Nunta lui Pepe. 4 rochii de gală ale vedetelor. Cine a arătat mai bine?

22 Iulie 2014
Weekendul abia încheiat a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale acestui an. Pepe s-a cununat religios cu Raluca Pastramă, la nuntă fiind prezente foarte multe vedete din România.

Aşa cum era de aşteptat, cele care au reuşit să atragă toate privirile au fost doamnele, care au purtat rochii care mai de care mai sofisticate.

Andra şi Raluca Pastramă, luate peste picior de Iulia Albu

Andra şi Cătălin Măruţă au fost naşii lui Pepe şi ai Ralucăi. Astfel, privirile au fost aţintite pe mireasă şi pe naşă, iar, cu toate că au existat multe voci care au afirmat că cele două s-au îmbrăcat foarte bine, Iulia Albu nu a ratat ocazia de a le ataca.

„Am nevoie de 5 minute, să îmi revin din șocul inițial...
Here we go... Cum ar spune o reclamă celebră, «prea mult, prea ca la țară!»“
, a spus Iulia Albu.

Oana Roman, ajutată de specialişti

Dacă, de multe ori, a fost atacată pentru că nu îşi alegea cum trebuie ţinutele, acum Oana Roman a făcut senzaţie la nunta lui Pepe. Vedeta a apelat la sfaturile unui specialist şi a reuşit să atragă multe laude pentru acest lucru.

Oana Roman a purtatu o rochie turcoaz, vaporoasă, cu decolteu adânc şi talie înaltă, care a dat impresia unei talii şi unei siluete bine conturate.

Anda Adam s-a decis cu greu cu ce să se îmbrace

Anda Adam a postat mai multe fotografii pe Facebook cu ţinuta ei purtată la nunta lui Pepe. Dacă, iniţial, artista nu se hotărâse cu ce să se îmbrace, până la urmă ea a ales o rochie cu care a sperat să atragă toate privirile.