Oana Roman, o vedetă tragică, prinsă între diete ratate şi bărbaţi aidoma

Declaraţia că tatăl ei, fost prim-ministru al României, o bătea când era mică, folosind cureaua a şocat o parte a opiniei publice. Vedeta a mărturisit că suferinţa de atunci i-a rămas întipărită în minte
Oana Roman este o vedetă atipică. Publicul din România e, mai degrabă, obişnuit să-i urmărească eşecurile, decât să-i aplaude succesele. Are 40 de ani, e căsătorită cu un bărbat mai tânăr cu zece ani, Marius Elisei, iar cei doi au împreună o fetiţă.
Soţul Oanei Roman trăieşte de pe urma celebrităţii ei. Dar asta e povestea vieţii Oanei. Pentru că a fost întotdeauna supraponderală, pentru a avea iubiţi, a fost obligată să-i întreţină.
Acesta e motivul pentru care toate relaţiile ei se termină prost. Dar, pe de altă parte, asta a ajutat-o să se şi descurce în viaţă.
Oana Roman a avut norocul şi ghinionul să se nască în familia celui care va deveni primul premier al României după prăbuşirea regimului dictatorial al lui Nicolae Ceauşescu. Tatăl ei, celebrul Petre Roman, cel care în 1990 avea 43 de ani, a fost prima vedetă politică din firava democraţie dâmboviţeană.
Avea un succes nebun la femei.
24 Februarie 2016