Noul trend la Hollywood: Nume de persoane dragi la gâtul vedetelor

Porţi în portofel o fotografie cu persoanele dragi? Ei bine, nu eşti în tendinţe. La Hollywood se obişnuieşte să se poarte la vedere dragostea pe care vedetele o poartă familiei. Cum? Prin pandantive preţioase cu numele importante din viaţa lor. Iată frumoasele bijuterii!

Sursă foto: Hepta

Lea Michele

Lea Michele şi Cory Monteith au trăit o frumoasă poveste de dragoste care în luna iulie s-a sfârşit tragic, cu decesul actorului. În vârstă de doar 31 de ani, Cory Monteith a murit din cauza unei combinaţii letale de heroină şi alcool. Cu toate acestea, Lea Michele nu a renunţat să poarte lănţişorul gravat cu numele iubitului său.

Miranda Kerr

Orlando Bloom şi frumoasa Miranda Kerr au împreună un băieţel, pe care l-au botezat Flynn şi de care sunt extrem de mândri. Ca să-şi arate afecţiune pentru fiul său, modelul poartă un lănţisor gravat cu numele acestuia.

Kim Kardashian

Kim a devenit pentru prima dată mamă în luna iunie a acestui an, aducând pe lume o fetiţă pe care a botezat-o North West. Ca să-şi arate fericirea că este părinte, Kim şi-a gravat numele de alint al acesteia pe un lănţisor.

Christina Aguilera

Cântăreaţa se numără şi ea printre mamele care poartă numele odraslei la gât. Vedeta nu se desparte de medalionul pe care este scris Max, numele fiului său.

Lindsay Lohan

Actriţa vrea să se asigure că este recunoscută pe stradă. Astfel a hotărât să poarte un pandativ cu numele ei, bătut în diamante.