Nuntă la Monaco: 10 rochii pe covorul roşu

Weekendul trecut a avut loc nunta dintre Prinţul Albert al II-lea de Monaco (53 de ani) şi fosta înotătoare olimpică, Charlene Wittstock (33 de ani). Peste 3500 de invitaţi aleşi şi-a etalat ţinutele pe covorul roşu. Vezi câteva rochii senzaţionale!

Vineri, 1 iulie, Principele Albert al II-lea de Monaco şi logodnica sa, sud-africană Charlene Wittstock, s-au căsătorit civil într-o ceremonie organizată în Sala tronului din Palatul princiar, la care au participat circa 80 de persoane. Charlene a devenit astfel "principesă de Monaco", primind numele Charlene Grimaldi.

Sâmbătă, 2 iulie a avut loc ceremonia religioasă care s-a desfăşurat în curtea de onoare a Palatului Princiar. Uşile palatului au fost deschise pentru a permite participarea a aproximativ 3.500 de persoane, iar momentul a fost transmis şi pe câteva ecrane gigant plasate în Piaţa Palatului.

Charlene Grimaldi

Charlotte Casiraghi

Pippa Middleton de Monaco, după cum a fost numită Charlotte Casiraghi, nepoata Prinţul Albert al II-lea de Monaco. Ea este fiica Prinţesei Caroline de Monaco, sora Prinţului Albert al II-lea.

Naomi Campbell şi partenerul său, miliardarul rus Vladislav Doronin

Prinţul Andrea Casiraghi şi iubita sa, Tatiana Santo Domingo

Prinţul Andrea Casiraghi este fiul Prinţesei Caroline de Monaco, sora Prinţului Albert al II-lea.

Designerul Giorgio Armani cu nepoata lui, Roberta

Ilie Năstase cu iubita sa, Brigitte Sfăt

Prinţesa Madeleine a Suediei

Prinţesa Caroline de Monaco (foto dreapta) şi sora sa, Prinţesa Stéphanie de Monaco (foto stânga)

Prinţul Veneţiei, Emanuele Filiberto şi Prinţesa Clotilde Courau

Nadia Comăneci, alături de soţul ei şi Prinţesa Lia cu Prinţul Paul