Un individ prin patul căruia au trecut Bianca Drăguşanu, Cristina Spătar sau Cristina Rus. Chiar dacă miroase a scandal inventat de dragul succesului în afaceri şi creşterea popularităţii, această luptă cu tentă sexuală în care sunt implicaţi Oana Zăvoranu, din nou, şi Mirco Maschio, face bani frumoşi pe toate direcţiile. Cea care a deschis subiectul a fost diva care, "surprinsă" de paparazzi la hotelul în care era cazat bărbatul a recunoscut că a petrecut două nopţi cu el. În replică, italianul nu a făcut decât să nege orice legătură cu vedeta, fapt care a enervat-o la culme pe irezistibila Oana Zăvoranu. "Dacă el susţine că eu l-am hărţuit şi că nu am fost împreună, atunci nu trebuie să regret că pentru mine nu a fost decât o pereche de şosete pe care am aruncat-o fără să o spăl. O noapte cu el mi-a fost de ajuns. Este un plictisitor şi un ciudat, o păpălugă frustrată. Este un singuratic patetic cu puţa mică! Şi, mai mult, el este obsedat de mine. Am martori care pot confirma că mă sună continuu şi desfăşurătorul telefonului va fi cea mai bună dovada. E lamentabil că bărbaţii refuzaţi sunt lipsiţi de bărbăţie, demnitate şi sunt laşi. Mirco Maschio e o persoană de proastă factură şi nu mă mai mir că toate femeile l-au părăsit". Avalanşa de jigniri a pornit din momentul în care Mirco Maschio a declarat că: "M-am trezit cuplat, peste noapte, cu Oana Zăvoranu şi nu înţeleg de ce. Eu personal nu m-am întâlnit niciodată cu femeia aceasta şi nici nu ştiam exact cine este. Eu am fost recent în România şi am avut câteva întâlniri de afaceri la acel hotel din Piaţa Amzei, dar aici vin de obicei când am afaceri în România şi acest lucru se ştie", a spus italianul.